15 heerlijke garnalenrecepten die u zou moeten proberen

15 heerlijke garnalenrecepten die u zou moeten proberen


Als we de rest van onze dagen één soort voedsel moesten kiezen om te eten met de wetenschap dat we er nooit genoeg van zouden krijgen, zouden we absoluut zonder twijfel kiezen voor garnalen! Tussen de geweldige smaak en het gevarieerde aantal dingen dat je ermee kunt maken, is garnalen gewoon altijd een van onze heel favoriete dingen om mee te eten en te koken. Daarom blijven we uitkijken naar nieuwe soorten heerlijke en unieke garnalenrecepten die we nog nooit eerder hebben geprobeerd!

Ben je net zo gek op garnalen als wij, zo niet meer, en heb je het gevoel dat je misschien ook een aantal nieuwe garnalenrecepten voor de eerste keer wilt proberen? Bekijk deze 15 heerlijke ideeën, recepten en tutorials die we tijdens onze zoektocht tegenkwamen.

1. Scampi van knoflook-botergarnalen

Scampi van knoflookbotergarnalen

Als je je zeer favoriete soort garnalenrecept zou moeten kiezen, zou je dan absoluut zeggen dat je het best van licht gearomatiseerde en gefrituurde garnalen houdt, omdat het een geweldige textuur heeft en de natuurlijke smaak van de garnalen nog steeds goed springt, ondanks de toegevoegde smaak? In dat geval denken we, vooral als je een knoflookfan bent Cafe Delites heeft alleen maar het soort recept waar je meteen naar op zoek bent! Bekijk hun tutorial om te zien hoe deze scampi met knoflookboter garnalen is gemaakt!

2. Honingknoflookgarnalen

Honing Knoflook Garnalen

Hebben we echt je aandacht met al dat gepraat over knoflook en garnalen op één plek, sindsdien is een combinatie waar je van houdt, maar je staat nog steeds erg open voor het toevoegen van andere smaken? Nou, als je het soort persoon bent die een beetje zoet in je hartige houdt, dan raden we zeker aan om te kijken hoe Munchkin-tijd maakte deze heerlijke honing-knoflookgarnalen in slechts een paar eenvoudige stappen!

3. Gemakkelijke mediterrane garnalen

Gemakkelijke mediterrane garnalen

Zijn je favoriete smaken eigenlijk altijd de smaken geweest die er een beetje kruidig ​​uitzien? In dat geval zijn we bereid te wedden dat u het een beetje beter zult vinden met dit volgende recept uit De mediterrane schotel! Neem een ​​kijkje op hun pagina om te leren hoe deze eenvoudige mediterrane garnalen zijn gemaakt.

4. Garnalen met cajun-knoflookboter

Garnalen met cajun-knoflookboter

Zit je ergens tussen het idee om je garnalen te maken met knoflookaroma's en het idee om garnalen te maken die een beetje meer een kick hebben, maar heb je moeite om tussen de twee te kiezen? Nou, wie heeft dat ooit gezegd hebben kiezen? Bekijk in plaats daarvan hoe De receptkritiek maakte deze geurige en smaakvolle garnalen van de Cajun-knoflookboter.

5. DIY Thaise kokoscurry met garnalen en instantnoedels

Diy Thaise kokoskerrie met garnalen en instantnoedels

Als je de tijd en moeite gaat steken die nodig is om een ​​aantal heerlijk gearomatiseerde garnalen te maken, zou je dan liever een heel gerecht maken in plaats van slechts een deel van een maaltijd? Nou, vooral als je je geïntrigeerd zou voelen door het idee van pittiger recepten, dan denken we dat dit heerlijke idee stap voor stap werd gepresenteerd Serieus Eet is misschien iets voor jou! Hun recept leert je hoe je Thaise kokoscurry met garnalen en instantnoedels kunt maken.

6. Knapperige kokosgarnalen

Knapperige kokosgarnalen

Hebben we werkelijk trok je aandacht met de vermelding van kokosnoot en garnalen op één plek, maar je bent er nooit echt een geweest voor pittige recepten omdat je smaakpapillen er gewoon niet goed mee omgaan? Dan heb je misschien liever dit veel mildere gerecht waarmee je de twee nog steeds op één heerlijke plek kunt samenstellen! Cafe Delites leert je hoe je bevredigende knapperige kokosgarnalen kunt maken.

7. Cajun-garnalen en rijstpan

Cajun garnalen en rijst koekepan

Hebben we echt je aandacht getrokken met dit idee om te leren hoe je een hele maaltijd kunt maken in plaats van alleen een garnaalbijgerecht, maar denk je ook nog steeds na hoeveel je het leuk vindt om iets te maken met een beetje kruiden? Dan zijn we bereid te wedden dat zoiets als deze Cajun-garnalen- en rijstbraadmaaltijd uit Creme de la Crumb zal een beetje meer je snelheid zijn.

8. Pesto-garnalen

Pesto Garnalen

Denk je nog steeds na over hoe goed garnalen smaken met dingen op basis van knoflook, maar wil je het laten gebeuren met iets uniekers dan alleen kruidenboter? Dan denken we dat je gewoon even een kijkje moet nemen Diner en dessert bereid deze eenvoudige garnalenschotel met heerlijke pesto! We houden van hun idee om het te bedekken met Parmezaanse kaas.

9. Gemakkelijke garnalentaco's

Gemakkelijke krimptaco's

Als we het gaan hebben over hele maaltijdideeën gemaakt met garnalen, dan doen we dat gewoon hebben om u te vertellen over een van onze heel favoriete diners over de hele wereld: garnalentaco's! Dit recept uit De receptkritiek in het bijzonder is eigenlijk een van de beste die we zijn tegengekomen (en dat zegt echt iets, omdat we hebben geprobeerd wat voelt als bijna elke garnalentaco ter wereld).

10. Carbonara-garnalen Alfredo met spek

Carbonar garnalen Alfredo met spek

Hoewel je graag garnalen eet in vrijwel elke vorm, heb je altijd gedacht dat het het beste smaakte als het wordt geserveerd in iets rijks en romigs? Dan zijn we ervan overtuigd dat deze ongelooflijk heerlijke Carbonara-garnalen Alfredo met spekrecept uit Cafe Delites is misschien iets voor jou!

11. Gerookte boterachtige jumbo garnalen

Gerookte Boterachtige Garnalen

Als je tijd en moeite gaat steken in het maken van een heerlijke garnaalschotel, maak je er dan liever iets van dat groot, verrukkelijk is; jumbo garnalen? Nou, dat zijn eigenlijk onze favoriete soorten, dus we kunnen niet zeggen dat we jou de schuld geven! Bekijk dit heerlijke gerookte boterachtige jumbo garnaalrecept stap voor stap Leren roken.

12. Mexicaanse garnalenburrito bowl

Mexicaanse kom met garnalenburrito

Deden wij bijna vangen en je aandacht vasthouden toen we begonnen te praten over het idee van het maken van garnalentaco's omdat je van Mexicaanse smaken houdt, maar je bent ook nogal ingenomen met hoe trendy "kommen" de laatste tijd zijn geweest? Nou, gelukkig voor ons allemaal, er zijn genoeg manieren om kommen vol te maken met de Mexicaanse en zeevruchten smaken waar je zo van houdt! Dit Mexicaanse garnalenburrito komrecept van Koken gezond gemaakt is het perfecte voorbeeld van wat we bedoelen.

13. Macaroni en kaas van kreeft, krab en garnalen

Gebakken macaroni met kaas, kreeft en krab

Is je favoriete manier om van garnalen te genieten eigenlijk in combinatie met andere soorten zeevruchten, met name je andere favoriete schaaldieren? Dan zouden we Vast en zeker moedigen u aan om de weg te bekijken Koken met Carolyn maakte deze kreeft, krab en garnalen gebakken macaroni en kaas die zo decadent is dat het praktisch gastronomisch smaakt!

14. Garnalen en chorizo ​​paella

Garnalen en chorizo ​​paella

Voor het geval we bijna voelde je je overtuigd door de rijstschotel die we je eerder lieten zien, maar je kunt het niet helpen dat het nog pittiger was dan wat je daar zag, hier is een ander alternatief voor je overweging! Bekijk het recept en de tutorial op Vos en Briar om meer te leren over hoe deze smaakvolle garnalen en chorizo ​​paella zijn gemaakt.

15. Met spek gewikkelde garnalen

Spek gewikkelde garnalen

Is je favoriete detail dat we tot nu toe heel kort hebben genoemd eigenlijk het idee geweest van een gerecht met spek en garnalen op één plek, maar je wilt liever dat dit het belangrijkste punt van de maaltijd is en niet alleen een klein detail in de smaakcombinatie? Dan denken we zeker dat je dit heerlijke recept van moet zien Jessica Gavin dat schetst de stappen voor in spek gewikkelde garnalen!

Heb je nog een heel favoriet garnalenrecept waar je dol op bent en dat je familie graag eet, maar dat je hier niet op onze lijst ziet? Vertel ons er alles over in de comments of koppel ons aan het recept zodat we het ook kunnen uitproberen!Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.