Moeder gebruikte Nerf Gun om haar man wakker te houden na de geboorte van het kind

Moeder gebruikte Nerf Gun om haar man wakker te houden na de geboorte van het kind


Als moeder van drie kinderen – dat zijn drie verschillende stints op de kraamafdeling in het ziekenhuis – raakte ik in tranen van het lachen om de virale Facebook-post van Samantha Mravik-Miller waarin ze bekende dat ze een Nerf-pistool hadden ingepakt en gebruikt om schuimkogels af te schieten haar man om hem wakker te maken toen ze midden in de nacht de baby verzorgde.

Praten over een briljante moeder!

Mam hack level 1.0000 Ben je bezorgd over de nachten in het ziekenhuis met je pasgeboren en slapende vader? Nou … vergeet een van deze dan niet in je ziekenhuistas 🤣

Gepost door Samantha Mravik-Miller Aan Zondag 15 december 2019

Dat zou je denken een ziekenhuis zou de perfecte plek zijn om uit te rusten en te genezen na de bevalling, maar de waarheid is dat als de baby je wakker maakt voor voeding of moet worden veranderd of gewoon lekker moet liggen, het de verpleegsters zijn die je wakker maken om je vitalen te controleren, met buizen te spelen, en medicijnen onder andere belangrijke taken beheren. Absoluut nieuwe moeders word niet uitgerust in het ziekenhuis, dus waarom zou papa?

De post trekt veel aandacht vanwege zijn pure slimheid en betrouwbaarheid. Hoe vaak ben je midden in de nacht wakker geweest om je baby of peuter te helpen en vond je je geïrriteerd door hoe heerlijk slaap je man was? Yup, het is een universeel soort wrok dat moeders overal begrijpen.

Tijdens mijn eigen verblijf in het ziekenhuis met mijn eerste kind sliep mijn man een aantal maaltijden in het midden van de nacht en eerlijk gezegd vond ik het niet zo erg. Maar met baby nummer twee en vervolgens nummer drie, voelde ik zeker een gevoel van wrok en dus kwamen we overeen dat als ik gedwongen werd wakker te worden, hij dat ook zou doen.

Jammer dat ik niet had gedacht om een ​​Nerf-pistool te gebruiken, omdat dat leuker zou zijn geweest. Dus, mama's, vergeet de volgende keer dat u een tas voor het ziekenhuis inpakt, niet om een ​​Nerf-pistool te pakken. Je hoeft het misschien niet te gebruiken, maar hey, het zorgt zeker voor een leuke avond als je man in slaap valt.

Meer over pasgeborenen:

Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.