Make This Crowd-Pleas Queso Dip For Super Bowl Sunday

Make This Crowd-Pleas Queso Dip For Super Bowl Sunday


Als moeder en echtgenote van voetbalfanaten heb ik geleerd de kracht ervan nooit te onderschatten speldagsnacks. Ik hou van voetbal, maar geluk op een speeldag is voor mij meer dan een goede tackle of een epische touchdown. Het is een heerlijke kom queso. Een Super Bowl-spel (of een voetbalwedstrijd trouwens) zonder queso is als mijn ochtendkoffie drinken zonder slagroom. Ik kan het gewoon niet. Om mijn queso-obsessie te bevredigen, heb ik een lekker queso-recept dat elke keer goed blijkt te zijn. Vrienden en familie verslinden het ook!

Ik deel mijn speeldagvreugde met jou. Volg de eenvoudig te maken dip recept hieronder.

Game Day Queso

ingrediënten:

  • Velveeta, 16 oz., In blokjes
  • 1 pot White Queso van Leigh Oliver
  • 1 blik Rotel in blokjes gesneden tomaten en groene pepers
  • 1 pond Chorizo, gemalen en gekookt
  • chips

Routebeschrijving:

Stap 1: Snijd het Velveeta-blok doormidden. Zet de helft in de koelkast en snijd de andere helft in kleine blokjes. Kook vervolgens de chorizo ​​in een pan totdat deze volledig gaar is.

Stap 2: Smelt de Velveeta-blokjes in een sauspan op het fornuis. Roer de Velveeta zodat deze niet op de bodem van de pan brandt. Zodra het bijna volledig is gesmolten, voeg je de pot met witte queso, een blikje Rotel-tomaten en de helft van de gekookte Chorizo ​​toe. Bewaar de rest van de Chorizo ​​voor het ontbijt van morgen.

Stap 3: Roer de ingrediënten door elkaar en doe ze in een crock-pot om te serveren. Het wordt het best geserveerd in een mini crock-pot omdat het warm en lekker blijft. Anders moet je het blijven opwarmen.

Stap 4: Top met zwarte bonen en guacamole voor extra smaak. Genieten!

Meer diprecepten:

Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.