Kinderopvang schreef op een peuter in Sharpie om een ​​moeder en WTF te schamen?

Kinderopvang schreef op een peuter in Sharpie om een ​​moeder en WTF te schamen?


Net als ik denk dat ik de bodem van het vat heb gezien als het gaat om mama shamers, iemand stapt op en zegt of doet zoiets asinine dat ik diep adem moet halen en opnieuw moet kalibreren. Zoals, deze dagopvangmedewerker van een kinderdagverblijf in Florida genaamd Children's Education Center of the Islands, die letterlijk in Sharpie schreef over de hele romp van een peuter, waarin stond dat de moeder geen luiers meer had en haar dagelijkse rapport moest lezen dat naar huis was gestuurd vanuit het kinderdagverblijf.

Die werknemer is sindsdien ontslagen.

Op maandag plaatste Heather Chisum uit Sanibel, Florida een oproep voor meningen op haar Facebook-profiel, samen met een verontrustend beeld van haar peuter, de 18 maanden oude Milo, met wat inkt lijkt te zijn die over zijn borst, buik en onder zijn navel. De woorden zijn vaag, maar ze lezen: "Mam, ik heb geen luiers meer, lees mijn rapport!"

Zo. Ik heb meningen nodig. Heb ik gelijk dat ik hier woedend over ben? Of reageer ik te veel? Ik heb echt je mening nodig jongens, …

Gepost door Heather Chisum Aan Maandag 27 januari 2020

"Ik ben een alleenstaande moeder met een fulltime baan en twee zeer jonge kinderen. SUE ME VOOR HET NIET LEZEN VAN HET RAPPORT ELKE DAG ”, schreef Chisum in haar post. “Ik denk dat ze gisteren in zijn rapport schreven dat hij luiers nodig had, en dat heb ik niet gezien. Onthoud nu, ik zie verschillende leraren bij het inleveren en verschillende bij het ophalen, als ik niet zag dat hij luiers nodig had, een simpele, "Hé Heather, je zoon heeft luiers nodig, misschien heb je het rapport gemist" zou het lukken. Van een van de vele leraren die ik daar dagelijks zie. '

In plaats van in de luier te schrijven of Chisum te stoppen om haar verbaal te waarschuwen dat ze geen luiers meer had, of zelfs haar op het werk te bellen, dacht de kinderopvang dat letterlijk schrijven over een kind de beste aanpak zou zijn.

Het internet is woedend, en terecht. Het niveau van schaamte en gebrek aan respect van deze kinderopvangmedewerker vraagt ​​velen zich af wat deze persoon in eerste instantie zelfs op dat gebied doet. Screenen ze mensen niet voordat ze achterblijven bij de zorg voor kleine kinderen? Wanneer iemand een kind als een object behandelt en niet als een mens met waardigheid, roept dit enkele verontrustende vragen op over welke andere soorten lijnen mogelijk worden overschreden.

Niet alleen is het internet woedend, maar volgens de Fort Myers Nieuws-Pers, Cindy Carter DeCosta, uitvoerend directeur van Children's Education Center of the Islands, heeft de kinderopvang ontslagen en onderzoekt wat er is gebeurd.

“We zijn ons bewust van het incident op de school en het spijt ons vreselijk voor de ellende die het heeft veroorzaakt bij zowel de betrokken familie als al onze families. Het was een schending van onze professionele ethiek door de leraar, ”zei DeCosta. “De school heeft onmiddellijk actie ondernomen om de leraar van de school te verwijderen. We herzien al bestaande protocollen om ervoor te zorgen dat zoiets niet meer voorkomt. "

Daarnaast onderzoekt de Early Learning Coalition van Zuidwest-Florida in Fort Myers ook het incident.

Tot nu toe is er geen politierapport ingediend na het incident.

Meer ouderschapsverhalen in het nieuws:

Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.