15 geweldige doe-het-zelf-ideeën voor vrijgezellenfeesten

15 geweldige doe-het-zelf-ideeën voor vrijgezellenfeesten


In onze groep vrienden zijn we de symbolische sluwe vrienden die elke sociale gelegenheid als een gelegenheid voor een klein beetje knutselen zullen nemen, vooral als het betekent dat we alles wat we hebben gemaakt met onze vrienden kunnen delen. Dat is de reden waarom, toen onze vriend ons vroeg om betrokken te raken bij het helpen organiseren van haar vrijgezellenfeest, we besloten dat het maken van wat doe-het-zelf gunsten of kleine gastgeschenken iets was dat we wilden doen. We hadden een paar eigen ideeën, maar we wilden nog steeds zien waarvoor andere vakmensen hebben gezorgd hun vrijgezellen gasten als doe-het-zelf gunsten ook. Het is nooit kwaad om meer ideeën te verzamelen, toch?

Bekijk deze 15 fantastische ides, ontwerpen en tutorials die we tegenkwamen in onze zoektocht naar inspiratie en begeleiding!

1. DIY cup, zonnebril en panty vrijgezellenfeest gunsten

Diy cup, zonnebril en panty vrijgezellenfeest gunsten

Als je de tijd en moeite gaat steken die nodig is om kleine gunsten voor je gasten samen te stellen, zou je dan liever iets maken dat ze meteen diezelfde avond kunnen gebruiken? Wel, wat als we u zouden vertellen dat u een geheel kunt samenstellen uitrusting van dingen die ze misschien goed kunnen gebruiken voor het feest? Bekijk hoe De eeuwige stijl vulde een leuke roze beker met hartvormige zonnebril, gekke rietjes, wat snoep en een paar mooie slipjes voor elke persoon, gewoon voor wat brutaal plezier.

2. DIY vrijgezellenfeest survival kit

Diy vrijgezellenfeest survival kit

Hebben we nu echt uw aandacht getrokken met dit hele idee om een ​​soort feestpakket samen te stellen, maar in plaats van het te maken van dingen die alleen voor de lol zijn, wilt u liever uw gastenbenodigdheden voor de nacht geven? Nou, dat is precies wat Fles uw merk deden hier, alleen zij namen ook de volgende ochtend in overweging, wat we verdunnen is een heel slim idee als we ons herinneren hoe we ons voelden na het laatste vrijgezellenfeest waar we naartoe gingen. Ze geven je een hele lijst met ontzettend nuttige ideeën!

3. DIY vrijgezellenjurkglazen

Diy vrijgezellenfeestglazen

Is je favoriete idee op onze lijst tot nu toe eigenlijk degene geweest die je vrijgezellenfeestgasten een soort glas gaf, maar kon je niet schelen voor de rest van wat er in de set zat? Dan hebben we een sterk gevoel dat je het een beetje beter zult vinden met deze tutorial van toDIYfor! Ze begeleiden je stap voor stap door het proces van het gebruik van verf, gereedschap en kralen met platte achterkant om van champagneglazen een witte trouwjurk en kleine roze bruidsmeisjesjurken te maken! Ze zijn perfect voor de gelegenheid van de nacht.

4. DIY vrijgezellenfeest kater kits

Diy vrijgezellenfeest kater kits

Hebben we je eigenlijk nog steeds aan het denken gezet om een ​​vrijgezellenfeest overlevingspakket te maken, maar het deel van het concept dat je het meest interessant vindt, is het deel waar je dingen opneemt die je de volgende ochtend zullen helpen. Lulubell Elaine geeft je leuke decorsuggesties en een hele lijst met geweldige dingen om erin te doen, waaronder pleisters, mueslirepen, pepermuntjes, haarbanden, pijnstillers, waterflessen en kauwgom!

5. DIY haarband gunsten

Diy haarband gunsten

Over haarbanden gesproken, wist je dat die op zichzelf een geweldig cadeau voor een feestje kunnen maken als je in de tijd knijpt? In plaats van alleen wat te kopen, raden we u aan om te kijken hoe Iets turkoois gebruikte felgekleurd dik elastiek om zelf haarbanden te maken. Ze laten je zelfs zien hoe je leuke quote-tags kunt maken om de cadeau-presentatie een beetje leuker te maken.

6. Gemakkelijke DIY wijnkurk sleutelhangers

Eenvoudige diy wijnkurk sleutelhangers

Als je je vrienden een soort kleine snuisterijen gaat maken om uit te delen aan je vrijgezellenfeestgasten, maak je er dan liever iets van dat niet alleen praktisch en nuttig is, maar ook dat ze mee naar huis kunnen nemen en de nacht kunnen herinneren ? Dan is een sleutelhanger met een thema misschien iets voor jou! Deze tutorial van Bruidsmeisjes bekentenis laat je zien hoe je er een kunt maken van wijnkurken.

7. Gemakkelijke DIY-vinyloverdrukplaatjeglazen

Gemakkelijke diy vinyl decale feestbril

Vind je het nog steeds leuk om aangepaste feestbrillen te maken om aan iedereen te geven op de avond van het vrijgezellenfeest, maar weet je niet zeker of het jurkontwerp dat we je eerder toonden nogal de richting is die je wilt inslaan? Nou, als je het in je hebt om eenvoudige vinylprojecten te maken en je hebt altijd de voorkeur gegeven aan eenvoudigere esthetiek, dan denken we dat je misschien wel de perfecte persoon bent om deze bril met de naam van het embleem te geven die gedetailleerd op De DIY Bride's Boutique.

8. Mini succulente gunsten

Mini succulente gunsten

Misschien is je vrijgezellenfeest iets kalmer dan het soort dat een katerpakket voor de volgende ochtend vereist en je je gasten liever iets vrolijks en friss wilt geven? Dan is het groen van een kleine kamerplant misschien beter voor jou! Happy Happy Nester laat zien hoe ze de pot hebben aangepast die sommige miniatuur vetplanten hebben gekregen om ze een persoonlijk tintje te geven.

9. Nagellak vrijgezellenfeest gunst

Nagellak vrijgezellenfeest gunst

Vond je de eenvoud en het gemakkelijke nut van de zelfgemaakte haarelastiekjes die we je hebben laten zien echt leuk, maar zijn je vrienden een beetje meer schoonheidsproducten enthousiast dan iets anders? Dat betekent niet dat je nog steeds geen plezier kunt doen met een leuke quote-tag. Bekijk hoe Die hoek van de wereld kleine tule pakketten gemaakt met met rode nagellak en papieren labels.

10. DIY vrijgezellenfeest citaat mokken

Diy vrijgezellenfeest citaat mokken

Ben je dol op het basisconcept van het maken van glazen op maat voor je vrijgezellenfeest, maar gaan jij en je vrienden niet echt uit voor champagne en cocktails? Dan zou je dit idee misschien liever hebben Buffalo Indie bruiloften dat is iets meer geschikt voor een gezellige avond met je vrienden (of in ieder geval voor de ochtend na het feest wanneer iedereen koffie nodig heeft)! Hun tutorial laat zien hoe je handgeschreven quotes kunt toevoegen aan gewone porseleinen mokken en geeft je zelfs enkele ideeën voor woordspelletjes die bij de gelegenheid passen.

11. Tulle gewikkelde doe-het-zelf bom gunsten

Tulle gewikkelde diy badbom gunsten

Hebben we je inderdaad nogal enthousiast laten voelen over het idee om heel eenvoudige, kleine gunsten te maken die je in tule kunt wikkelen, maar maak je liever echt wat er in zit met de hand in plaats van alleen de tule rond iets te wikkelen dat je hebt gekocht? Waarom maakt u dan niet iets dat uw gasten helpt ontspannen als ze thuiskomen van al het plezier? Leukste baby showerideeën is hier om je te laten zien hoe je schattige DIY-badbommen maakt die je in tule kunt wikkelen om eruit te zien als kleine snoepjes.

12. DIY overlevingspakketten voor vrijgezellenfeestjes zonder afval

Verwerkt met vsco met f2 preset

Hebben we je eigenlijk nog steeds aan het denken gezet over hoe leuk je het idee vond om een ​​vrijgezellenfeest overlevingspakket te maken, maar je feest zal een beetje anders zijn dan de gemiddelde klap, omdat je een heel weekend wegblijft met je vrienden ? Nou, vooral als je het soort persoon bent die geprobeerd heeft om verspilling in je leven zoveel mogelijk te verminderen, dan weten je zult dol zijn op deze zero-waste vrijgezellenfeestoverleving die gedetailleerd wordt beschreven op Prullenbak is voor Tossers.

13. DIY strand vrijgezellenfeest kits

Diy strand vrijgezellenfeest kits

Hebben we echt de spijker op de kop geslagen toen we een weekend weg noemden voor je vrijgezel, maar jij en je vrienden gaan naar het strand en je kunt je niet afvragen of er geen specifieke kits zijn die je langs een bijbehorend strand kunt maken thema? Dan zijn we ervan overtuigd dat je gepompt zult worden om dit idee te zien Thrifter in vermomming! Ze laten je zien hoe je een miniatuurpakket met handige strandartikelen bouwt in waterdichte smartphonehoezen, compleet met meer woordspellen, gewoon voor de lol.

14. DIY edelsteen zeep feestartikelen

Diy edelsteen zeep feestartikelen

Zaten we eigenlijk allemaal rond de dingen waar je het meest van houdt toen we begonnen te praten over de doe-het-zelver van het weggeven van doe-het-zelf badbommen als feestartikelen omdat je dol bent op het maken van doe-het-zelf badproducten, maar badbommen zijn gewoon nooit echt jouw ding geweest? Dan heb je misschien liever deze geweldige, op maat gemaakte zeepgunsten! Iets turkoois laat zien hoe je zeep-edelstenen maakt met behulp van een siliconenvorm; de vorm herinnert mensen aan de ring aan je vinger, want dat is de hele reden dat iedereen er is!

15. Op maat gemaakte etiketten voor waterflessen

Op maat gemaakte etiketten voor waterflessen

Liggen je meest creatieve vaardigheden eigenlijk in het ontwerpen van dingen op de computer omdat je oog hebt voor kleuren, lettertypen en lay-outs, maar je hebt geen idee hoe je deze vaardigheden kunt gebruiken voor een feestje? Dan zijn we vrij zeker Evermine is hier om uw dag te redden! Ze begeleiden u stap voor stap door het proces van het ontwerpen, afdrukken en bevestigen van op maat gemaakte vrijgezellenfeest waterflesetiketten.

Heb je andere leuke doe-het-zelf-vrijgezellenfeesten of gunsten eerder gezien, gegeven of ontvangen die je hier niet op onze lijst ziet? Vertel ons alles over wat je hebt gemaakt en hoe je het hebt gedaan of koppel ons aan foto's van je eigen geschenken in het opmerkingengedeelte!Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.