15 DIY Cat Trees – Hoe bouw je een kattentoren

15 DIY Cat Trees – Hoe bouw je een kattentoren


Als het gaat om het maken van ambachten die we weggeven, zullen we volledig toegeven dat we ongeveer net zo vaak als we kunnen vinden doe-het-zelf dingen voor onze huisdieren maken voor onze familie en vrienden. Huisdieren zijn immers ook familie! Er is gewoon iets zo bevredigend aan het zelf maken van dingen in plaats van ze in winkels te kopen. Daarom, toen we besloten dat het tijd was voor onze katten om een ​​nieuwe kattenboom te krijgen, voelden we ons echt vastbesloten om het zelf te maken! We hebben op internet gezocht naar tutorials en informatie die ons kunnen helpen en we zijn aangenaam verrast door hoeveel nuttige bronnen we tijdens het proces zijn tegengekomen.

Voel je je net zo enthousiast als wij, zo niet meer, over het idee om je eigen DIY-kattenboom te maken? Bekijk deze 15 geweldige ideeën, ontwerpen en tutorials die we tot nu toe zijn tegengekomen in onze zoektocht!

1. De ultieme DY-kattenboom

De ultieme kattenboom

Als je alle tijd en moeite gaat steken die je nodig hebt om je eigen kattenboom te maken, wil je het zo ongeveer het ultieme stuk maken dat je kunt, zodat je kat allerlei niveaus en stukken heeft om van te genieten? Dan zouden we Vast en zeker stel voor om eens te kijken hoe Eamon Walsh DIY heeft dit geweldige stuk gemaakt met hellingen, platforms om op te slapen en blokken om te verbergen. Ze geven je zelfs tips om het stuk een beetje aan te passen.

2. Eenvoudige sisalkabelboom met twee platforms

Eenvoudige twee platform sisal touw kat boom

Ben je een beetje nieuw in de wereld van doe-het-zelf en handwerk en is dit je eerste keer dat je eigenlijk een staande stuk bouwt, dus je hebt een beetje hulp en een eenvoudig ontwerp nodig? Dan zijn we er vrij zeker van dat deze tutorial van Instructables heeft precies het soort tutorial en ontwerp dat u zoekt, gewoon om dingen beheersbaar te houden!

3. Cat appartement van gestapelde IKEA-tafels

Cat appartement van gestapelde ikea-tafels

Voel je je een beetje onzeker over het concept om iets helemaal opnieuw te bouwen, zodat je je kunt afvragen of er geen ontwerp is waarmee je dingen kunt veranderen en verfraaien om in plaats daarvan een fantastische toren te maken? Dan is het misschien tijd om wat meubels opnieuw te gebruiken! We houden van de manier waarop deze tutorial van IKEA Hackers laat je zien hoe je een kattenboom op meerdere niveaus kunt maken van enkele eenvoudige IKEA-tabellen.

4. DIY-boom met Star Trek-thema

Diy kattenboom met ster-treck-thema

Ben je eigenlijk best wel handig en voel je je zelfverzekerd genoeg om een ​​kleine uitdaging aan te gaan? Nou, als je ook een totaal bent Star Trek fan, dan denken we dat je misschien wel de perfecte persoon bent om deze geweldige kattenboom in de vorm van de Starship Enterprise eens te proberen! Verkrijg de volledige details om dit mogelijk te maken Instructables.

5. Snijd en muur gemonteerde ontlasting kat boom

Gesneden en aan de muur gemonteerde krukkatboom

Heb je echt de intentie om van je katten een boom te maken om te klimmen, maar heb je eigenlijk niet echt de ruimte over voor een aantal van de vrijstaande ontwerpen die je tot nu toe hebt gezien? Dan zijn we er vrij zeker van dat je het beter zult kunnen vinden met deze ruimtebesparende wandgemonteerde kattenboom! IKEA Hackers laat je zien hoe je het moet doen op een manier die er eigenlijk uitziet als een kleine boom die de muur beklimt, met platforms voor je katten om op te zitten waar de takken bundels met bladeren kunnen hebben.

6. Kattenboom op meerdere niveaus met stof en jutetouw

Multi-level kat boom met stof en jute touw

Hou je van het idee van een kattenboom die er eigenlijk uitziet als een boom, en zelfs dat zit vlak bij de muur, maar weet je dat je kat het als een krabpaal klauwt, dus gebruik je liever iets anders dan hout? Dan zouden we Vast en zeker stel voor om eens te kijken hoe Instructables maakte deze 3D-boom en wikkelde het geheel in stof en jutetouw zodat je kat eigenlijk iets heel bevredigs heeft om aan te krabben.

7. Tapijt bedekte kattenboom met een hangmat

Tapijt bedekte kattenboom met een hangmat

Ben je ergens verscheurd tussen het willen maken van de ultieme kattenperiode met allerlei platforms en het willen maken van iets dat echt geweldig is voor je kat om op te krabben, maar heb je moeite om tussen de twee te kiezen? Nou, wie heeft je ooit gezegd? hebben kiezen? Probeer in plaats daarvan iets te maken zoals deze met tapijt bedekte kattenboom met veel platforms en zelfs een eigen hangmat! Pickle Perfect heeft alle details die je nodig hebt om het te laten gebeuren.

8. Omwikkelde paal en mand met kattenboom

Verpakte paal en mand kat boom

Ben je van plan een geweldige kattenboom te maken voor je harige vrienden, maar je hebt gemerkt dat ze niet de neiging hebben om te zitten Aan dingen, ze zitten liever in hen? In dat geval denken we dit alternatieve boomidee uit Hgtv is misschien iets meer in jouw steegje! Ze laten je niet alleen zien hoe je de boom zelf kunt bouwen, maar ook hoe je strategisch geplaatste manden kunt bevestigen, zodat je kat allerlei gezellige plaatsen heeft om in te kruipen.

9. Lange kattenboom met een kattenhuis

Lange kattenboom met een kattenhuis

Is je kat het soort kleine beestje dat ervan houdt om hoog te staan, waar ze de hele kamer kunnen zien, kijken naar wat iedereen van plan is vanaf de bovenkant van een kast of de ruimte boven op de koelkast? Dan is het misschien beter om zoiets als deze geweldige extra lange kattenboom te maken met een klein kattenhuisje aan de top waar je perfect op kunt letten. Instructables heeft een volledige gids die u kunt volgen. `

10. Gevarieerde tapijtkatboom

Gevarieerde tapijt kat boom

Weet je niet zeker of je genoeg ruimte hebt om enkele van de grotere, langere ontwerpen te maken die je tot nu toe hebt gezien, maar ben je ook geïntrigeerd door dit hele idee om iets te maken dat er eigenlijk uitziet als een kleine boom, gewoon voor de lol ? Dan denken we dat je misschien wat meer geluk hebt met dit kleine boomontwerp van Instructables die bedekt is met verschillende kleuren en texturen van tapijt, waardoor het echt geweldig is om te krabben.

11. Zen-tuin-kattenboom

Zen tuin kat boom

Als je van alles gaat doen om iets vrij groots te maken dat in het midden van je kamer staat, zou je het dan liever iets veranderen dat ook visueel aantrekkelijk is als functioneel voor je kat? Dan denken we dat je eenvoudig bent moet bekijk de weg Door Brittany Goldwyn heeft deze indrukwekkende kattenboom gemaakt van echte takken die zijn gemodelleerd naar een zentuin, compleet met gepolijste stenen aan de basis!

12. Tapijt op drie niveaus met een bed erop

Tapijt op drie niveaus bij boom met een bed bovenop

Ben je nog steeds een beginner in het grote geheel van dingen als het gaat om het construeren van stukken die vrijstaand zullen zijn, dus je bent nog steeds op zoek naar een ontwerp dat echt heel eenvoudig is en je nog niet met iets in het bijzonder geregeld bent? In dat geval denken we dat je het prima zult vinden met een effectieve, ongecompliceerde tutorial zoals die van DIY-netwerk!

13. DIY-kattenboom met een waterplank

Diy kattenboom met een waterplank

Vindt je kat het eigenlijk zo leuk om hoog op te staan ​​dat je ze kunt laten vallen van hun huidige vervallen kattenboom, tenzij je ze voedt? Nou, omdat je ze toch een nieuwe maakt, denken we dat je een kick uit de weg kunt ruimen Medium heeft een eenvoudige kattenboom gemaakt die op zichzelf al een geweldig ontwerp is, maar ook een klein waterbakje heeft, gewoon om ervoor te zorgen dat elke poes die de voorkeur geeft om hoog te worden nog steeds voldoende hydratatie krijgt.

14. DIY-speeltuin voor katten gemaakt van echte bomen

Diy cat play tower gemaakt van echte bomen

Hebben we je aandacht het beste tot nu toe gewekt met het concept om een ​​kattenboom te maken van echte houten boomtakken, maar je bent gewoon niet zeker of het rotsachtige zen-tuinontwerp dat we je eerder hebben laten zien is heel de richting waarin je dingen wilt nemen? Misschien kun je beter deze alternatieve zelfstudie van geven Zuidelijke opwekkingen in plaats daarvan een beetje aandacht!

15. Kleine, lage kattenboom

Kleine, lage kattenboom

Ben je aan het einde van onze lijst gekomen en voel je je net zo vastbesloten als altijd om je eigen doe-het-zelf-kattenboom te maken, maar je weet al dat je, omdat je in een klein appartement woont, er een moet maken die veel kleiner is dan de meeste van wat je tot nu toe op onze lijst hebt gezien? Nou, geen stress, want dat hoeft niet te betekenen dat je pech hebt! Bekijk deze tutorial van Ellie Jay dat je leert hoe je een kleinere, kortere kattenboom kunt maken waar je nog steeds van zult houden.

Ken je een andere doe-het-zelver enthousiast die het idee heeft gehad om hun eigen kattenboom te maken, maar die nog steeds het gevoel heeft dat ze een beetje begeleiding kunnen gebruiken? Deel dit bericht met hen zodat ze allerlei inspiratie en informatie hebben om mee te werken!Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.