10 beste naaistoelen voor comfortabel knutselen

10 beste naaistoelen voor comfortabel knutselen


Als je het ons vraagt, is een van de beste manieren om echt geweldige ambachten en doe-het-zelf-stukken te produceren, jezelf te laten investeren in de juiste apparatuur. Dit hoeft niet te betekenen dat je een fortuin uitgeeft, maar ervoor zorgen dat je er een hebt die je nodig hebt en sparen voor de dingen waarmee je echt je beste werk kunt maken, is belangrijk als het gaat om de hobby's en ambachten die je hebt werkelijk geïnvesteerd. Diezelfde regel geldt voor alles, van de hobbyspecifieke tools tot de ruimte waarin je werkt, omdat de dingen die je in die ruimte gebruikt je comfortabel laten werken! Daarom hebben we als enthousiaste naailiefhebbers overwogen om te investeren in een nieuwe naaistoel! Als we ons niet comfortabel voelen tijdens de periode die nodig is om ons laatste naaiproject af te maken, weten we dat we ons niet zo goed op ons werk kunnen concentreren.

Nu hoeft een goede naaistoel niet duur te zijn, maar u wilt er zeker van zijn dat hij u echt comfort biedt in de gebieden die u nodig hebt. Wij zijn het soort zorgvuldige kopers die dol zijn op onderzoek allemaal van onze opties voordat we de definitieve beslissing nemen, dus hebben we de hele week lang kwaliteitsnaaimachines bijgehouden om ervoor te zorgen dat we echt onze favoriete hebben gekozen waarvan we dachten dat het de beste keuze was. We bleven echter achter met een behoorlijk behoorlijke lijst met opties, dus we dachten dat we het net zo goed zouden kunnen delen om ook andere naailiefhebbers te helpen! Bekijk deze 10 geweldige naaistoelen die we tijdens onze zoektocht tegenkwamen.

1. Arrow H6103 Hydraulische naai- en ambachtstoel met verstelbare hoogte

Arrow h6103 hydraulische naai- en ambachtstoel in hoogte verstelbaar

Begrijp natuurlijk volledig dat de functie van een knutselstoel een is lot belangrijker dan hoe het eruit ziet, maar dat hoeft niet te betekenen dat je nog steeds geen stoel kunt hebben die beide praktisch is en Schattig toch? Nou, als je een gekke kat bent zoals wij, dan denken we dat je net zoveel kick krijgt van deze katgevulde en vrij nuttige naaistoel van Arrow Naaikasten zoals we deden! Deze stoel is met opzet speciaal gemaakt voor knutselen en naaien, wat de soepele verstelbaarheid verklaart. In plaats van op zijn plaats te klikken of te moeten opstaan ​​en delen ervan op te tillen, werkt deze stoel op een eenvoudig hydraulisch systeem dat alles heel soepel laat lopen.

Een van onze favoriete functies van deze stoel is dat hij feitelijk onder de stoel is opgeborgen, waardoor u een andere zeer handig geplaatste plek hebt om kleine noties en dingen die u graag in de buurt van uw naaitafel wilt bewaren op te slaan zonder het oppervlak ervan te hoeven volproppen. Sta gewoon op en til het kussen op en u hebt toegang tot een heel handig compartiment voor kleine dingen. De stoel is ook speciaal ontworpen om u comfort te bieden tijdens lange uren aan de naaimachine of werktafel te zitten. De plaatsing van de rugleuning van de stoel is bedoeld voor goede lendensteun en de stervormige basis en wielen geven u een goede bewegingsvrijheid voor dingen die zich dichtbij uw tafel bevinden zonder dat u uw proces echt hoeft te onderbreken. Ben je inderdaad erg geïnteresseerd in wat deze stoel te bieden heeft, maar de kattenprint doet het gewoon niet voor jou? Dan denken we dat je blij zult zijn om te horen dat het merk verschillende andere ontzettend kleurrijke prints met patronen biedt die net zo leuk zijn als de katten.

Bekijk prijs op Amazone

2. The HON Company GA90.T HON ​​Volt Mesh Back Tas Gestoffeerde verstelbare kantoorkruk

De hon company ga90 t hon volt mesh rugtaak gestoffeerde verstelbare kantoorkruk

Ben je dol op het idee van een soepel verstelbare stoel om aan je naai- en knutseltafel te werken, maar weet je niet zeker of de kleinere, lage rug die je op het bovenstaande ontwerp ziet, voldoende ondersteuning biedt voor de specifieke behoeften van je lichaam? Misschien hou je van de verstelbaarheid, maar je bent er gewoon niet zeker van dat je het idee leuk vindt dat je voeten zo vrij vrij op hun hoogste hoogte bungelt omdat je vindt dat het druk op je knieën uitoefent. Hoe dan ook, we hebben het gevoel dat u iets beter met dit ontwerp kunt opschieten HON! In tegenstelling tot de eerste stoel, heeft deze een hogere en veel meer vergevingsgezinde rug dankzij zijn volledig vierkante vorm en de comfortabele mesh stof waaruit hij is gemaakt.

Bovendien heeft deze stoel, die hetzelfde soort soepel gerolde, stervormige basis heeft als die hierboven, ook een voetsteunring die iets hoger staat. Dit geeft je een andere plek om je voeten te laten rusten wanneer je de stoel omhoog brengt naar een hoogte die de achterpoten zelf te laag maakt voor comfort en voorkomt dat je voeten naar beneden hangen. Natuurlijk is de hoogte van de stoel niet het enige verstelbare deel. Hoewel de rug niet achterover leunt, wat opzettelijk is bedoeld voor stevige rugsteun, kan de pneumatische stoel naar uw comfort worden gekanteld en heeft de voetring ook veranderlijke hoogten. Deze optie komt misschien niet in leuke, grafische patronen, maar je kunt nog steeds kiezen uit een klein aantal kleuren!

Bekijk prijs op Amazone

3. Boss Office Products Perfecte houding Delux Fabric-bureaustoel

Boss office products perfecte houding delux stof bureaustoel

Heb je altijd al ontdekt dat dunne gaasstoelen eigenlijk een beetje zijn te flexibel voor je rug wanneer je lange uren zit, en je hebt er ook altijd de voorkeur aan gegeven om meer ondersteuning dichter bij je bovenrug te hebben, in plaats van alleen lendensteun dichter bij de bodem? In dat geval zouden we Vast en zeker stel voor om eens te kijken hoe Boss Office-producten maakte deze iets meer klassieke bureaustoel, maar met zachtere kussens dan de ouderwetse die je je misschien nog herinnert uit het computerlokaal van je school, evenals betere en soepelere aanpasbaarheid, waardoor het meer ideaal is voor naaien en knutselen dan degene die je misschien eerder hebt gebruikt .

De daadwerkelijke vorm van de stoel is ook speciaal ontworpen voor comfort. Deze specifieke vorm wordt een "watervalzitting" genoemd, die uw gewicht onmerkbaar verschuift om de druk op uw benen te verminderen wanneer u vele uren hebt gezeten. We genieten ook dat dit ontwerp zonder armen is; we kunnen zien hoe iemand die veel tijd besteedt aan het typen op een computer, misschien liever stoelarmen heeft om zijn ellebogen op te laten rusten, maar we vinden ze eigenlijk behoorlijk belemmerend als we veel in onze stoel rondlopen werk met stof. Dit is ook de reden waarom we houden van de manier waarop de achterkant iets geeft en een verstelbare diepte heeft; de stoel beweegt min of meer met u mee, zonder te zwak te zijn om ondersteuning te bieden.

Bekijk prijs op Amazone

4. Betrouwbare SewErgo ergonomische taakstoel

Betrouwbare sewergo ergonomische bureaustoel

Voel je bijna overtuigd door de verstelbaarheid en ondersteunende kussenelementen die je in de stoel hierboven zag, maar je hebt eigenlijk altijd een hekel gehad aan stoelen met wielen, omdat je niet denkt dat hun bewegingsgemak uitbalanceert hoe stevig je nog steeds wilt blijven terwijl je zit op uw werkoppervlak? Dan zijn we er absoluut van overtuigd dat je een betere ervaring zou hebben met dit veel meer stationaire ontwerp van Betrouwbaar dat is hetzelfde soort vijfsterrenbasis dat je eerder zag, maar deze keer met vijf stevige voeten in plaats van wielen.

Dat het stil blijft, betekent echter niet dat deze stoel niet dynamisch genoeg is om rekening te houden met uw bewegingen en de manier waarop u moet reiken en schakelen terwijl u werkt. Eigenlijk is vrijwel elk ander aspect van de stoel instelbaar! Dit omvat de hoogte van de stoel, de hoogte van de rug en de hoeken van zowel de rug en onderkussen. De stoel is eigenlijk verrassend aanpasbaar, maar dat wordt nog beter gemaakt door het feit dat elk van deze stukken ook stevig op hun plaats kan worden vergrendeld, waardoor je net zoveel stevigheid krijgt als aanpasbaarheid terwijl je werkt.

Bekijk prijs op Amazone

5. OFM Core Collection Posture Series Armless Mid-Back taakstoel

Ofm kerncollectie houdingen serie armloze stoel met middelhoge rugleuning

Denk je nog steeds na over hoeveel je het idee van een kwalitatief armloos ontwerp voor je stoel leuk vond, omdat je nooit leuk vond hoe je ellebogen de armen raken wanneer je dingen manoeuvreert terwijl je naait, maar je vindt liever een optie dat is een beetje eenvoudiger en eenvoudiger in zijn ontwerp en een beetje duurzamer in zijn constructie? Dan zijn we er vrij zeker van dat je precies vindt waarnaar je in dit model op zoek bent OFM! Qua prijs loopt het langs het middenveld wat betreft wat er nog meer op onze lijst staat, waardoor het vergelijkbaar is met de andere armloze ontwerpen die je tot nu toe hebt gezien.

De stoel is volledig bekleed met een stof die zowel vlek- als scheurbestendig is, waardoor je indrukwekkend duurzame kussens hebt die absoluut kunnen weerstaan ​​hoe vaak je op en neer gaat, over de stoel glijdt of achterover leunt om tegen de rug te strekken. De positie van de rugleuning van de stoel is eigenlijk vrij goed geplaatst voor lichamen die Doen hebben veel rek nodig, zitten midden in de rug en zorgen voor een goede bewegingsvrijheid zonder verlies van ondersteuning. Zowel de zitting als de rugleuning zijn verstelbaar met gaslift, waardoor ze gemakkelijk aan uw lengte kunnen worden aangepast en u helpen uw houding te behouden, zodat u niet alleen uren doorbrengt gebogen over uw machine tot je pijn hebt. De basis van de stoel is vijfpuntig en stervormig voor een gelijkmatige gewichtsverdeling, waardoor hij gemakkelijk een gewicht tot 250 pond kan dragen. Duurzaam metaal en dynamische constructie zorgen voor soepele draaibare actie die niet opvalt.

Bekijk prijs op Amazone

6. Flitsmeubels Levendig rood en verchroomde bureaustoel met draaistoel

Flitsmeubels levendige bureaustoel met rood en chroom draaibaar

Heb je eigenlijk altijd een beetje te harde stoelen met kussens gevonden om in te zitten, omdat je het soort persoon bent dat veel voorkeur heeft voor stevige ondersteuning en merkt dat je minder pijn ervaart tijdens langdurig zitten wanneer je een stoel van hout of plastic? In dat geval hebben we een sluipend vermoeden waar deze stoel vandaan komt Flitsmeubels is misschien iets meer in jouw steegje! Het is gemaakt van duurzaam plastic met alleen maar genoeg geven voor fantastische beweging en helder genoeg kleuren om iedereen met een flitsende smaak aan te spreken.

Zoals we al eerder zeiden, esthetiek is zeker niet het belangrijkste onderdeel van het kopen van een goede naai- of knutselstoel voor uw tafel of ruimte, maar dat betekent niet dat u er geen kunt krijgen die een eigentijdse stijl heeft en al uw ondersteuningsbehoeften op één plek. De polymeerconstructie met hoge dichtheid van dit ontwerp maakt het tegelijkertijd extreem sterk en ontzettend flexibel, maar het stelde ontwerpers ook in staat specifiek de rug en stoel ergonomisch te vormen voor comfort en houding. De stoel heeft een stoelvorm die een "tractorstoel" wordt genoemd, die uw lichaam perfect draagt ​​en voorkomt dat u op het plastic schuift, ongeacht uw kledingmateriaal. De rug, aan de andere kant, buigt zachtjes voor een goede lendensteun. Natuurlijk zijn zowel de zitting als de rugleuning in hoogte en hoek verstelbaar, zodat u de stoel echt uw eigen kunt maken.

Bekijk prijs op Amazone

7. Flitsmeubilair Mid-back paars gewatteerd vinyl draaibare taak bureaustoel

Flitsmeubilair middenachter paars gewatteerde bureaustoel met draaibaar vinyl

Hebben we je echt aan het denken gezet over hoe leuk je het idee van een stoel met een iets minder volumineus kussen erop hebt, sinds jou Doen geef de voorkeur aan het gevoel van een stevig of dicht oppervlak, maar je wilt nog steeds minstens een weinig meer dan echt hard plastic? Nou, als je ook een grotere fan bent van het idee om een ​​veel hogere rugleuning op je stoel te hebben, in tegenstelling tot de ruggen met kleine stripstijl die je tot nu toe hebt gezien, dan zouden we Absoluut stel voor dit model te bekijken dat wordt aangeboden door Flitsmeubels. Het is een fantastisch alternatief voor degenen die iets helder en kleurrijk willen, maar liever een zachter oppervlak hebben dan het polymeerontwerp dat je hierboven zag.

Nogmaals, het is niet dat uiterlijk het belangrijkste ter wereld is, maar de felle kleur van deze stoel is zeker een verkoopargument. Als paars niet echt jouw ding is, zijn er genoeg andere opvallende tinten voor haar om uit te kiezen! De stoel is zeer redelijk geprijsd voor zijn eigentijdse ontwerp, duurzaamheid en comfortniveau en zijn materialiteit is net zo indrukwekkend als veel van de andere duurdere opties. De schuldige zitting en rugleuning zijn gemaakt van een scheurbestendig vinyl, terwijl de demping aan de binnenkant is gevormd uit een brandvertragend schuim dat zich goed vormt naar de rondingen van je lichaam.

Bekijk prijs op Amazone

8. Calico ontwerpt moderne zwarte Crest armloze bureaustoel draaistoel

Calico ontwerpt moderne zwarte bureaustoel met armloze bureaustoel en bureaustoel

Denk je nog steeds na over hoe graag je een ontwerp zonder arm wilt, maar je bent nog steeds op zoek naar een stoel met een rug die je een beetje effectiever draagt ​​dan sommige van de straight-up opties die we je tot nu toe hebben laten zien? Dan denken we aan deze eigentijds gevormde kantoor- en naaistoel van Calico ontwerpen past misschien beter bij uw behoeften. Dit kussen is gemaakt van dik vinyl dat bestand is tegen scheuren en een vormbaar schuim dat hand in hand samenwerkt met de voorgevormde zitting en rugleuning om je lichaam tijdens het werk te ondersteunen, waardoor het een geweldige optie is voor mensen die zitten om te naaien (of in wezen iets anders doen, zoals typen op een computer) voor langere tijd.

De basis van de stoel is gemaakt van een glad, duurzaam chroom. Dit geeft de wielen en de hydraulische hoogteverstelbaarheid die de stoel dynamisch houden en waardoor u hem door uw ruimte soepel en zonder obstakels kunt verplaatsen, terwijl de stoel stevig en goed blijft voor het dragen van gewicht en elke druk die het proces van uw werk met zich mee kan brengen . De achterkant van deze stoel is eigenlijk niet instelbaar, omdat het al ergonomisch is gebogen en specifiek is ontworpen voor ondersteuning, maar het heeft wel wat basis om u flexibiliteit en comfort te geven bij het leunen, bewegen en strekken.

Bekijk prijs op Amazone

9. Calico Designs Deluxe-taakstoel

Calico ontwerpt luxe bureaustoel

Voor het geval je nog steeds op zoek bent naar meer van een klassiek bureaustoelontwerp met een armloze constructie, omdat je tijdens je werk vaak op en neer gaat en de voorkeur geeft aan eenvoudig meubilair, is hier een geweldig ontwerp dat nog steeds laat je een beetje kleur toevoegen aan je kamer terwijl je houdt dingen simpel. Calico ontwerpen biedt u een model dat veel goedkoper is dan sommige dingen die u tot nu toe hebt gezien met een vorm en flexibiliteit die nog steeds pneumatisch en comfortabel is. De zit- en rugkussens zijn ook verkrijgbaar in een schattig kleurenpalet!

In plaats van gemaakt van een koud, glanzend metaal, is de basis van dit specifieke stoelmodel gemaakt van een prachtig neutraal grijs nylon. Dit is een bijzonder duurzaam kunststofachtig materiaal dat geschikt is voor soepel bewegende wielen en eenvoudige aanpassing met luchtpoeder in de hoogte van de basis en de hoek van de stoel. De rug past zich in een bepaalde mate aan, maar niet erg ver, omdat deze specifiek is ontworpen met een aantal ingebouwde ingebouwde functies, waardoor je kunt verschuiven, bewegen en strekken op een manier waardoor de stoel terug kan bewegen met jij een beetje.

Bekijk prijs op Amazone

10. AmazonBasics klassieke met leer beklede mid-back office computer bureaustoel

Klassiek lederen gewatteerde mid back office computer bureaustoel van Amazonbasics

Voel je je nog steeds een beetje meer geïnteresseerd in het idee om een ​​volledig uitgeruste, luxueuzere bureaustoel te krijgen, bijna als een recliner, maar werk je nog steeds aan een budget? In dat geval denken we dat je eenvoudig bent moet bekijk dit model van Amazon Basics die alle ontwerpelementen bevat waarvan we overtuigd zijn dat u die zult waarderen, maar tegen een redelijkere prijs dan we ze elders hebben gevonden. De eerste Wat ons opviel aan deze stoel waren eigenlijk de opgevulde armen; in tegenstelling tot al die armloze ontwerpen die we hebben opgenomen, is dit model zeker voor degenen die de optie waarderen om hun ellebogen naar beneden te laten rusten terwijl ze hun stof door hun naaimachine of hun hand vasthouden om materiaal zorgvuldig te snijden.

De gedempte zitting en rugleuning van deze stoel zijn gemaakt van een faux lederen bekleding die is ontworpen om scheur- en barstbestendig te zijn en toch vrij zacht te blijven, in tegenstelling tot die kunstleer materialen die veel op goedkoop plastic aanvoelen. Deze stoel biedt rugsteun tot aan je schouders en rug en kan worden aangepast qua hoek, terwijl de stoel eenvoudig kan worden aangepast voor zowel hoogte als kanteling. De duurzame kunststof en metalen basis op deze stoel is specifiek gegoten voor soepel heffen en dalen en een even soepele wielrolwerking. Alsof dat allemaal niet genoeg is, heeft deze stoel een jaar garantie, voor het geval dat!

Bekijk prijs op Amazone

Conclusie

Kent u een andere doe-het-zelf-liefhebber en naailiefhebber die erover heeft nagedacht om in een nieuwe naaistoel te investeren, zodat ze comfortabeler kunnen werken terwijl ze werken, maar ze hebben ook het gevoel dat ze wat meer begeleiding en informatie kunnen gebruiken terwijl ze hun opties doornemen? Deel dit bericht met hen zodat ze allerlei opties en aanbevelingen hebben om te overwegen bij hun zoektocht!Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.