Heerlijke Prime Rib recepten om te proberen

Heerlijke Prime Rib recepten om te proberen


Om eerlijk te zijn, als we de rest van ons leven een enkel voedingsmiddel zouden moeten eten om al het andere op te geven, zouden we waarschijnlijk prime rib kiezen! Er is gewoon iets dat zo verrukkelijk is als we er niet overheen kunnen komen en er elke keer van genieten als we het maken. We hebben al onze favoriete manier om iets op de klassieke manier te maken, maar af en toe vinden we het leuk om dingen een beetje te veranderen en een of andere opwindende smaakwending te geven aan onze favoriete gerechten. Daarom hebben we altijd onze ogen open voor geweldige nieuwe prime-ribrecepten die we nog nooit eerder hebben geprobeerd!

Ben je net zo dol op prime rub als wij, zo niet meer, en ben je ook geïnteresseerd in hoe je het op nieuwe, verschillende manieren kunt bereiden? Bekijk deze 15 verrukkelijke ideeën, recepten en tutorials die we tijdens onze zoektocht tegenkwamen.

1. Knoflookboter en kruidenprib

Knoflookboter en kruiden prime rib

Net als wij, ben jij het soort persoon dat de smaak van knoflook boven iets anders zou kiezen? Nou, we kunnen zeker niet zeggen dat we jou de schuld geven! Het is het soort smaak dat niet alleen een aanvulling is op, maar in feite elke andere smaak verhoogt en we houden van de veelzijdigheid ervan. Het zal je dan ook niet verbazen dat de eerste receptoptie die we rechts van de vleermuis hebben gemarkeerd deze was voor kruidenboter en kruidenprib De receptkritiek!

2. Eenvoudige, klassieke prime rib voor beginners

Eenvoudige, klassieke prime rib voor beginners

Heb je eigenlijk nog nooit rijp rib gemaakt omdat je een totale beginner bent in koken, maar je voelt echt heel graag leren? Dan raden we zeker aan om te beginnen met een basisrecept dat je stap voor stap door het proces van het maken van een klassieke prime rib zal leiden. We raden deze aan van Smakelijk dat is perfect voor beginners!

3. Gerookte prime rib

Gerookte prime rib

Sta je helemaal open voor het idee om een ​​soort prime rib te maken met een beetje extra heerlijke smaak, maar wil je dat het subtiel is? Dan zou je misschien liever gewoon een alternatieve smaak krijgen door het anders te bereiden, in plaats van er smaak aan toe te voegen. We raden u aan om dit beter te bekijken Vindulge om te zien hoe ze deze gerookte prime rib maakten!

4. Langzaam geroosterde prime rib met au jus

Langzaam geroosterde prime rib met au jus

Wanneer je prime rib in een restaurant bestelt, is de au jus dat het vaak wordt geleverd met eigenlijk je zeer favoriete deel van de hele maaltijd, omdat je brood en groenten er zo heerlijk in worden gedoopt? Dan denken we dat je de weg echt zult waarderen Chowhound leert je hoe je je prime rib perfect langzaam kunt braden op een manier die je een optimale smaak geeft en een heerlijke hoeveelheid smaakvolle au jus oplevert.

5. Kruidige geribde prime rib

Kruid verroeste prime rib

Heb je eigenlijk door onze lijst gescrold en bedacht hoe het toevoegen van smaak van externe ingrediënten waarvan je echt geniet, precies is wat je graag zou willen doen, maar je weet gewoon niet zeker of je met kruidenboter wilt gaan? Dan zouden we Absoluut moedigen u aan om dit recept en deze zelfstudie te overwegen Taste of Home dat je leert hoe je een uniek smakend kruid met korst prime rib kunt maken!

6. Gerookte runderribben met zout en peper

Gerookte runderribben met zout en peper

Je verlangen zou specifiek naar prime rib kunnen zijn, maar dat betekent niet dat andere recepten op basis van rundvlees met een smaak waar je echt van houdt, nog steeds niet voor je werken of perfect vertalen! Het proces van aanpassing van dit volgende recept uit eet smakelijk in plaats daarvan is het heel eenvoudig, dus kijk gerust hoe ze deze gerookte runderribben met zout en peper hebben gemaakt.

7. Arme prime-rib van de man

Arme primeur van arme man

Werk je eigenlijk met een enorm budget waarvoor een perfect gesneden prime rib te klein is, of gewoon te nieuw in koken om er zeker van te zijn dat je de duurdere snede goed voorbereidt, dus vraag je je af of er geen eenvoudiger of goedkoper is manier om de smaak te krijgen waar je zo van houdt? Dan denken we dat je inderdaad behoorlijk geïntrigeerd zult zijn om te leren hoe Zuinig Hausfrau maakte deze "faux prime rib" door een stuk betaalbaarder braadvlees te koken tot een zeer specifiek niveau van sappigheid!

8. Balsamico prime rib met pompoen gnocchi

Balsamico prime rib met pompoengnocchi

Als je er alle tijd en moeite in steekt die nodig is om een ​​heerlijke entrecote te bereiden, zou je liever een recept of gids vinden die je laat zien hoe je het maakt als onderdeel van een hele heerlijke maaltijd met complementaire smaken ? Nou, vooral als je ooit van de smaak van pompoen hebt gehouden, dan raden we absoluut aan om deze heerlijke maaltijdstudie van DIY Crafts Mom voor balsamico prime rib met pompoen gnocchi.

9. Sous vide prime rib

Sous vide prime rib

Voor het geval je het nog nooit hebt gehad en het niet weet, betekent "sous vide" eigenlijk medium rare! Dat betekent deze specifieke tutorial van Anova Culinair is hier om je stap voor stap door het enigszins specifieke proces van het koken van je prime rib te lopen alleen maar genoeg om die perfect sappige tederheid te krijgen, maar niet zozeer dat de textuur van medium rood rundvlees verloren gaat.

10. Perfecte knoflook prime rib

Perfecte knoflook prime rib

Deden wij bijna en houd je aandacht vast toen we begonnen te praten over het idee van de kruidenboter en de kruiden, omdat jij werkelijk dol op de smaak van knoflook, maar je bent gewoon niet zeker of de betrokkenheid van boter en de nadruk op kruiden echt is waar je mee wilt werken? Dan raden we aan om dit alternatieve recept uit te geven Lil ’Luna enige overweging! Ze laten je zien hoe je de perfecte entrecote van knoflook maakt.

11. Langzaam geroosterde prime rib in mierikswortelsaus

Langzaam geroosterde prime rib in paarden radijs saus

Ben je nog steeds geïnteresseerd in het idee van het langzaam roosteren van je prim rib, maar je bent ook niet vies van het idee om een ​​beetje smaak toe te voegen, dus je bent op zoek naar wat meer voorbereidings- en serveersuggesties die je misschien een pittige smaak kunnen bezorgen je zoekt? Nou, als je het goed vindt met een beetje kick in elke hap, dan denken we dat je het leuk zult vinden Dankbaar maakte deze zeer lekker langzaam geroosterde prime rib in een zelfgemaakte mierikswortelsaus.

12. Zout en peper korst prime rib met salie au jus

Fw1205wmm07

Laat je je eigenlijk verleiden door een aantal van de opties en smaken die we je tot nu toe op deze lijst hebben laten zien, maar heb je moeite om tussen hen te kiezen? Welnu, wie heeft ooit gezegd dat je er een paar niet kunt combineren om iets dat nog lekkerder is te krijgen? In plaats van slechts één ding te kiezen, raden we u aan de weg te volgen Eten & Wijn maakte deze zout en peper korst prime rib met salie au jus!

13. Rib gebraden in gremolata

Ribbraad in gremolata

Als je nog nooit gemolata hebt geprobeerd, dan moeten we je helaas vertellen dat je iets heel ergs hebt mislopen! We stellen voor dit nu op te lossen door dit heerlijke recept uit te geven Emeril Lagase voor prime rib geroosterd in gremolata een poging. Ze laten je zelfs zien hoe je je eigen gremolata kunt maken van citroenschil, knoflook en peterselie.

14. Onmiddellijke pot gekruide prime rib gebraden met mierikswortelroom

Onmiddellijke pot gekruide prime rib gebraden met mierikswortelcrème

Zoals de meeste mensen die we kennen, heb je deze kerst meteen een pot gekregen en ben je er nu volledig door geobsedeerd en kun je het niet helpen om in wezen alles erin te proberen te maken? We hebben er onlangs ook een gekregen en zelfs prime rib was geen uitzondering op onze obsessie ermee. Dat is waarom we inderdaad heel blij waren dit recept tegen te komen Sur La Table voor instant stoofvlees prime rib gebraden met mierikswortelcrème.

15. Pecannootjes met korst

Pecan korst prime rib

Zijn de ideeën die je tot nu toe hebt gezien het meest aantrekkelijk voor je geweest, die betrekking hadden op het korstjes op je prime rib met iets lekkers, maar je houdt nog steeds vast aan iets uniekers dan verschillende kruiden? In dat geval denken wij dat u eenvoudig bent moet bekijk de weg Rachael Ray in het seizoen maakte deze pecannootjes met korst in verrassend weinig eenvoudige stappen!

Heb je een andere favoriete manier om je entrecote te bereiden waar je familie dol op is, maar die je hier niet op onze lijst ziet? Vertel ons er alles over of koppel ons aan het recept in het commentaargedeelte zodat we het zelf kunnen uitproberen!Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.