7 Easy Slow Cooker Recepten voor babyvoeding

7 Easy Slow Cooker Recepten voor babyvoeding


Babyvoeding maken thuis hoeft niet eng of intimiderend te zijn. Ik sta erom bekend dat ik mijn NutriBullet Baby voor smoothies, purees en chunkier peuteropties onderweg kan oprapen. Maar moeders overal vestigen zich ook in een ritme van het gebruik van de langzaam kooktoestel voor die gomige maaltijden.

En van baby's eerste voedingsmiddelen (zoals zoete aardappelen en andere puree met één ingrediënt), voor complexere junior-voorgerechten (zoals gebakken pasta met groenten), je kunt blendermaaltijden voor je baby doen of een heleboel ingrediënten in de slowcooker gooien en de magie laten gebeuren.

Vooruit zijn 7 eenvoudige recepten voor slow cooker babyvoeding:

Meer recepten voor babyvoeding:

Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.