15 leuke eyeliner-ontwerpen om te proberen

15 leuke eyeliner-ontwerpen om te proberen


Als het gaat om ons eigen doen bedenken, we hebben bijna volledig geleerd van online tutorials of het kopiëren van foto's. We twijfelen er niet aan dat goede make-upkunsten lessen de juiste weg zijn als je ooit een gediplomeerde professional wilt worden, en we bewonderen iedereen met de drive om een ​​programma te voltooien, maar in de tussentijd zien we niets mis met jezelf een paar technieken te leren en oefenen met de doe-het-zelf begeleiding die je kunt krijgen!

Omdat we zelf make-up hebben geleerd, zijn we altijd op zoek naar inspiratiefoto's en looks die we op onze eigen gezichten kunnen proberen te kopiëren om technieken te oefenen en nieuwe dingen te leren. Ons absolute favoriete onderdeel van onze make-up om te doen is onze eyeliner en je zou het aantal creatieve eyeliner-foto's dat we hebben opgeslagen op onze telefoons en computerdesks niet geloven!

Voor het geval je ook een beetje eyeliner-inspiratie nodig hebt, zijn hier 15 doe-het-zelf voeringfoto's en tutorials waarmee je je creatieve sappen kunt laten stromen en je kunt bereiken favoriete eyeliner voordat je klaar bent met scrollen.

1. Kleur geschetste gevleugelde voering

Gevleugelde voering in kleur

We zijn altijd grote fans geweest van een klassieke, matzwarte gevleugelde voering. Er is gewoon iets zo dramatisch aan de hand en we zien dat we worden aangetrokken door het uiterlijk met een flinke vleugel boven bijna alles. Dat betekent echter niet dat we ertegen zijn om onze favoriete looks een beetje op te schakelen! Dit geweldig geschetste uiterlijk van Onze ijdelheidis bijvoorbeeld de perfecte eenvoudige manier om iets toe te voegen aan je gewone oude dramatische vleugel. Ze raden aan om een ​​andere voering in een helderdere kleur te gebruiken om rond de buitenrand van uw vleugel te schetsen voor maximale impact. We denken dat deze look in elke kleur geweldig zou zijn!

2. Geschilderde eyeliner

Gelakte eyeliner

Ben je een grote fan van het dragen van valse wimpers bovenop als je een gewaagde eyeliner draagt, maar vind je altijd dat je ogen een beetje onevenwichtig lijken zonder ook de onderste wimpers te versterken? Natuurlijk kun je ze een laag mascara geven, maar soms is dat gewoon niet genoeg, afhankelijk van de grootte van de wimpers die je erop doet. Sommige mensen proberen daadwerkelijk hun uiterlijk in evenwicht te brengen door kleine, subtiele valse wimpers langs hun onderste wimperlijn te lijmen, maar we hebben het een aantal keer geprobeerd en we zullen toegeven dat het niet het meest comfortabele is om alles te dragen dag. Dat is waarom wij dol zijn op dit alternatieve idee op Pinterest! Krijg het extra oogbol-drama waarnaar u op zoek bent door zorgvuldig een extra laag wimpers langs de onderkant te tekenen wanneer u uw onderste voering tekent. Je kunt hier zo licht of vet worden als je wilt!

3. 60s gesneden vouwvoering

60s gesneden vouwvoering

Heb je altijd al de unieke make-upstijlen van 1960-supermodellen zoals Twiggy bewonderd en wou je dat je ze kon nabootsen zodat je eigen ogen er zo groot uit zouden kunnen zien bij het volgende feest dat je bijwoont? In dat geval, u eenvoudig moet bekijk deze eenvoudige oogmake-up tutorial van Kurken en leer! Ze leren je hoe je het uiterlijk van je ogen kunt vergroten door jezelf een "snijplooi" te maken met je favoriete zwarte eyeliner. Hierdoor ziet je deksel eruit alsof het meer oppervlak heeft, waardoor je vouw een beetje hoger wordt en je overal een wonderlijke blik met grote ogen krijgt. Mensen zullen je peepers opmerken uit de hele kamer!

4. Eyeliner met regenboogstrepen

Eyeliner met regenboogstrepen

Heb je een vaste hand, een liefde voor kleur en veel geduld? In dat geval denken we dat je de perfecte make-upliefhebber bent om iets gelaagd en gedetailleerd te proberen, zoals deze felgekleurde voeringlook! Naast dat het een opvallende verschijning is (onze excuses voor de kleine woordspeling) dankzij de regenboogachtige uitstraling, houden we ook van de manier waarop elke laag die De schoonheidssalon tekende hier nog steeds op in een vleugel om de ogen drama en diepte te geven.

5. Gekleurde waterlijn

Gekleurde waterlijn

Als je in het begin van de jaren 2000 een tiener was zoals wij, dan groeide je ook op en begon je te experimenteren met make-up in het tijdperk van 'scene kids' die hun ogen zwaar onderlijnden met zwart potlood, zorgvuldig een kohl-voering langs je waterlijn volgen zonder je ogen scheuren omhoog zodat het allemaal verdwenen is. Nou, het voeren van je waterlijn is eigenlijk nog steeds in de mode al die jaren later, maar gewoon op nieuwe manieren! Een van onze favorieten is het idee om je binnenste hoek in het zwart te bekleden voor impact, maar dat te laten vervagen in een veel heldere eyeliner die past bij je oogkleur en echt je make-up doet opvallen. Favim hebben een elektrisch blauw gekozen waar we er maar geen genoeg van kunnen krijgen!

6. Heldere geschulpte voering

Heldere geschulpte voering

Ben je een fervent volger van leuke, vaak hilarische make-uptrends en heb je net de schoonheid van make-upstencils ontdekt? We zijn hier ook nog lang niet bekend over, maar toen we ze voor het eerst tegenkwamen, zullen we toegeven dat we een beetje geobsedeerd zijn geraakt. We waren vooral enthousiast over hen, toen we echter leerden dat je eigenlijk je eigen oogmake-up en wenkbrauwstencils kunt maken in zowat elke vorm die je maar wilt! Deze prachtige doe-het-zelf geschulpte voering tutorial van Onze ijdelheid is het perfecte voorbeeld van wat we bedoelen. We zijn vooral dol op hoe ze een felblauwe voering hebben gebruikt om de vorm echt te laten opvallen, in plaats van alleen klassiek zwart te worden.

7. Spiked dubbele voering

Spiked dubbele voering

In de meeste dramatisch gelijnde make-uplooks die we tegenkomen, vindt de focus van de look plaats langs de bovenste wimperlijn, waardoor het ooglid en de bovenkant van het oog het middelpunt van de make-up zijn. Permiasorellais er echter om je eraan te herinneren dat de onderkant van je oog en de onderste wimperlijn soms ook de ster kunnen zijn! Ze stellen voor om een ​​coole draai aan dingen te geven door een dramatische onderste vleugel te maken die in het midden spits is, maar nog steeds detail toevoegt omwille van het evenwicht door het bovendeksel dun te bekleden en een symmetrische maar krachtig gesneden vouw toe te voegen. Dit is misschien niet het soort uiterlijk dat je zou dragen tijdens een familiediner of op een eerste date, maar het is geweldig voor een avondje dansen met je vrienden!

8. Scherpe Egyptische geïnspireerde ogen

Scherpe Egyptische geïnspireerde ogen

Daag je echt alleen veel zwarte eyeliner op wanneer je op weg bent naar Halloween of kostuumfeesten, maar heb je altijd al willen leren hoe je die klassiek mooie op katten geïnspireerde Egyptische make-up kunt doen die je elk jaar ziet? Nou, misschien niet heel wees nog Halloween, maar als je nu begint te oefenen, heb je de look onder de knie tegen de tijd dat oktober hier is. Hoe te doen laat je zien hoe je een geweldig grafisch Egyptisch oog kunt maken waarbij iedereen zich afvraagt ​​of een getrainde make-upartiest je kan helpen.

9. Sierlijke bloemenvoering

Sierlijke bloemenvoering

Net als elke andere vorm van kunst, gebruikt make-upkunsten vaak dezelfde vaardigheden die je elders in je artistieke en doe-het-zelf-arsenaal zou gebruiken. Dat betekent dat je misschien een bijzonder voordeel hebt bij creatieve make-up als je al zelfverzekerd bent met dingen zoals handschilderen! We houden van het idee om deze vaardigheden goed te gebruiken om een ​​grillige bloemenvoering te creëren, net als deze functie Favim. Het is misschien niet de meest veelzijdige look voor elke dag, maar bedenk wel hoe onder de indruk je vrienden zullen zijn wanneer je komt opdagen voor hun volgende feest dat het potentieel van je bloemenkind heeft gemaximaliseerd door onze eyeliner volledig te vervangen door kleine bloesems!

10. Mini strass voering

Mini strass voering

Bent u op zoek naar alleen de kleinste vleugje glamour als het gaat om je volgende creatieve make-over, maar wil je nog steeds de look voor een normale dag kunnen dragen of misschien zelfs werken als je werkplek niet van make-up en accessoires houdt? Dan jij nodig hebben om te zien hoe Bruids mijmeringen gebruik gemaakt van kleine zilveren steentjes door ze zorgvuldig te lijmen (alleen met veilige cosmetische of wimperlijm) langs de wimperlijn bovenop een goed gevleugelde voering. Deze look helpt je overdag en 's avonds na het werk wanneer je op vrijdag een cocktail gaat drinken met je beste vriend!

11. Gevoerde binnenhoeken

Gevoerde binnenhoeken

We hebben veel gesproken over gevleugelde eyeliner (je kunt nu waarschijnlijk zien dat dit onze favoriete vorm en stijl is) en manieren om de buitenste ooghoek, maar hoe zit het met de binnenste hoek? Dat deel van het oog kan er net zo verbluffend en dramatisch uitzien als je het goed uitlijnt! Onze ijdelheid laat je zien hoe je je binnenste hoeken kunt benadrukken op een scherpe, nette manier die het oog trekt en je hele look een andere hoek geeft dan normaal.

12. Bodemzware voering

Bodem zware voering

Was je erg geïntrigeerd door het idee om de onderkant van je oog voor een keer langs de onderste wimperlijn te benadrukken, maar weet je niet zeker of de vorige scherpe look die we je toonden helemaal jouw stijl was? Dan heb je misschien liever iets meer glamoureus en rokerigs! London Beep herinnert je eraan dat dik je voering van je onderste oog niet uit balans hoeft te brengen en eigenlijk de verticale symmetrie van je oog op een heel mooie manier kan vergroten. We denken dat het een geweldige intensiteit toevoegt!

13. Piramide dubbele voering

Pyramid dubbele voering

Nu je bekend bent met het idee van een dramatische vouw, ben je al enthousiast om creatief te worden met het uiterlijk en te experimenteren met vormen? Waarom wordt u dan niet iets hoekiger met uw uiterlijk en voegt u een piramide-geïnspireerde piek in het midden toe in plaats van deze af te ronden? We houden ervan hoe dit eruit ziet Newnise combineert dat en wat geweldig kleurenspel voor een look die echt uniek is.

14. Scherpe voering met driedubbele staarten

Scherpe voering met driedubbele staarten

Ben je enigszins geïntrigeerd door de stijlen die langs je binnenhoek lopen, maar weet je uiteindelijk dat je altijd een liefhebber van gevleugelde voeringen zult zijn, ongeacht de vorm of grootte van de verfraaiing van de buitenhoek? Eerlijk gezegd kunnen we niet zeggen dat we jou de schuld geven! We raden u echter wel aan om af en toe iets te veranderen om gewoon geïnteresseerd te blijven. We zijn bijvoorbeeld volledig geobsedeerd door deze drievoudige staartuitstraling van Het modelstadium met een scherpe hoek voor ultieme sass en stijl.

15. Metallisch gevoerde voering

Metallisch gevoerde voering

Denk je nog steeds aan het allereerste idee dat we je hebben laten zien waar de zwarte gevleugelde voering helemaal omlijnd was in een andere kleur helemaal rond de rand, maar je bent niet zo gewaagd in je stijl en op zoek naar een enigszins gebagatelliseerde versie daarvan ? Dan denken we dat we het idee voor u hebben! Onze ijdelheid bekleedde hun reguliere eyeliner zeer zorgvuldig met een dunne strook metallisch goud vloeibare voering, waardoor de extra kleur alleen langs de bovenkant blijft voor een beetje subtiliteit (of liever zoveel subtiliteit als je kunt bereiken met metallic gouden ogen)!

Ken je een andere make-upliefhebber die altijd op zoek is naar inspiratie en nieuwe looks om te proberen? Deel dit bericht met hen om ze veel fantastische nieuwe stijlen te geven!Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.