15 heerlijke recepten voor de winterschors

15 heerlijke recepten voor de winterschors


Deze zoete snacks zijn een geweldige plek voor onze beginnende keuken-avonturiers om te beginnen. Eenvoudig te maken en te personaliseren, deze 15 winter schors recepten zou tegen het weekend opgeklopt moeten worden. Voeg textuur toe, mix je chocolaatjes en zorg dat je hulde brengt aan de koelere maanden van het jaar.

1. dennenappel

Denneappelsnoepschors

Wilton biedt ons het recept en de knowhow achter deze prachtige dennenappelbast. Leer hoe je je chocolaatjes laagjes kunt maken en een ontwerp kunt maken dat het seizoen inspireert. Deze batch zou het perfecte cadeau voor het gezin of je vrienden zijn.

2. Pepermunt

Recept pepermuntschors

Ruimteschepen & laserstralen lagen hun pepermuntschors met goedheid. Chocolade, witte chocolade en ook gemalen pepermunt, er is zoveel rijkdom en verwennerij in deze beten. Ook dit zou een perfecte geschenkoptie zijn.

3. Pindakaas & pretzels

Pindakaas pretzel vakantie schors

Houd je van een beetje zoute zoetheid? Zo ja, bekijk deze combinatie dan Zoetste menu. Voeg een werveling van pindakaas of karamel toe, een sprenkel van vakantie-geïnspireerde M & M's, en wat pretzels ook.

4. Donkere chocolade zeezout en amandel

Donkere chocolade amandelschors

Vul je donkere chocolade aan met een beetje zeezout en een crunch van amandelen. Deze textuurverwennerij zal de hit zijn van elk feest. Bekijk het op Bouw je beet.

5. Gezouten karamel

Gezouten karamelschors

Als je een fan bent van gezouten karameltruffels, dan zul je een fan zijn van deze schors Miss Informatie. Dit werkt ook als een idee voor een vakantiecadeau of als toevoeging aan een feest, maar het is ook heerlijk om gewoon lekker op te vrolijken en te genieten met het gezin.

6. Pistache-toffee pure chocolade

Donkere chocoladeschors van pistachetoffee

Pistache en donkere chocoladeschors zijn ook heel lekker. De textuur, de scherpere smaken, The Toasty Kitchen zal je door het proces leiden. Grijp jezelf al gepelde pistachenoten om dit een nog eenvoudiger recept te maken.

7. Koekjes & room

Koekjes roomschors

De spar eet heeft een favoriet bij de fans. Verwen uzelf een beetje met deze romige happen van koekjes en roomschors. Voeg hagelslag toe voor meer feest of wat munt voor een ander eerbetoon aan het seizoen.

8. Donkere chocolade met abrikozen en gekonfijte pepita's

Veganistische chocoladeschors met abrikozen-gekonfijte pepitas

Hier is nog een leuk blafrecept om te proberen. Hoe meer textuur, hoe beter in onze meningen. En deze is ook tot de rand gevuld met leuke smaak. Bekijk het op Huiselijk Mij.

9. Gemberchocolade

Gember chocoladeschors

Voeg wat echte gember toe aan je donkere chocoladeschors. De bitterheid belichaamt mooi met het extra zoete kruid. Leer alles op Chocoley. En vergeet die motregen van witte chocolade niet.

10. Pepermunt Patty

Pepermuntpastei schors

Citroenen voor Lulu werd geïnspireerd door pepermuntjes met haar schors. In plaats van klassieke pepermuntschors, leer je hoe je je chocolade en zachte muntcrème in laagjes kunt leggen. Je kunt dit aan je vakantielijst toevoegen of gewoon gebruiken om je winteravonden te markeren.

11. S’mores

Smores schors recept

S’mores bark kan ook echt een leuke tijd zijn. Wie houdt er niet van deze klassieke kampvuurtraktatie? Pak alle ingrediënten en bereid je voor op een filmavond met het gezin. Bekijk het op Smakelijk.

12. Pecantaart

Pecantaartschors

Wensen en gerechten reikt niet naar de chocolade met dit schorsrecept. In plaats daarvan is het geïnspireerd door pecantaart! Neem de sprong en kijk wat je nodig hebt om de magie te laten gebeuren.

13. Pistache en cranberry witte chocolade

Witte chocolade cranberry pistache schors

Brown Eyed Baker ging met een witte chocolade-basis en gevuld met de beste smaken en texturen. Fruit en noten gaan mooi samen – vooral deze twee winteringrediënten. Dit is onze favoriete keuze voor een pot-gelukrecept voor een feestje!

14. Sprinkhaan

Sprinkhaan chocoladeschors

Sprinkhanenschors lijkt op pepermunt of pepermunt, maar is geïnspireerd op Andes-pepermuntjes. Gewoon Shellie zal u door het eenvoudige proces van de oprichting ervan leiden. Volg de link en leer!

15. Gesmolten sneeuwpop

Gesmolten sneeuwpop blaffen

Tatertots en Jello eindigde onze winterschorslijst met een schors die goed smaakt, maar stilistisch wordt geïnspireerd door het buitenleven tijdens dit seizoen. Deze gesmolten sneeuwmannen zullen door de kinderen van het huis willen worden geproefd en gebouwd. Maak er een familieaangelegenheid van!Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.