Hoe sokkabouters te maken voor Valentijnsdag {of een feestdag!}

Hoe sokkabouters te maken voor Valentijnsdag {of een feestdag!}


In het bericht van vandaag: het is zo gemakkelijk om een ​​van deze schattige sokkenkabouters te maken voor Valentijnsdag of een andere vakantie!

Sinds ik heb gemaakt TP roll-kabouters voor Kerstmis Ik heb overal kabouters gezien! Ik realiseerde me dat ik voor elke vakantie kabouters kon maken … maar ze moesten een beetje leuker zijn dan mijn originele versie. En gemakkelijker te maken. Dus ik wil terug naar de tekentafel en kwam met een eenvoudiger, schattiger kabouterbouwplan zodat ik Valentine-kabouters kon maken. Sten onrechte, op sommige dagen kan ik niet geloven dat deze blog mijn taak is. Kabouter bouwplan 😂.

Het is gemakkelijk om een ​​schattige sokkenkabouter te maken voor Valentijnsdag of elke vakantie!

Dit is wat ik heb gedaan om deze Valentine-kabouters super schattig + super gemakkelijk te maken te maken!

  1. De basis van de kabouter is een piepschuim kegel, die je kunt vinden in elke ambachtelijke winkel of de meeste grote doos winkels.
  2. De baard van de kabouter is nu gemaakt van een stuk nepbont, dus het is niet nodig om een ​​baard met garen te maken.
  3. Het lichaam en de hoed zijn gemaakt van schattige sokken, wat betekent het is gemakkelijk om een ​​kabouter te maken voor elk seizoen of vakantie! En je kunt maar beter geloven dat ik het hele jaar door nieuwe kabouters zal maken.

Het beste deel is dat als je eenmaal de onderste helft van de kabouter hebt gemaakt, je de hoed gemakkelijk kunt verwisselen om deze bij te werken van Valentijnsdag tot Pasen tot Halloween tot Kerstmis!

Hoe sokkabouters te maken: benodigdheden

Voor elke sokkenkabouter heb je de volgende benodigdheden nodig:

Eén sok met patroon in crew-stijl in volwassen maat: Voor de hoed van de kabouter heb je een sok nodig die omhoog komt als een crew sok of een kniekous (sokken voor enkels of geen shows werken niet). Je kunt een vakantiespecifieke sok kopen, zoals een met hartjes erop voor Valentijnsdag, maar houd er rekening mee dat de sok op zijn kop wordt gezet zodra hij op de kabouter staat. Dat betekent dat strepen of stippen of andere geometrische patronen heel goed werken.

Een stevige sok in een volwassen maat: Je kunt elk type sok gebruiken, dat is prima voor het lichaam van de kabouter. Ik heb de mijne uit de dollarwinkel.

Een stuk faux fur van 4 × 4 inch: Je kunt dit vinden in een ambacht / stoffenwinkel. ik gebruikte deze vacht van Joann, en vroeg hen gewoon om mij een stuk van 4 inch te snijden. Bont is vrij duur per tuin, maar je kunt 4 inch kopen voor ongeveer $ 3. Dat geeft je een stuk dat 4 centimeter lang is bij 58 centimeter breed, dus je hebt genoeg vacht om VEEL kabouters te maken. Zoek naar een vacht die aan de langere kant is.

Een houten kraal, 1,25 inch

Een 9 inch lange schuimkegel: Je kunt deze vinden in een ambachtelijke winkel of in de ambachtelijke sectie op Walmart. Je kunt de witte piepschuimkegels of de groene bloemenkegels gebruiken. Ze worden 9 centimeter lang en ongeveer 4 centimeter breed aan de onderkant.

Heet lijmpistool

Sokkenkabouterbenodigdheden: schuimkegel, namaakbont, houten kraal, effen sok, sok met patroon

Optionele benodigdheden: Misschien wilt u ook een vakantie-specifieke decoratie, zoals een hartvormige knop. De goedkoopste manier om vakantieflair toe te voegen, is door een vel gekleurd vilt te kopen en gewoon een hart of klaver, enz. Uit te snijden, en deze vervolgens op de hoed te plakken.

Misschien wilt u ook uw naaimachine gebruiken om de hoed te maken. U kunt de hoed aan elkaar naaien of aan elkaar lijmen, afhankelijk van wat u maar wilt.

Hoe sokkabouters te maken: constructie

Bekijk deze video om te zien hoe ik mijn sokkenkabouter heb gemaakt. Meer instructies en foto's volgen de video.

Let op: als de video hieronder niet wordt weergegeven, betekent dit dat je een adblocker gebruikt. Zet deze site op de witte lijst om de video te bekijken. Ik weet dat niemand graag advertenties bekijkt, maar hiermee kan ik heel veel gratis inhoud voor je maken. Bedankt!

Valentine Gnome Instructies

Stap 1: Knip de onderkant (teengedeelte) van een effen sok af, net voorbij de hiel (zoals hieronder weergegeven). Trek de sok over de onderkant van de kegel en trek hem omhoog zodat hij de onderste 5 inch van de kegel bedekt. Gebruik hete lijm om de bovenkant van de sok aan de kegel te bevestigen.

Hoe maak je een sokkenkabouter: snijd gewone sokken en plaats deze over de onderkant van de schuimkegel

Stap 2: Knip een baard uit de vacht. Het is het gemakkelijkst om de baardvorm op de achterkant van de vacht te tekenen, zoals hieronder te zien. Snijd de baard ongeveer 3,25 centimeter lang en 2,75 centimeter breed. Bij het knippen van bont wilt u NIET alleen een schaar gebruiken en deze eruit knippen zoals elke andere stof, want dan zal de vacht langs de randen van de baard erg kort zijn. Om ervoor te zorgen dat je het lange 'baard'-effect op de vacht krijgt, heb je twee opties. Eerst kun je een scheermesje of exactomes gebruiken en vanaf de achterkant van de vacht knippen, alleen door de achterkant snijden. Ten tweede kun je een scherpe schaar gebruiken, maar je wilt knippen met de achterkant van de vacht naar je toe en de onderkant van je schaar door de vacht glijden heel dicht bij de achterkant. Je doel is om alleen de achterkant te knippen, niet de vacht zelf.

Plaats de baard op de sok op 4,5 inch of halverwege de kegel. Lijm de baard heet op de sok.

Hoe maak je een sokkenkabouter: snijd de baard van namaakbont

Stap 3: Lijm een ​​kraal op de baard zoals hieronder getoond. Merk op dat de kraal alleen de baard raakt, geen sok.

Hoe maak je een sokkenkabouter: lijm op baard en houten kraal voor neus

Stap 4: Maak de hoed. Keer de sok met patroon binnenstebuiten. Als u naait, speld dan een diagonale lijn zoals u hieronder ziet, naai er dan langs en knip ongeveer 1/2 inch weg van de lijn die u hebt genaaid. Ik heb hier een serger gebruikt, maar een gewone naaimachine werkt prima. Stel de steeklengte iets langer in dan normaal en probeer de sok niet te strekken tijdens het naaien.

Als u niet wilt naaien, kunt u ook een diagonale lijn markeren, zoals u hieronder ziet. Snijd ongeveer 1/2 inch rechts ervan. Lijm de goede kanten van de sok aan elkaar langs de snijlijn.

Hoe maak je een sokkenkabouter: gebruik een sok met een patroon om de hoed te maken

Stap 5. Draai de sok met de goede kant naar buiten en plaats hem als hoed op de bovenkant van de kegel. De sok blijft aan de kegel hangen terwijl u hem erop plaatst, dus het duurt een minuut om hem aan te trekken. Bekijk de video om de eenvoudigste manier te zien om dit te doen.

Hoe maak je een sokkenkabouter: plaats de hoed erop

Het enige dat overblijft is om de hoed naar wens te versieren. Ik kocht een 50 cent vel ambachtelijk schuim en knipte harten, die ik vervolgens op de hoeden lijmde om Valentine-kabouters te maken.

Het is gemakkelijk om een ​​schattige sokkenkabouter te maken voor Valentijnsdag of elke vakantie!

Je kunt de hoeden laten zoals ze zijn en ze opzij laten vallen. Of je kunt bloemendraad in de hoeden gebruiken om ze rechtop te laten staan ​​of de toppen te krullen, enz. Je kunt zelfs de toppen van de hoeden opvullen met polyfill indien gewenst. Ik besloot dat ik de hoed het leukst vond met een knoop bovenaan:

Het is gemakkelijk om een ​​schattige sokkenkabouter te maken voor Valentijnsdag of elke vakantie!

Op zoek naar meer Valentijnsdagplezier? Bezoek deze berichten:

Frambozen Nutella Bladerdeeg Hart

Afdrukbare valentines voor kinderen

25 leuke Valentijnsdagtraktaties

Bekijk hier al mijn Valentijnsdag-projecten

Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.