Hoe het beste digitale meetinstrument te kiezen

Hoe het beste digitale meetinstrument te kiezen


Als het gaat om huisverbetering, zijn we er eigenlijk niet zo slecht in! We verlaten graag de werkelijk grote klusjes voor de professionals omdat we niets onveiligs willen doen, maar we zullen absoluut meubelstukken bouwen en kleine delen van ons huis zelf vervangen of opnieuw doen. Dat is de reden waarom we graag goed in de gaten houden voor goede kwaliteitstools. Het nieuwste dat we nodig hebben, is een digitaal meetinstrument! De handmatige meetlinten en levellers die we net niet meer zagen.

We zijn grote fans van onderzoek naar alles voordat we het kopen, en we hebben al lang de gewoonte om lijsten van onze favoriete opties bij te houden, zodat we dingen kunnen overdenken en er later op terug kunnen komen. Omdat we al een lijst bij de hand hebben, dachten we dat we de geweldige opties die we vonden, net zo goed konden delen met andere mensen die misschien ook een nieuw digitaal meetinstrument nodig hebben!

1. Bosch GLM 20 Compact Blaze 65 ′ laserafstandsmaat

Bosch GLM 20 compact blaze 65 'laserafstandsmaat

Bent u op zoek naar een vrij eenvoudige en eenvoudige tool voor zover het gaat om digitale meetinstrumenten; iets dat intuïtief te gebruiken is, maar ook uiterst effectief? Dan hebben we misschien precies gevonden waar je naar op zoek was Bosch!

Deze tool is goed geprijsd in vergelijking met die in winkels als je zou kiezen om zoiets persoonlijk te kopen. Het heeft een helder, helder digitaal display dat metingen gemakkelijk afleesbaar maakt, evenals een sterke, heldere lasermetingscapaciteit die met een extreme nauwkeurigheid een afstand kan meten van acht tot tien centimeter.

Bekijk prijs op Amazone

2. TACKLIFE TM-L01 2-in-1 laser-meetlint

Tacklife tm l01 2 in 1 laser meetlint

Heeft u eigenlijk zowel een handmatig meetlint nodig en een digitaal lasermeetinstrument, maar u weet echt niet zeker in welke u meer wilt investeren omdat u niet kunt beslissen in welke u meer gaat gebruiken? Dan denken we dat je dat zult doen werkelijk waardeer deze combinatietool aangeboden door TACKLIFE!

Deze tool is weliswaar een beetje duurder dan die hierboven, maar dat komt omdat je echt twee effectieve tools krijgt voor de prijs van één. Terwijl het fysieke meetlint 16 voet biedt, is de precisielaser in staat om 131 voet schokkend rechte en nauwkeurige afstand te maken. Het apparaat heeft ook een magnetische haak aan de achterkant die het plaatsen voor opslag en meting een beetje eenvoudiger maakt.

Bekijk prijs op Amazone

3. MulWark 16ft digitaal meetlint

Mulwark 16ft digitaal meetlint

Hebben we werkelijk trok je aandacht met dit hele idee van het kopen van een soort combinatie of dubbel meetapparaat, maar je bent op zoek naar iets betaalbaarder dan wat we je net hebben laten zien? Dan kun je misschien wat beter opschieten met zoiets als dit model van MULWARK.

Wat deze band op batterijen echt plaatst en Leaser meetinstrument apart, naast het feit dat het zowel handmatig als digitaal is, is het dat het geheugen heeft. Als u werkt aan iets dat op verschillende lengtes moet worden gemeten, maar elke keer herhaaldelijk, kunt u twee korte en twee lange termijn geheugenopties programmeren voor de laser zodat deze automatisch die lengtes bereikt zonder dat u opnieuw hoeft in te voeren wat je nodig hebt.

Bekijk prijs op Amazone

4. Laser-meetlint 2-in-1 lasermeting

Laser meetlint 2 in 1, lasermeting

Als je nog steeds geïnteresseerd bent in hulpprogramma's voor twee doeleinden en je ook bereid bent te investeren in iets duurder, dan kun je misschien goed opschieten met zoiets als dit ontwerp van DTAPE!

Een deel van de kosten van dit product komt van het feit dat het op een oplaadbare lithiumbatterij van hoge kwaliteit werkt. Hiermee kunt u de tool met al zijn digitale functies voor langere tijd gebruiken zonder hem vaak aan te sluiten of de batterijen te vervangen zoals u zou doen met AA's. De schaal van dit model is ook zowel stofdicht als waterdicht!

Bekijk prijs op Amazone

5. Digitaal meetlint 16Ft oplaadbaar met groot verlicht LCD-scherm

Digitaal meetlint 16ft m: in: ft oplaadbaar met groot verlicht LCD-scherm

Denkt u nog steeds aan een dubbel ontwerp met een digitale laser en een handmatig meetlint, maar je bent iets meer nieuw in het spel voor thuisverbeteringen, dus je bent op zoek naar iets dat intuïtiever is om te gebruiken? Dan raden we aan dit model te bekijken bij TACKLIFE!

Het klinkt misschien te simpel of als een gek ding om een ​​aankoopbeslissing te nemen, maar de grootste aantrekkingskracht van dit model voor ons zijn letterlijk de knoppen aan de zijkant. Ze zijn ongecompliceerd, goed gelabeld en maken het gemakkelijk om de tool zelf te gebruiken, wat uiteraard een belangrijke factor is wanneer je iets onderzoekt dat je echt goed wilt gebruiken!

Bekijk prijs op Amazone

6. Algemene hulpmiddelen LTM2X laser-meetlint 2-in-1

Algemene hulpmiddelen ltm2x laser meetlint 2 in 1

Vindt u een beetje moeite met het lezen van bepaalde soorten digitale displays, vooral op kleine gereedschappen, hetzij omdat uw visie niet meer is wat het vroeger was of omdat u altijd op slecht verlichte plaatsen werkt? Hoe dan ook, we hebben het gevoel dat je misschien de voorkeur geeft aan een dubbel meetinstrument met een beter toegankelijk display, zoals deze van Algemene hulpmiddelen!

Het display van deze specifieke tool is verlicht, groot bedrukt en extreem zichtbaar in elk licht. Dat is echter niet het enige aspect dat is ontworpen voor eenvoudig gebruik! De knoppen en functies van dit model zijn ook specifiek geplaatst voor gebruik met één hand, zodat u nog steeds nauwkeurige metingen kunt krijgen, zelfs als u iets anders op zijn plaats houdt met uw andere hand.

Bekijk prijs op Amazone

7. eTape16 digitaal meetlint

Etape16 et16 75 db rp digitaal meetlint

Voel je je inderdaad erg geïnteresseerd in het idee om te investeren in een meetlint dat supergemakkelijk te gebruiken is met één hand en echt intuïtief te bedienen, maar je hoopte een optie te vinden die minstens een paar dollar goedkoper is? Dan denken we dat je eenvoudig bent moet bekijk deze optie vanaf eTape16!

Dit digitale meetinstrument is compact en iets kleiner om mee te werken, maar zonder zijn lengte aan fysieke meetlint te verliezen. Het enige nadeel, dat de goedkopere prijs verklaart, is het feit dat dit model niet de meetlaser heeft zoals de anderen. In plaats daarvan houdt het digitale scherm en het kortetermijngeheugen uw laatste paar bij plakband metingen voor u totdat u ze elders kunt opnemen.

Bekijk prijs op Amazone

8. Bosch Blaze Pro 165 ′ laserafstandsmaat

Bosch blaze pro 165 'laserafstandsmaat

Misschien bent u op zoek naar een combinatie van alle bovenstaande functies en bent u echt bereid om het geld te steken in wat u wilt? In dat geval ben je misschien de perfecte persoon om dit indrukwekkende model uit te geven Bosch een poging!

Dit ergonomische ontwerp is speciaal gemaakt om goed in je zak te passen en in je hand. Het heeft een indrukwekkende precisielaser, een groot en goed verlicht digitaal display, korte en lange termijn geheugenopties en knoppen die gemakkelijk te navigeren zijn. Het enige wat het mist is een fysiek meetlintonderdeel, maar dat is eigenlijk waarom sommige meer ervaren bouwliefhebbers ervan houden; het is een deel van de reden dat de grootte iets meer zak- en gereedschapsriemvriendelijk is.

Bekijk prijs op Amazone

9. Penlaser Digital Mini 50 Ft Laser

Penlaser digitale mini 50 ft laser

Is grootte eigenlijk een van de grote dingen die je overweegt terwijl je door onze lijst bladert, omdat je gewoon vindt dat de meeste ontwerpen die we je tot nu toe hebben getoond, een beetje te dik zijn voor je smaak? Dan zouden we Absoluut stel voor om eens te kijken hoe Prexiso heeft dit penlight-stijl digitale meetinstrument gemaakt!

Dit specifieke ontwerp is eigenlijk een van de kleinste draagbare digitale meetinstrumenten op de markt, maar het beheert zijn kleine formaat zonder echt functionaliteit op te offeren in zijn weergave, geheugenmogelijkheden of laserprecisie. Het wordt duidelijk niet geleverd met een meetlint zoals de dubbele ontwerpen, maar jij Doen ontvang een andere zaklaser met sleutelhanger wanneer u bestelt en het meetinstrument heeft een goede garantie van twee jaar.

Bekijk prijs op Amazone

10. TACKLIFE HD60 Klassieke lasermaat

Tacklife hd60 klassieke lasermaat

Ben je nog steeds geïnteresseerd in een laser-alleen digitaal meetinstrument dat een beetje meer van hoge kwaliteit en winterhard is, zoals de rechthoekige handheld die we je eerder hebben laten zien, maar heb je liever een iets meer gemiddelde prijs? Bekijk dan deze laatste optie van TACKLIFE!

Naast zijn geweldige vorm en ontwerp, evenals zijn goede display en intuïtieve knoppen, wordt dit meetapparaat geleverd met verschillende andere goede voordelen. U krijgt ook een handige draagtas met afsluitbare klep, oplaadbare batterijen van hoge kwaliteit en zelfs een polsband om het manoeuvreren te vergemakkelijken terwijl u een beetje eenvoudiger probeert te multitasken.

Bekijk prijs op Amazone

Ken je een andere doe-het-zelver en een handig persoon in huis die een digitaal meetinstrument nodig heeft, maar die moeite hebben om te beslissen wat voor soort te krijgen? Deel dit bericht met hen zodat ze wat meer hulp hebben bij het nemen van hun beslissing!Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.