Beste staande bureaus – voor optimale productiviteit

Beste staande bureaus – voor optimale productiviteit


Ben jij het soort persoon dat graag actief blijft en zelfs de kleinste kans in je dag gebruikt om een ​​deel van je lichaam een ​​goede stretch of een kleine training te geven? In dat geval zijn we bereid te wedden dat u net zo geïntrigeerd bent door het hele concept van een sta-bureau als wij! Er is iets dat gewoon heel motiverend voelt over de mogelijkheid om te zitten of sta, wat u ook op dit moment verkiest en wat uw lichaam op een bepaalde dag nodig heeft. Daarom hebben we overwogen om te investeren in een sta-bureau voor ons thuiskantoor, maar we wilden ervoor zorgen dat we echt al onze opties overwogen om ervoor te zorgen dat we degene kregen die het beste voor ons is.

Tegen de tijd dat we klaar waren met het zoeken naar opties op internet, realiseerden we ons dat we een behoorlijk behoorlijke lijst met aanbevelingen hadden, dus we dachten dat we het net zo goed konden delen! Bekijk de negen beste staande bureaumodellen die we tijdens onze zoektocht tegenkwamen.

1. VARIDESK Volledig elektrisch bureau

Varidesk volledig elektrisch bureau

Hoewel je inderdaad nogal enthousiast bent over het idee om in een sta-bureau te investeren, aarzel je ook om jezelf te beperken tot enkel en alleen die optie omdat je weet dat soms ook met je werk zitten het beste is? Dan zouden we Vast en zeker stel voor om dit model van te bekijken Varidesk.

De grootste troef van dit specifieke bureau is eigenlijk het feit dat het elektronisch instelbaar is. Het is een beetje een investering qua prijs als gevolg van die uiterst handige functie, maar het mooie contrast tussen zijn moderne mogelijkheden en zijn prachtig rustiek ogende houten bureaublad is de kosten meer dan waard.

Bekijk prijs op Amazone

2. RIF6 aanpasbare hoogte staande bureauconvertor

Rif6 verstelbare bureauconvertor in hoogte

Ben je behoorlijk enthousiast over het idee van een volledig verstelbaar sta-bureau waarmee je zittend kunt werken of rechtop, maar dat doe je niet absoluut nodig hebben is het elektronisch? Dan moedigen we je aan om dit ontwerp van te bekijken RIF6!

In plaats van te moeten worden aangesloten voor aanpassing, kan dit specifieke bureau worden verhoogd of verlaagd met behulp van een pneumatisch gassysteem dat werkt op het vrijkomen van lucht om van positie te veranderen. Veel van de aantrekkingskracht van dit bureau ligt in de ergonomische toetsenbordlade die iets lager ligt dan het hoofdbureau waar uw computerscherm naartoe gaat, zodat u nog verder kunt aanpassen voor meer comfort.

Bekijk prijs op Amazone

3. Crank Verstelbare zit om op te staan ​​Computer Desk

Crank verstelbare zit om op te staan ​​computer bureau

Hebben we echt je aandacht getrokken toen we begonnen te praten over bureaus die verstelbaar zijn, maar geen ruimte voor een stopcontact nodig hebben, maar je bent ook niet zeker of het ontwerp van de luchtontspanner zoals we je eerder hebben laten zien helemaal is je wilt gaan? Dan heb je misschien liever iets meer handmatig, zoals dit sta-bureau van S Stand Up Desk Store.

Met dit specifieke model kun je dingen op een iets meer ouderwetse manier doen! In plaats van alleen op een knop te drukken om uw bureau te laten zitten of staan, kunt u met dit ontwerp de nauwkeurig hoogte die u nodig heeft voor uw eigen comfort met behulp van een handslinger. Net als hierboven, heeft dit bureau ook een toetsenbordlade die u verder en enigszins anders kunt aanpassen om uzelf een vooravond meer aangepaste werkervaring te geven.

Bekijk prijs op Amazone

4. In hoogte verstelbaar zit / sta bureau Converter Riser-werkstation

In hoogte verstelbaar zit / sta bureau converter riser werkstation

Heb je tot nu toe de intentie om een ​​verstelbaar sta-bureau te krijgen dat je ook een van de ergonomische laden geeft die we nu al uitvoerig hebben genoemd, maar je hebt ook een veel groter standaard bureaubladoppervlak nodig, omdat je werk vereist twee grote schermen? Dan raden we aan om een ​​bureau zoals deze van te overwegen SHW.

Voor een uiterst redelijke prijs, dit bureau biedt u een werkoppervlak dat u een breedte van bijna 32 volledige inch geeft om mee te werken, en een indrukwekkende diepte van 22 inch. De verstelbare lade waarmee u uw toetsenbord kunt aanpassen aan de hoogte van uw armen, of u nu zit of staat, kan vanaf het hoofdwerkblad naar beneden worden neergelaten. Het heeft zelfs een schuif recht achter dat stuk om een ​​tablet in te leunen, zodat u met allerlei schermen en apparaten tegelijk kunt werken.

Bekijk prijs op Amazone

5. VIVO Zwart in hoogte verstelbaar 36 inch opstaand bureau

Vivo zwart in hoogte verstelbaar 36 inch opstaand bureau

Ben je eigenlijk op zoek naar zowat het zwaarste en meest uitgeruste verstelbare staande bureau dat je kunt vinden, omdat je weet dat je het elke dag in de grond gaat gebruiken en je naast ruimtelijkheid ook ruimte en duurzaamheid wilt? Dan raden we absoluut aan dit model te bekijken VIVO.

Dit specifieke bureau heeft een indrukwekkend sterke materialiteit in zijn poten, werkblad, en verstelbare toetsenbordlade. Het werkblad biedt voldoende ruimte voor meerdere schermen en heeft, net als het bovenstaande ontwerp, zelfs een tabletstandaard. De volledige hoogte van het bureau is elektronisch instelbaar, terwijl de hoogte en hoek van de lade handmatig worden aangepast.

Bekijk prijs op Amazone

6. ZHU CHUANG in hoogte verstelbaar bureau Elektrisch sta bureau Sta op bureau

Zhu chuang in hoogte verstelbaar bureau elektrisch sta bureau opstaan ​​bureau

Spreekt het idee van een elektronisch verstelbaar sta-bureau met veel ruimte en breedte u erg aan, maar bent u ook het soort persoon dat altijd de voorkeur geeft aan een minimalistisch design met veel eenvoudiger functies? Dan hebben we het gevoel dat u misschien een beetje beter kunt opschieten met een model als dit van Zhu Chuang.

Naast elektronisch in beide hoogte verstelbaar en werkbladhoek, een deel van de aantrekkingskracht van dit bureau zit in de contour aan de voorkant; dat is de afgeronde halfronde uitsparing die je aan de voorkant ziet. Hiermee kunt u naar uw werk leunen, staan ​​of zitten en kunt u de ruimte die u daar hebt zo oppervlakkig of diep maken als u wilt wanneer u uw opties bij het bestellen selecteert.

Bekijk prijs op Amazone

7. Sta Tranzendesk 55 inch staand bureau

Sta tranzendesk 55 inch staand bureau

Ben je erg geïnteresseerd in het idee om je schermen en toetsenbord te laten verspringen bovenop de mogelijkheid om je staande bureau aan te passen, maar weet je niet zeker of je je armen lager wilt hebben dan het belangrijkste stabiele werkoppervlak? Dan denken we aan dit specifieke ontwerp Sta stil is misschien iets meer geschikt voor u!

In dit bureau heeft het hoofdwerkblad een hogerstaand platform waar je koninginnen moeten zitten, terwijl je toetsenbord op het vlakke, diepere bureaublad blijft. Dit handmatig aangepaste bureau is ook een opvallend stuk omdat het een grotere hoogtemogelijkheid heeft dan alle andere ontwerpen hier, waardoor het een bijzonder goede optie is voor mensen die erg lang zijn.

Bekijk prijs op Amazone

8. GXOK Verstelbare opvouwbare laptoptafel Bedlade

Gxok verstelbare, opvouwbare laptoptafel, bedlade

Ben je dol op het idee van een verstelbare tafel die je kunt gebruiken, staand, zittend of in vrijwel elke andere positie, maar ben je bijna uitsluitend een laptopwerker en heb je liever een veel kleiner, draagbaarder ontwerp? Dan zijn we vrij zeker GXOK heeft alleen het ontwerp dat u zoekt.

Deze kleine tafel heeft het perfecte formaat voor een laptop en een verfrissing en staat op wielen zodat hij gemakkelijk door de kamer kan worden verplaatst. De hoogte is handmatig verstelbaar om goed te staan, te zitten of zelfs te gaan liggen met de tafel aan de zijkant van een bed of bank. Dit stuk is een geweldige optie voor mensen met chronische pijn en toegankelijkheidsbehoeften die misschien hun lichaam comfortabeler vinden om hun werk de ene dag te doen liggen en de volgende dag op te staan.

Bekijk prijs op Amazone

9. X-Elite Pro XL sta-bureau

X elite pro xl staand bureau

Ben je al een tijdje ongelooflijk geïnteresseerd in het idee van staande bureaus, maar het is eigenlijk je bureau op het openbare kantoor dat je in gedachten hebt en je kunt je hele bureau daar niet precies opzij zetten voor opslag en het vervangen door een nieuwe van je eigen? Dan zijn we vrij zeker Sta stil heeft een ideale oplossing voor u!

Dit specifieke sta-bureau is eigenlijk meer een verlengstuk. In plaats van een volledig bureau te kopen, koopt u een in hoogte verstelbaar platform dat op een gewoon bureau of tafelblad kan zitten om het te draaien in een sta bureau! Het is geen goedkoop stuk – sommige volledig staande bureaus kosten evenveel of meer – maar de duurzaamheid en het gemak ervan zijn de prijs waard.

Bekijk prijs op Amazone

Kent u iemand anders die erover heeft nagedacht om in een sta-bureau te investeren, maar die vergoedingen zoals zij wat meer begeleiding zou kunnen gebruiken? Deel dit bericht met hen zodat ze allerlei informatie en opties hebben om hen te helpen.Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.