Beste opblaasbare matrassen – Hoe kies je een extra bed?

Beste opblaasbare matrassen – Hoe kies je een extra bed?


Als je het ons vraagt, is een luchtbed een van de meest nuttige dingen die je in een huishouden kunt hebben. Of je kinderen nu een logeerpartij hebben, je veel familie bezoekt en niet genoeg vrije slaapkamers hebt, of je gewoon zin hebt om in de woonkamer te kamperen voor een filmavond met je partner, de mogelijkheid om een ​​comfortabel bed op te zetten waar je maar wilt is geweldig om te hebben. Ons oude luchtbed dat we van familieleden hebben geërfd, heeft eindelijk het stof gebeten, maar we willen niet zonder, dus we hebben het internet doorzocht op zoek naar de beste opties die we kunnen vinden om in een nieuwe te investeren!

Tegen de tijd dat we onze keuze maakten, realiseerden we ons dat we een behoorlijk indrukwekkende lijst met goede opties hadden samengesteld, dus besloten we dat als een helpende hand met anderen te delen. Bekijk de 10 beste opblaasbare luchtmatrassen die we tijdens onze zoektocht zijn tegengekomen!

1. SoundAsleep Dream-serie luchtbed

Soundasleep droom serie luchtbed

Houd je ervan om een ​​opblaasbaar matras bij de hand te hebben wanneer je het nodig hebt, maar heb je altijd ondervonden dat als je erop slaapt, je je iets te dicht bij de grond voelt voor je smaak? Dan denken we dat je misschien wat beter kunt opschieten met een ontwerp als dit van SoundAsleep-producten!

Ondanks dat het qua prijs vergelijkbaar is met de meeste reguliere ontwerpen, is dit specifieke matras eigenlijk het dubbele van de hoogte, waardoor je nog verder van de grond komt. Bovendien is het luchtpompsysteem op deze matras eenvoudig en handig; met één klik kunt u de matras verwisselen van gemakkelijk en elektronisch opblazen tot in plaats daarvan snel en mooi leeglopen.

Bekijk prijs op Amazone

2. Intex Comfort pluche verhoogd Dura-Beam luchtbed

Intex comfort pluche luchtbed met verhoogde balk

Ben je dol op het systeem voor het opblazen en leeg laten lopen met één klik dat we je hierboven hebben laten zien, maar je zou eigenlijk graag een zelfs hoger ontwerp voor uw luchtbed, zo dicht mogelijk bij het bereiken van gasten de ervaring van het slapen in een full-size bed? Dan zijn we ervan overtuigd dat je het nog beter zult hebben met een model als dit van Intex.

Dit luchtbed is misschien wel de hoogste van de grond op de while-lijst. Het is ontworpen voor een bijna luxe ervaring, ongeacht waar de matras is geplaatst. Net als de anderen heeft deze matras een één-klik inflatie- en deflatiesysteem waarmee het bed eenvoudig en snel kan worden opgezet en gedemonteerd. Misschien is het beste deel van het pakket, ondanks de hoogte van de matras, de uitgebreide garantie daarop in geval van schade.

Bekijk prijs op Amazone

3. Verhoogde luchtmatras met Insta-bed en nooit vlakke pomp

Insta bed verhoogde luchtbed met nooit vlakke pomp

Weet je dat je vrij hard kunt zijn in je spullen, vooral als het dingen zijn die je kinderen misschien ook gebruiken, dus je bent op zoek naar iets met een hogere duurzaamheid? Dan zijn we er vrij zeker van dat je het een beetje beter zult vinden met zoiets als deze matras van Insta-Bed!

Het grootste voordeel van deze matras is het feit dat het is gemaakt van bijzonder sterke materialen, omdat het bedoeld is om binnen te worden gebruikt of buiten, waardoor het een goede optie is voor kampeertochten, om in uw tent te gebruiken. Verder is deze matras ook een wenselijk stuk vanwege de stille luchtdruksensoren, compleet met een pomp die automatisch de druk handhaaft en gelijkmatig en zorgt voor lekkage bij beweging. Die functies maken de prijs van dit stuk meer dan redelijk.

Bekijk prijs op Amazone

4. Coleman campingbedje, luchtbed en pompcombo

Coleman campingbedje, luchtbed en pompcombo

Voel je je eigenlijk nog steeds heel erg bezig met het idee om je gasten zo ver mogelijk van de grond te krijgen, maar vind je de dubbele luchtbedden een beetje te onstabiel naar je zin, dus vraag je je af naar alternatieven? Dan raden we u aan deze configuratie te bekijken vanaf Coleman in plaats daarvan!

In plaats van alleen maar een erg dikke of hoge matras te zijn, is dit bed (dat is opblaasbaar) wordt geleverd met een eigen opklapbed, ongeveer zoals een draagbaar veldbed. Het sterke stalen frame van het platform is ongelooflijk solide en duurzaam en het luchtbed zelf wordt geleverd met een hoes die helpt het droog te houden en luchtlekken te voorkomen. In feite wordt deze specifieke set geleverd met twee opvouwbare bijzettafels met dezelfde materialiteit en vouwactie.

Bekijk prijs op Amazone

5. Intex verhoogd donzig luchtbed met ingebouwde elektrische pomp

Intex verhoogd donzig luchtbed met ingebouwde elektrische pomp

Heb je eigenlijk gehoopt dat je een luchtbed zou vinden is groter, zoals we eerder al zeiden, maar je hoopt een model te vinden dat breder is in plaats van hoger dan wat je tot nu toe hebt gezien? Dan misschien dit stuk uit Intex is echt iets voor jou.

Dit luchtbed wordt verkocht in een typische queen size, waardoor het meer dan comfortabel is voor twee personen om tegelijkertijd te delen. Het bed is ontworpen voor thuisgebruik in plaats van bijvoorbeeld kamperen. Dit verklaart de groeven in de zijkanten, die bedoeld zijn om een ​​hoeslaken iets te geven om in te groeven om te voorkomen dat het 's nachts wegglijdt als je rond rolt.

Bekijk prijs op Amazone

6. Intex kussensteun verhoogd luchtbed met ingebouwd kussen

Intex kussensteun verhoogd luchtbed met ingebouwd kussen

Hebben we werkelijk hebben je aandacht nu dat we hebben gestaard over de breedte van de luchtbedden, maar het is eigenlijk omdat je op zoek bent naar een optie die kleiner dan wat je tot nu toe hebt gezien? De we zouden Vast en zeker stel voor om deze optie te bekijken vanaf Intex.

Dit specifieke model is een volledig uitgerust en duurzaam luchtbed, net als de anderen, met allemaal dezelfde handige functies, maar deze keer heeft het een breedte die gelijk is aan die van een gewoon twinbed. Dit maakt het de perfecte maat voor het slapen van een enkele persoon. Naast de gemakkelijke opblazen en leeg laten lopen, is misschien het grootste voordeel het feit dat de prijs zo goed de kleinere maat van de matras weerspiegelt.

Bekijk prijs op Amazone

7. Pluche hoogbouw luchtbed

Pluche hoogbouw luchtbed

als we dit allemaal gaan doen over breedtes, houd je liever de grootst mogelijke optie in de gaten? Dan denken we dat u deze optie van Fox luchtbedden!

Het is niet hun enige maatoptie, maar dit specifieke merk is een van de weinige die we hebben gevonden dat eigenlijk een comfortabel en effectief kingsize luchtbed biedt. Gezien de groottemogelijkheden is de matras inderdaad zeer goed geprijsd, vooral gezien het feit dat het ook bladgroeven, een handige luchtpomp en duurzame materialiteit heeft.

Bekijk prijs op Amazone

8. Intex Dura-Beam Standard-serie Deluxe kussensteun verhoogd luchtbed

Intex dura beam standaard serie luxe kussensteun verhoogd luchtbed

Heb je altijd ondervonden dat je moeite hebt om op luchtbedden te slapen omdat ze vaak in het midden van de kamer staan ​​en je je kussens op de rug ziet vallen en op de vloer valt? Dan zijn we er vrij zeker van dat je dit iets andere model dat wordt aangeboden door je zult waarderen Intex!

Deze matras, die vrijwel hetzelfde is gebouwd als de vorige die we je grotendeels hebben laten zien, valt vooral op omdat het aan een uiteinde ook een verhoogde kussensteun heeft. Dit kan worden gebruikt als een kussen zelf als je zoveel gasten hebt dat je leeg bent, of als een booster voor je kussen dat je iets meer hoogte geeft en het kussen op zijn plaats houdt terwijl je slaapt.

Bekijk prijs op Amazone

9. Insta-bed Ez Queen verhoogde luchtmatras met NeverFlat

Insta bed ez queen verhoogd luchtbed met nooit vlak

Heb je tot nu toe nogal intriges gevoeld door verschillende opties op onze lijst, maar heb je problemen met het kiezen tussen de functies die je hebt gezien? Nou, dankzij Insta-Bed, je kunt eigenlijk een combinatie van verschillende dingen die je tot nu toe hebt gezien allemaal op één plek hebben!

Deze matras is niet alleen verkrijgbaar in verschillende breedtes, tot queen, maar heeft ook hetzelfde soort anti-lek luchtdetectiepompsysteem dat we eerder hebben besproken om deflatie te voorkomen, evenals zijn eigen versie van het bed in platformstijl zag eerder. Deze verschilt echter in de manier waarop het frame in de bodem van de matras is ingebouwd en begint zich vanzelf te ontvouwen wanneer u de matras aansluit en hem begint op te blazen.

Bekijk prijs op Amazone

10. FBSPORT Opblaasbare matras voor autoreizen

Fbsport opblaasbare matras voor autoreizen

Hebben we echt je aandacht getrokken toen we begonnen te praten over luchtbedden die kunnen worden gebruikt voor kamperen, omdat jij Doen breng je graag tijd op de weg door, maar ben je er nooit een geweest die in een tent heeft geslapen, zodat het klassieke soort niet noodzakelijk voor jou werkt? Dan ben je misschien de perfecte persoon om zoiets als deze alternatieve opblaasbare matras te geven FBSport een poging!

In plaats van op de klassieke manier op te blazen en als een opgeblazen rechthoek op de grond te worden geplaatst, is deze matras veel dunner en speciaal ontworpen met afmetingen die over de stoelen achter de meeste standaardvoertuigen passen! Het is alsof je in je eigen voertuig kampeert in plaats van in een tent, maar met meer comfort dan alleen op te kruipen in de stoel zelf. Deze bundel wordt zelfs geleverd met twee kleine opblaasbare kussens. Elk van deze dingen wordt opgeblazen met een oplaadbare reispomp op batterijen.

Bekijk prijs op Amazone

Kent u iemand anders die overweegt te investeren in een luchtbed, maar die moeite heeft gehad om te beslissen welke? Deel dit bericht met hen zodat ze een beetje meer begeleiding hebben!Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.