Pak je eigen spullen, ik ben klaar

Pak je eigen spullen, ik ben klaar


Liefste familie,

Ik hou van jou.

Voor mijn kinderen hield ik van je kleine babyvoetjes en van je grotere, stinkende voeten nu.

Voor mijn man, Ik hou van je warme, sterke armen en de manier waarop je je been over me heen gooit als we slapen.

Ik hou zelfs van de schattige sokken die die kindervoeten bedekken en het onderhemd dat net als jij ruikt, mijn dierbare hubs.

Er is echter iets waar ik niet van hou en dat nooit zal doen. Er is iets dat ik eigenlijk ben helemaal en helemaal beu.

Dat iets, lieve familie, haalt al je sokken en shirts en andere dingen altijd uit het hele huis op.

Pak je eigen spullen op. Ik ben klaar.

Misschien gingen jij, mijn man en kinderen, naar een ander type school dan ik. Misschien leerde je tijdens het leren van mijn brieven op de kleuterschool hoe je snackzakken met fruit onder bankkussens kon laten liggen. Misschien hebben leraren tegenwoordig cijfers achtergelaten en leren ze in plaats daarvan kinderen om hun ondergoed in een spijkerbroek op een badkamervloer achter te laten. Maar ik heb gewerkt om je beter dan dat te leren, kinderen. Je hebt die trucs niet van mij geleerd.

Ik weet niet waar ik met je moet beginnen, mijn geliefde echtgenoot. Ik ben je moeder niet. Ik kan alleen maar zo vaak smeken om je kleren in je wasmand en je mand in je kast te doen. Ik kan het alleen maar verdragen zo vaak een zeur genoemd te worden voor het doen van deze eenvoudige verzoeken.

Je lijkt de verkeerde overtuiging te hebben dat magische kleine feeën zullen weggooien van de snoeppapiertjes die je nachtkastje bezaaien, en de lege borden en glazen op de koffietafel.

Ik weet niet hoe ik je dit nieuws moet vertellen, maar alleen jij gaat je koffer een paar maanden geleden uitpakken. Hoewel de nog steeds verpakte koffer een prachtige aanvulling is op onze slaapkamervloer, zou het uitpakken en opbergen van de koffer slechts een paar minuten duren. Ik heb de kinderen en mijn koffer toch uitgepakt op de dag dat we terugkwamen van vakantie.

Ik waardeer je optimisme volledig, Babe, maar dat lunchvlees dat op het aanrecht is achtergelaten nadat je de lunch van onze zoon hebt gemaakt, zal geen benen laten groeien en terug de koelkast in lopen.

Je bent de meest fantastische echtgenoot en je maakt me zo gelukkig. Je kookt ons allemaal de beste maaltijden en zorgt voor de financiën. Maar alsjeblieft, alsjeblieft, pak je onzin.

En jij, mijn geweldige kinderen, die mij de gelukkigste moeder op de planeet hebben gemaakt.

Ik heb dingen die ik wil doen. Zoals een keer ontspannen. Ik wil niet elke vrije seconde besteden om je kamers te smeken. We weten allemaal dat jij "je kamer opruimen" eigenlijk alleen mij is die je 15 keer vraagt ​​om je speelgoed op te halen voordat ik mijn koelte verlies en je kamers zelf opruim.

Je badkamer is echt een lust voor het oog, met tandpasta die over de gootsteen en aanrecht wordt gesmeerd, en overal klein badspeelgoed en poppen.

Het zou zo fijn zijn als je na het eten je borden en bestek zou kunnen opruimen zonder dat ik je zou omkopen.

En voor mijn hele gezin, als je een stapel kleding, speelgoed of toiletartikelen net in de winkel onderaan de trap ziet, is het er niet voor de lol. Dat spul wacht om naar boven te gaan. Voel je op elk moment vrij om er niet overheen te stappen en zelf een handvol te pakken.

Dat zou het ongeveer moeten dekken. Ik ben het gewoon elke dag zat om je op te ruimen.

Ik hou van je, maar niet je rotzooi overal achtergelaten. Ik ben klaar. Pak je eigen spullen op.

Als je me wilt excuseren, moet ik je kamers opruimen.

Meer bekentenissen van moeders:

Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.