17 MEER Winter Macaron smaken om te proberen

17 MEER Winter Macaron smaken om te proberen


Het zwijmelen over macarons is eenvoudig. En zwijmelen over winterse smaken, nou, dat hebben we eerder gedaan hier. Maar we zijn terug omdat er gewoon zoiets romantisch en verwennends aan het seizoen is. Bekijk 17 MEER winterse macaronsmaken om in de keuken te proberen. Maak je handen vuil en verspreid de liefde door een paar cadeau te geven aan familie en vrienden.

1. Snickerdoodle

Snickerdoodle macarons

Een favoriete vakantiesmaak en een comfort gedurende de koelere maanden, snickerdoodles zijn fan faovrites. Michelle's Macarons zal je begeleiden door het proces van het opkloppen van enkele macarons met dezelfde, zoete en kaneel-doordrenkte eigenschappen. Serveer ze met een kop warme koffie.

2. Sneeuwmannen

Verwerkt met vscocam met vooraf ingestelde lv03

Bekijk deze schattige roomkaas Zwitserse meringue sneeuwmannen macarons! Dit is de perfecte manier om je dierbaren cadeau te geven tijdens de wintermaanden – of het nu voor de vakantie is of als een heerlijke bedankje. Pak het recept op Sumopocky.

3. Warme chocolademelk

Warme chocolademelk macarons

Slechts een klein slokje warme chocolademelk kan een lange weg gaan. En deze bijt van Goodie Godmother zal elke buik in huis bevredigen. De geroosterde marshmallow-vulling maakt deze smaak echt heel mooi.

4. Brownie

Brownie macarons

Het is het seizoen van warme en heerlijke troostmaaltijden. Taarten & Taco's geeft je alle details achter deze brownie macaron-beten. Een partij hiervan geserveerd voor Valentijnsdag kan best leuk zijn, vind je niet?

5. Cranberry & witte chocolade

Cranberry Witte Chocolade Macarons

Hint van vanille ging met een cranberry en witte chocolademix waar we echt van houden. De zoetheid speelt mooi met de scherpheid van de vrucht. Strooi er wat poedersuiker over voor een heerlijke afdronk.

6. Bloedsinaasappel Walnoot

Bloedsinaasappel-walnoten macarons

Overweeg om met dit idee uit te gaan voor iets buiten de doos Een klassieke draai, De combinatie van de zoetheid van de sinaasappel en de bittere beet van de walnoot, het is een heerlijk winterse traktatie. En de crème van binnen complimenteert ook mooi.

7. Appeltaart met bourbon gezouten karamel

Appeltaart macarons met bourbon gezouten karamel buttercream

Jam Lab creëerde een macaron die hulde bracht aan een favoriet dessert. Deze beten hebben alle glorie en comfort van een glaasje appeltaart. Maar het is doordrenkt met een beetje bourbon, waardoor het een verhoogde ervaring is.

8. Mokka

Mokka macarons recepten

Haar Cup of Joy ging met een mokka macaron en we verlangen naar een smaak of twee. Voor onze koffieliefhebbers is dit iets voor jou! Het combineert de rijkdom van chocolade met de zachtheid van koffie.

9. S’mores

Smores Franse macarons

Geprobeerd en smakelijk houdt van goede zussen en deze macaron brengt de klassieke smaken op hapklare wijze tot leven. De geroosterde marshmallow. De chocolade. En de graham-crackers ook – er wordt niets gemist!

10. Granaatappel

Granaatappel Macarons

Als je op zoek bent naar iets fruitigs, waarom dan geen granaatappel? Het is de perfecte winterbeet gevuld met een scherpe rand. Taarten & Taco's heeft alle details voor diegenen die hun handen vuil willen maken met dit recept.

11. Crème Brûlée

Veganistische crème brulee macaron recepten

The Little Blog of Vegan weet de weg naar mijn hart. Crème brûlée is een favoriet bij fans op de dessertafdeling, dus waarom neem je niet dezelfde? Vergeet niet om de top te ontsteken voor een mooie crunch.

12. Pindakaas

Pindakaas macarons

Pindakaas is een perfecte winterbeet vanwege zijn comfort en rijkdom. Voor degenen die een beetje extra eiwit in hun dessert oplichten, bekijk deze Franse koekjes. Grijp de details op yummly.

13. Bourbon spek

Bourbon bacon macarons

Ben je op zoek naar wat hartige macarons om echt een twist aan de avond toe te voegen aan je nacht? Over om Jay's catering, zul je leren hoe je iets kunt klaarmaken met een zoute hap. Dit zou een geweldige brunch toevoeging op zondag zijn!

14. Vanilleboon met gezouten esdoornpecan

Landweg boerderij, Weston, ct

BHG ging met een combinatie van vanilleboon en esdoorn. Perfect voor feestjes of als doe-het-zelf geschenken om familie te bedanken, sluit een trio hiervan af voor al je favoriete mensen.

15. Gezouten Karamel Kaneel

Gezouten karamel kaneel macarons recept 2

Karamel en kaneel gaan ook heel goed samen. Ze staan ​​allebei bekend als winterfavorieten, maar gecombineerd vormen ze een nieuwe, favoriete macaronsmaak. Vang het recept op Sally's bakverslaving.

16. Irish Cream

Irsih creme macarons

Een klassieke draai heeft een Irish cream-creatie in petto. Besproeid met een chocoladerout bovenop, zul je 's nachts dol zijn op een van deze met een nachtelijk kopje warme thee. Dit zijn ook een geweldige aanvulling op een feestje.

17. Rode wijn

Rode wijn macarons

En ten slotte is er iets heel speciaals en warms aan een goed glas rode wijn. Dus waarom niet diezelfde geest in een macaron gieten. Licht kronkelend deed het en laat je kennis maken met alle geheimen.Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.