10 meest betaalbare naaimachines

10 meest betaalbare naaimachines


Of u nu net een beginner bent in het leren naaien, maar u hebt veel vastberadenheid en grote plannen voor de toekomst of dat u gewoon nieuwe hardware nodig hebt omdat uw oude machine te versleten is, waardoor u kunt sparen om te investeren in een nieuwe naaimachine is een bewonderenswaardige keuze voor elke doe-het-zelver die van plan is met een naald en draad te werken. Tenzij u een professioneel werkende naaister bent die een indrukwekkend hoog aantal kledingstukken per week produceert, hoeft u echter niet per se te kiezen voor het duurste merk en model voor uw huis, zelfs als u nog steeds van plan bent om de naaimachine te maken je koopt een stuk van goede kwaliteit dat lang meegaat en een goede investering is. Er zijn eigenlijk tal van naaimachine-opties online verkocht die beide van hoge kwaliteit zijn en betaalbaar! We hebben de laatste tijd overwogen om in een nieuwe naaimachine te investeren, maar we werken zeker aan een budget.

We zijn het soort budgetbewuste makers die geen probleem hebben om onze favoriete hobby's en hulpmiddelen uit te geven waar het de moeite waard is, maar die er ook altijd voor zorgen dat we zoveel mogelijk onderzoek doen naar de verschillende opties voordat we een definitieve beslissing nemen over welke te kopen. Dat is waarom we een hele lijst van goede maar betaalbare naaimachines online beschikbaar hebben gesteld, want dat is onze bedoeling! Tegen de tijd dat we de lijst hadden voltooid en onze keuze hadden gemaakt, realiseerden we ons dat we een nuttige kleine bron hadden gemaakt voor zowat elke andere spant die hetzelfde soort dingen wilde kopen, dus we dachten dat we net zo goed onze bevindingen konden delen voor iedereen te zien. Bekijk deze 10 geweldige betaalbare naaimachines die we tot nu toe zijn tegengekomen in onze zoektocht!

1. Brother XM2701 Lichtgewicht naaimachine

Brother xm2701 lichtgewicht naaimachine

Naast dat hij lichtgewicht en betaalbaar is, is deze prijswinnende naaimachine van Broer wordt ook als een heel pakket voor een redelijke prijs verkocht. Het wordt geleverd met een gevarieerd bereik van 27 verschillende steken (inclusief blinde zoom, zigzag- en stretchsteken), een functie voor automatisch maken van knoopsgaten in één stap en zes verschillende naaivoeten voor verschillende functies en effecten. U ontvangt ook een vrij armstuk voor het aanpassen van het naaiplatform aan de behoeften van verschillend gevormde kledingstukken. Om ervoor te zorgen dat u al deze functies daadwerkelijk gebruikt en er het maximale uit haalt, wordt het pakket dat u ontvangt ook geleverd met een volledige instructie-dvd die u door alle functies, processen en mogelijkheden van de machine leidt.

Deze specifieke machine heeft een groot aantal functies voor iedereen die in wezen elk basis naaiproject uitvoert, maar heeft ook een paar functies in het bijzonder die hem uiterst handig in gebruik maken. De hele machine is op een lichtgewicht manier gebouwd, zodat het heel eenvoudig is om de machine van plaats naar plaats te dragen of eenvoudig van uw werkoppervlak te verplaatsen om ruimte te maken voor andere taken en projecten. De machine beschikt ook over een automatische naaldinrijger en een uiterst eenvoudig te gebruiken drop-in spoel die speciaal is ontworpen om jambestendig te zijn.

Alsof al die functies de machine de kosten al niet waard lijken te maken, bieden de fabrikanten u ook een royale 25 jaar beperkte garantie, met gratis toegang tot professionele technische ondersteuning voor de gehele levensduur van de machine.

Bekijk prijs op Amazone

2. SINGER Start 1304 naaimachine

Singer start 1304 naaimachine

Voel je je nogal enthousiast over een aantal van de functies die je op deze machine ziet die we hierboven hebben vermeld, maar je bent een complete beginner, dus je bent op zoek naar iets eenvoudiger en toegankelijker, omdat je een eerste timer bent voor naaimachines ? Dan denken we dat u misschien zult vinden waar dit model uit komt ZANGER moet iets redelijker aanbieden. U krijgt bijvoorbeeld nog steeds ingebouwde steken, maar de opties zijn iets eenvoudiger, waardoor de functie iets minder overweldigend is om te gebruiken, vooral omdat de draaiknop ze zo gemakkelijk aan te passen maakt. Je krijgt ook nog steeds een vrije armstructuur om bepaalde soorten kledingconstructie eenvoudiger te maken, maar deze keer op een machine gebouwd met een extreem duurzaam, zwaar frame dat met opzet is ontworpen om goed verankerd genoeg te blijven aan je tafel dat het geheel machine blijft altijd heel stil om zonder overslaan te naaien, maar vooral wanneer de arm wordt gebruikt.

De constructie van de machine had ook de mogelijkheid om stof aan te voeren hoog in het vaandel voor een gemakkelijkere naaiplezier voor beginners. De bodemplaat van de machine is gemaakt van roestvrij staal, wat zorgt voor een glad oppervlak voor het overdragen van stof, waardoor meer gelijkmatige steken en minder haken of haken en ogen. Om het pakket compleet te maken wanneer u deze machine koopt, krijgt u ook verschillende vervangende naalden in een reeks meters, een voorraad klossen, verschillend gevormde en gevormde naaivoeten om u te geven wat de meeste basiskleding nodig heeft, en zelfs een steekripper , omdat we allemaal fouten maken.

Bekijk prijs op Amazone

3. Brother ST371HD Naaimachine

Brother st371hd naaimachine

Bent u eigenlijk op zoek naar iets meer goed uitgerust, aangezien u geen totaal beginner, en je bent bereid om wat meer geld in de machine te investeren om het de moeite waard te maken? Dan kun je misschien wat beter opschieten met zoiets als dit volgende ontwerp van Broer. Deze machine bevat het grootste assortiment steken dat u tot nu toe op onze lijst hebt gezien, en biedt u een totaal van 37 handige opties, waaronder een automatisch knoopsgatfunctie die goed werkt voor de meeste basiskleding. Voor het gemak en de snelheid hebben ontwerpers ook een automatische naaldinrijger meegeleverd die de draad snel en precies door het uiteinde van de naald duwt, evenals een drop-in spoel die speciaal is gebouwd om jambestendig te zijn.

Om het pakket te voltooien wanneer u de machine koopt, vindt u ook zes verschillende naaimachinevoeten; elk perfect voor het effectief voltooien van een ander soort of element van een basiskledingstuk. Om er zeker van te zijn dat u weet waar elk voor kan worden gebruikt, geven de fabrikanten u niet alleen een instructiehandleiding, maar ook een instructie-dvd, voor het geval u een visuele leerling bent. Je krijgt ook een afneembare vrije arm-functie die net als de voeten werkt, omdat je de machine eenvoudig een beetje kunt aanpassen om hem beter te vormen voor het naaien van verschillende elementen, zoals mouwen. Voor het geval u zich nog steeds niet verkocht voelt op dit model, overweeg het nogal nuttige feit dat de machine wordt geleverd met 25 jaar garantie en gratis levenslange technische ondersteuning!

Bekijk prijs op Amazone

4. MICHLEY LSS-505 Lil ’Sew & Sew multifunctionele naaimachine

Michley LSS 505 Lil 'naai en naai multifunctionele naaimachine

Woon je nu in een heel kleine ruimte en, hoewel je nog steeds vastbesloten bent om je eigen naaimachine te krijgen en je eigen naaimachine in te stellen, heb je een iets kleiner model nodig? Dan denken we dat je misschien de voorkeur geeft aan de make-up van deze alternatieve machine-optie aangeboden door MICHLEY. Het kleine formaat is misschien niet geschikt voor een goed ervaren professional die elke dag zwaar naait, maar het is perfect voor studenten, het is gemakkelijk om van plaats naar plaats te gaan en het is heel eenvoudig om te navigeren. De grootte wordt zelfs weerspiegeld in de prijs, wat dit model maakt vooral betaalbaar, zelfs in vergelijking met de anderen op deze lijst.

Zoals de meeste machines heeft dit kleine model een reeks ingebouwde steekinstellingen. Deze keer krijg je acht basisbegrippen; slechts een voldoende gevarieerde selectie om bijna al uw basiszaken te behandelen. In feite is die machine behoorlijk goed uitgerust met verschillende vergelijkbare functies die allemaal bedoeld zijn voor eenvoud en gemak. Het heeft ook twee snelheidsinstellingen, vooruit en achteruit naaien, draadopwikkelfuncties en een eenvoudig pakket met benodigdheden om u op weg te helpen. Naast een eenvoudige, ongecompliceerde handleiding, bevat dit pakket reserve-naalden, twee klossen garen om mee te beginnen, twee klossen en een threader-stuk.

Bekijk prijs op Amazone

5. Neala Mini draagbare elektrische naaimachine

Neala mini draagbare elektrische naaimachine

Ben je daadwerkelijk op jacht geweest naar een zelfs kleinere en eenvoudiger naaimachine dan wat je tot nu toe hebt gezien, omdat het echt voor een van je kinderen is die wil leren hoe te naaien in plaats van jezelf, maar je moet zeker nog steeds dingen betaalbaar houden? Dan hebben we het gevoel dat u dit ontwerp zult vinden Neala een beetje meer in de richting van wat u zocht. Naast dat hij schattig is met zijn kleine roze accenten, is deze machine ook gebouwd voor gemak en eenvoudig leren, daarom is hij zo gebruiksvriendelijk en intuïtief ontworpen. Ondanks het doel van eenvoud, heeft het een behoorlijk aantal functies die je zou verwachten van meer geavanceerde machines; het heeft bijvoorbeeld 12 basissteekinstellingen die elke naailiefhebber moet leren.

Naast de diverse steekinstellingen heeft deze machine ook een aantal andere geweldige leerhulpmiddelen ingebouwd in zijn lichtgewicht frame. Het heeft een antislip onderkussen om ervoor te zorgen dat de machine heel stil blijft zitten terwijl je de stof erdoor duwt, een draad en draadafsnijder voor een gemakkelijke start, een LED-lamp voor goed zicht en een vergrendelde metalen voetperser zodat dingen echt blijven op zijn plaats terwijl u uw basissteken oefent. Elk van deze functies is ook gebouwd en geplaatst met het oog op veiligheid, omdat zoveel jonge naailiefhebbers dit ontwerp vaak kopen. Voor het geval het niet lukt of er schade optreedt, bieden de fabrikanten de klok rond ondersteuning en hanteren ze een redelijk retourbeleid.

Bekijk prijs op Amazone

6. Brother geautomatiseerde naai- en quiltmachine

Brother geautomatiseerde naai- en quiltmachine

Ben jij het soort multi-crafter die ervan houdt om allerlei verschillende dingen te maken, maar zijn ze meestal allemaal op de een of andere manier betrokken bij de wereld van naald en draad? Nou, als er ooit quilten in je stuurhuis is geweest, dan denken we dat je dit model zult vinden van Broer nogal aantrekkelijk inderdaad. Hoewel deze specifieke machine niet veel moeilijker te gebruiken is dan de meeste dingen die je tot nu toe hebt gezien, is hij eigenlijk behoorlijk geavanceerder in termen van waarmee hij is uitgerust. Zelfs alleen op het eerste gezicht, kunt u zien dat deze machine een veel grotere tafel heeft dan sommige van de ontwerpen met vrije armen. Het heeft ook een hardcover LCD-scherm dat u helpt bij het navigeren door uw instellingen.

Dat zijn natuurlijk niet de enige geavanceerde functies waar deze nog steeds indrukwekkend geprijsde machine over moet opscheppen. Deze dingen omvatten een automatische naaldinrijger en draadafsnijder, goed gelabelde schakelaars en wijzerplaten waarmee u naaisnelheden en -richtingen kunt veranderen, evenals een groot aantal steektypen, enzovoort. Voor het geval dat u naait en niet quilt en u zich zorgen maakt over het idee om geen vrije arm te hebben voor wanneer u dingen zoals mouwen naait, denken we dat u blij zult zijn te horen dat de brede tafel zich aanpast aan geven u precies wat u zoekt. Deze machine is ook bekroond met een Women's's Choice Award voor zijn geweldige functie en intuïtief gebruik.

Bekijk prijs op Amazone

7. NEX draagbare naaimachine

Nex draagbare naaimachine

Ben je eigenlijk het soort persoon dat vindt dat je veel van je naaiwerk onderweg moet doen, omdat je in een studio werkt of je klanten bezoekt voor aanpassingen tijdens het passen? Dan is draagbaarheid misschien bijna net zo belangrijk voor u als betaalbaarheid! We zijn er vrij zeker van dat je van de weg zult houden NEX heeft een machine gemaakt die u beide op één plek biedt. Naast zijn schokkend betaalbare prijs, beschikt deze machine over een hele reeks functies die je misschien niet zou verwachten van zoiets kleins, lichtgewicht, draagbaar en zelfs zo kleurrijk. Misschien wel het meest opvallend is dat deze kleine machine op batterijen kan werken voor gebruik in ruimtes waar geen stroombron handig is, zoals in de buitenlucht!

In termen van wat je in functie zou verwachten, is deze machine ook verrassend goed uitgerust op verschillende klassieke manieren. Het biedt een bereik van 12 automatische steekpatronen die eenvoudig te navigeren en te activeren zijn, een handige knop waarmee u de steekrichtingen kunt verwisselen en een eenvoudige draaiknop voor het aanpassen van de draadspanning om rekening te houden met wat u naait en de materialen die u gebruikt. . Over het algemeen is het een aangenaam geavanceerde machine in de verpakking van een klein beginnersmodel.

Bekijk prijs op Amazone

8. Brother RLX3817A 17-steek naaimachine

Brother rlx3817a 17-steek naaimachine

Nu gaan we niet zeggen dat het uiterlijk van een naaimachine de prioriteit heeft, omdat de functie duidelijk veel belangrijker is, maar je zult ons ook niet betrappen door te zeggen dat een leuk ontwerp de dingen niet iets meer maakt leuk om te gebruiken! Als u op dezelfde pagina bent en ook bereid bent om vernieuwde machines te overwegen die net zo goed werken als nieuw, maar u toestaan ​​om een ​​meer betaalbare prijs te zoeken, dan zijn we er vrij zeker van Amazon vernieuwd heeft precies wat u nodig heeft in dit gerenoveerde Brother-model!

Naast zijn mooie blauwe en hartvormige gevel, beschikt deze goed-als-nieuwe maar betaalbare naaimachine over 17 geautomatiseerde steekpatrooninstellingen, inclusief alle basics die leerlingen moeten weten en alle stamgasten die meer geavanceerde naailiefhebbers regelmatig gebruiken. Deze worden omgeschakeld met een visuele draaiknop die soepel draait. Het heeft ook een eenvoudige schakelaar waarmee u naaigaren eenvoudig kunt omwisselen. De machine heeft ook geautomatiseerde knoopsgatinstellingen en een knoopvoet (naast drie andere soorten integrale naaivoeten waar u alle soorten gebruik van kunt maken). U zult ook genieten van de vrije arm-functie, het jambestendige spoelsysteem en een spanningsknop waarmee u uw naai-ervaring nog verder kunt aanpassen.

Bekijk prijs op Amazone

9. KPCB Tech Mini-naaimachine

Kpcb tech mini naaimachine

Misschien wij bijna trok je aandacht toen we begonnen te praten over draagbaarheid in je naaimachine-ontwerp, maar je voelt je gevangen tussen het idee van een nog kleinere en meer draagbare versie van wat je eerder zag en een versie met een volledige werkruimte, omdat je de neiging hebt om te werken met veel stof tegelijk? Dan zouden we Vast en zeker stel voor om de weg te bekijken KPCB Tech biedt deze mini-naaimachine met een eigen brede tafelbevestiging, een beetje zoals het soort dat u op een quiltmachine zou zien!

Vanwege zijn grootte is deze machine wonderlijk betaalbaar, waardoor het het goedkoopste item op onze lijst is. Toch heeft het nog allerlei dingen te bieden die het vergelijkbaar maken met de anderen. Een van de meest interessante (zo niet integrale) kenmerken van deze specifieke machine is dat deze is gemaakt van milieuvriendelijke en verbeterde materialen. Naast het bieden van meer werkruimte, is de verstelbare tafel uiterst eenvoudig te bevestigen en los te koppelen, en stabiliseert hij ook de machine terwijl u werkt. Toch heeft het nog steeds een manchetgroef die je helpt met dingen als mouwen en broekspijpen. Verder maakt een automatische spoelopwindfunctie in wezen al uw naaiprocessen eenvoudiger en een beetje sneller. Bent u een tintje sceptisch over de grootte maar toch geïnteresseerd? Dan denken we dat u de drie maanden garantie die het bedrijf biedt met hun suggestie dat u te weten komt hoe geweldig multifunctioneel de machine is, zal waarderen voordat u contact opneemt met hun klantenteam voor retourzendingen.

Bekijk prijs op Amazone

10. SINGER Tradition 2259 Draagbare naaimachine

Singer tradition 2259 draagbare naaimachine

Hebben we bijna ben je overtuigd geraakt met enkele van de eenvoudige, draagbare ontwerpen die je tot nu toe hebt gezien, maar voel je je gewoon niet erg in het idee dat degene die je tot nu toe hebt gezien 'mini' is? Dan denken we dat u misschien een beetje beter kunt opschieten met deze alternatieve machine aangeboden door ZANGER in plaats daarvan. Het heeft alle functies die je eerder hebt gezien, maar in een slank, extra eenvoudig ontwerp dat nog steeds een beetje redelijker is dan sommige van de kleinste opties op onze lijst. Dit meer traditionele model biedt 19 handige automatische steektype-instellingen, vier opklikbare naaivoeten, een ingebouwd spoelwindsysteem, een handige richtingsschakelaar en een draaiknop voor het aanpassen van de spanning, allemaal toegankelijk zodat u ze kunt bereiken terwijl u ze kunt bereiken concentreert zich op uw project.

Hoewel dit stuk eenvoudig genoeg is gemaakt voor beginners, heeft het ook veel van de functies die je van een meer geavanceerde machine zou verwachten. Dit omvat een vrije arm voor manchetten en mouwen, opslag ingebouwd in het afneembare stuk dat u toegang geeft tot de arm, een reeks metalen naaivoeten met verschillende functies en knoopsgatinstellingen waarmee u ze snel en gemakkelijk aan kleding kunt toevoegen.

Bekijk prijs op Amazone

Conclusie

Kent u een andere doe-het-zelver enthousiast die de laatste tijd heeft overwogen in een nieuwe naaimachine te investeren, maar die denkt dat ze wat meer begeleiding kunnen gebruiken als het gaat om opties en functies? Deel dit bericht met hen zodat ze allerlei modellen, ontwerpen, merken en prijsbereikmachines kunnen bekijken in hun onderzoek!Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.