Easy Romantic Prom Hairstyle Tutorial

Easy Romantic Prom Hairstyle Tutorial


Is je ooit gevraagd om het haar van een vriend te stylen voor iets heel belangrijks en voelde je je vastbesloten je best te doen? Ik werd gevraagd om dit jaar iemands haar te doen voor hun bal en ik voel me behoorlijk vereerd. Ik ben misschien geen professional, maar ik wel liefde hairstyling, dus ik wil het echt goed doen voor mijn vriend! Ik heb de laatste tijd veel geoefend en kwam met een stijl waar we allebei verliefd op zijn geworden op basis van onze wederzijdse zwakheid voor klassieke en zeer romantisch uitziende gevlochten stijlen die ingewikkeld genoeg lijken om als iets uit een ouderwetse filmscène te zijn . Het beste deel van deze stijl is echter dat ik eigenlijk een truc heb bedacht om het te laten gebeuren op een manier die nog eenvoudiger is dan het lijkt!

Romantisch prom-kapsel

Romantisch prom kapsel tutorial

Romantisch prom-kapsel diy

Deze stijl is een geweldige combinatie van fishtail-vlechten en een eenvoudige truc die het haar maakt kijken zorgvuldig gevlochten. Ik was zo blij met hoe het bleek toen ik aan het oefenen was dat ik het niet kon laten om het proces te documenteren voor andere haarstyling-enthousiastelingen om van te leren. Bekijk deze stapsgewijze instructies compleet met foto's! Als je liever een video-tutorial volgt in plaats van geschreven woorden, scrol dan naar de onderkant van dit bericht om precies te vinden wat je zoekt.

Voor dit project heb je nodig:

  • Haarelastieken
  • Bobby pinnen
  • Een kwast
  • Haarlak

Romantisch prom kapsel tutorial stap 1

Romantisch prom kapsel tutorial stap 2

Romantisch prom kapsel tutorial stap 1a

Stap 1

Borstel je haar grondig om het helemaal van klitten te ontdoen. Laat het scheiden waar het comfortabel of gewenst is. Begin aan de ene kant door een deel van het haar bij de voorkant bovenaan ongeveer twee centimeter breed en behoorlijk dik te scheiden. Verdeel het stuk in twee helften van gelijke grootte, met één in elke hand. Je zult een fishtail-vlechtstijl doen, beginnend met een verzamelde methode zoals je zou doen voor een Franse vlecht. Neem een ​​klein stukje van de onderkant van de linker streng en breng het naar de zijkant, onder de rechter streng. Pak nog een klein stukje op van net af aan de zijkant van de rechter streng en verzamel het met het kleine stukje waar je mee werkt, leid ze samen over het belangrijkste rechter stuk en naar het midden om weer samen te voegen in het linker stuk. Neem dan een klein stukje van de onderkant van het rechter stuk, breng het naar links over het linker stuk heen, verzamel nog een klein stukje van net naar de zijkant en verzamel het samen. Trek vervolgens beide in het midden om terug te voegen in de rechter streng. Herhaal dit proces nog een paar keer, afwisselend van kant, totdat je je weg naar net achter en onder het oor hebt gewerkt, nog steeds extra stukken oppakkend om de vlecht tegen het hoofd te houden. Op dit punt ga je regelmatig door met vissen vlechten zonder extra stukken van elke kant te verzamelen. Je neemt alleen stukken van de onderkant omhoog en rond de andere kant en terug naar het midden. Blijf de visstaart helemaal vlechten langs de rest van de streng en knoop de uiteinden vast met een haarelastiek als je klaar bent. Wanneer je klaar bent met de eerste kant, herhaal je hetzelfde proces aan de andere kant om een ​​tweede fishtail-vlecht te maken die begint te geweven op het hoofd en verandert in een vrije vlecht achter het oor.

Romantisch prom kapsel tutorial stap 1b

Romantisch prom kapsel tutorial stap 1c

Romantisch prom kapsel tutorial stap 1s

Romantisch prom kapsel tutorial stap 1d

Romantisch prom kapsel tutorial stap 1e

Romantic Prom Hairstyle Tutorial Stap 1

Romantisch prom kapsel tutorial stap 1f

Romantisch prom kapsel tutorial stap 1g

Romantisch prom kapsel tutorial stap 1h

Romantisch prom kapsel tutorial stap 1i

Romantisch prom kapsel tutorial stap 1j

Romantisch prom kapsel tutorial stap 1k

Romantisch prom kapsel tutorial stap 1l

Stap 2:

Breng je twee vlechten voorzichtig terug om elkaar in het midden aan de achterkant van het hoofd te ontmoeten en knijp ze samen waar het kruis over elkaar heen gaat. Bind ze op die plek vast met een klein haarelastiek. Zodra dat elastiek op zijn plaats zit, kunt u de andere elastiekenelastieken verwijderen die u in de uiteinden van de vlechten plaatst, de delen onder dat elastiek afwikkelen en deze in het haar mengen om een ​​regelmatige paardenstaart eronder te maken. Het middelste elastiek zorgt ervoor dat de vlechten boven niet rafelen.

Romantisch prom kapsel tutorial stap 2a

Romantisch prom kapsel tutorial stap 2b

Romantisch prom kapsel tutorial stap 2c

Stap 3:

Nu ben je de trucmethode die dat is looks zoals een ingewikkelde vlecht maar is eigenlijk een stuk eenvoudiger. Maak je paardenstaart in het midden plat en werk met de rest van het haar eronder, verzamel vanaf de buitenranden aan beide kanten. Scheid een duim breed handvol haar van net achter elk oor aan weerszijden van je middelste paardenstaart en breng de stukken soepel naar achteren om n het midden te ontmoeten zoals je deed met je vlechten. Bind ze vast met nog een klein haarelastiek in het midden waar de twee stukken elkaar raken, en maak ze vast zodat hun elastiek net onder die boven de vlechten zit. Het is prima als het elastiek daadwerkelijk boven het andere elastiek zit of het bedekt; je wilt gewoon dat het zich in het midden verzamelt, waar het natuurlijk ook zit.

Romantisch prom kapsel tutorial stap 3

Romantisch prom kapsel tutorial stap 3a

Romantisch prom kapsel tutorial stap 3b

Romantisch prom kapsel tutorial stap 3c

Stap 4:

Herhaal het verzamelen en centreren bevestigingsproces! Terwijl de stukken elkaar in het midden ontmoeten en overlappen, zal de vorm onderaan de achterkant van het hoofd en in het midden van het haar beginnen te lijken op het weefsel in je fishtail-vlechten hierboven, alsof ze zijn samengevoegd tot een grotere vlecht. Wanneer je op het punt komt waar al het haar aan weerszijden is verzameld en je hebt alleen het haar in het midden, onder de achterste haarlijn, overgelaten om mee te werken, scheidt u de strengen vanaf de onderkant van het paardenstaarthaar in het midden en breng ze omhoog en rond beide kanten om de manier waarop je stukken van de zijkant ervoor verzamelde na te bootsen en de manier waarop je stukken vanaf de onderkant van je secties nam toen je aan het vissen was met een visstaart.

Romantisch prom kapsel tutorial stap 4

Romantisch prom kapsel tutorial stap 4c

Romantisch prom kapsel tutorial stap 4d

Romantisch prom kapsel tutorial stap 4e

Romantisch prom kapsel tutorial stap 4f

Romantisch prom kapsel tutorial stap 4g

Romantisch prom kapsel tutorial stap 4h

Romantisch prom kapsel tutorial stap 4k

Romantisch prom kapsel tutorial stap 4l

Stap 5:

Wanneer je de bodem hebt bereikt, knoop je een laatste elastiek op zijn plaats om alles bij elkaar te houden. Maak vervolgens alle geweven stukken los en pas ze aan totdat het hele stuk er wat volumineuzer en Boho-chic uitziet. Als je eenmaal tevreden bent met hoe het geweven patroon eruit ziet, knoop je een decoratief elastiek rond het uiteinde voor wat glamour en verfraaiing. Ik koos er een met parels omdat het overeenkomt met de geplande sieraden voor de grote nacht!

Romantisch prom kapsel tutorial stap 5

Romantisch prom kapsel tutorial stap 5a

Romantisch prom kapsel tutorial stap 5b

Romantisch prom kapsel tutorial stap 5c

Romantisch prom kapsel tutorial stap 5d

Dat is alles wat er is! Voel je vrij om de stijl te verfraaien zoals je wilt, als je geen decoratief elastiek hebt zoals we gebruikten. Voor het geval u dit project zelf wilt uitproberen, is hier een fantastische instructievideo om u te helpen!

Romantisch prom kapsel tutorial stap 5e

Romantisch prom kapsel tutorial stap 5f

Romantisch prom kapsel tutorial stap 5g

Romantisch prom kapsel tutorial stap 5h

Romantisch prom kapsel tutorial stap 5i

Romantisch prom kapsel tutorial stap 5jSource link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.