Geniale moeder schakelt wifi uit telkens haar man naar de badkamer gaat

Geniale moeder schakelt wifi uit telkens haar man naar de badkamer gaat


Een moeder laat Reddit exploderen met opmerkingen over haar oplossing voor haar man laten stoppen met verbergen in de badkamer met zijn telefoon om YouTube te kijken elke keer als ze tweeling baby's huilen. Ze zette de wifi uit.

"Ik zou hem liever eerst het toilet laten gebruiken dan een tussentijdse taak voor een baby neer te leggen, maar in de afgelopen paar maanden heeft hij daar steeds meer tijd doorgebracht", schreef de Reddit-gebruiker FinalWintersEve. 'Hij neemt altijd zijn telefoon. Hij kijkt altijd naar YouTube. Zijn gemiddelde sessie duurt 25 minuten, vaak langer, zelden korter. "

In haar artikel legt ze uit dat ze samen met zwangerschaps- / vaderschapsverlof zijn, zodat ze voor hun tweeling kunnen zorgen die minder dan een jaar oud zijn. Ze zegt dat haar man medische problemen heeft die regelmatig naar de badkamer moeten, maar dat zelfs hun arts denkt dat zijn uitgebreide YouTube-reizen een beetje veel zijn.

Om ervoor te zorgen dat haar gevoelens van oneerlijkheid legitiem waren, begon ze bij te houden hoeveel tijd haar man in de badkamer doorbracht en merkte zelfs op welke huishoudelijke taken hij miste. Het duurde niet lang voordat ze in zwart-wit zag dat ze 80% van de arbeid in het opvoeden van kleine mensen voor zijn rekening neemt. En toen besloot ze dat genoeg genoeg was.

AITA voor het uitschakelen van de wifi als mijn man voor langere tijd in de badkamer kampeert. van AmItheAsshole

“Vandaag ben ik aan een nieuwe regel begonnen. Als hij langer dan 10 minuten in de badkamer is, zet ik de wifi uit, 'schreef FinalWintersEve. “Hij heeft vandaag niet langer dan 15 minuten in de badkamer doorgebracht, maar is erg overstuur. Ik heb het gevoel dat het feit dat zonder de wifi zijn oncontroleerbare toiletprobleem vrij snel is opgelost, snel bewijst waarom het moet worden gedaan, maar hij vindt dat ik onredelijk ben en dat ik ervoor moet zorgen dat slaapgebrek me geen klootzak maakt. "

Haar post, die negen dagen geleden werd gepubliceerd, heeft meer dan 25.000 reacties en 4,5.000 reacties getrokken. Niet alleen werd ze officieel beoordeeld als "Niet de A-hole" in de beroemde thread, Ben ik de A-Hole, maar de moderators vergrendelden de thread eigenlijk om te voorkomen dat mensen verder commentaar gaven. Het is zo'n intens gesprek.

Kijk, ouderschap is moeilijk, ik snap het. En het is waar dat paren die kinderen samen grootbrengen bijna nooit zullen afspreken wie het zwaarste werk en lange uren doet, want in een ideale wereld doen ze het allebei. Maar toen deze vrouw herhaaldelijk probeerde haar man ertoe te brengen op te treden, het probleem te bespreken, zijn mysterieuze medische kwestie aan te pakken, en hij nog steeds in de badkamer kampeerde om YouTube te kijken terwijl ze luiers verschoonde en verstoorde baby's kalmeerde? Ze is absoluut niet de a-hole.

Hij is.

Meer over het huwelijk:

Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.