School verdrijft meisje voor het dragen van een regenboogtrui

School verdrijft meisje voor het dragen van een regenboogtrui


In een schokkende reeks gebeurtenissen, a tiener meisje is van haar christelijke school in Kentucky verdreven nadat haar moeder een afbeelding van haar had gepost in een regenboogtrui die bij haar paste regenboogcake.

Het begon allemaal toen Kimberly Alford een foto plaatste van haar tienerdochter, de 15-jarige Kayla Kenney, die een regenboogtrui droeg die overeenkwam met haar verjaardagstaart met regenboogthema. Kenney wordt gezien om de kaarsen uit te blazen, ter ere van haar verjaardag in het nu virale beeld. Alford vertelde VANDAAG Ouders dat "ze er zo gelukkig uitzag, ik wilde dat gewoon delen." Helaas voor haar zag Kenney het beeld en namen ze actie om haar uit de inschrijving te verwijderen.

Gepost door Kimberly Alford Aan Maandag 30 december 2019

In een brief aan de familie verklaarde en verdedigde Whitefield Academy hun beslissing om Kenney te verdrijven.

"De WA-administratie is op de hoogte gebracht van een recente foto, gepost op sociale media, die een houding van moraliteit en culturele acceptatie toont in tegenstelling tot die van de overtuigingen van Whitefield Academy." De brief is geschreven door Dr. Bruce Jacobson, die als hoofd dient van de

Christelijke school. "Tijdens onze persoonlijke ontmoeting op 17 oktober 2019 hebben we duidelijk gemaakt dat verdere promotie, viering of andere acties en attitudes die in strijd zijn met de filosofie van Whitefield niet zouden worden getolereerd." Kenney die op sociale media was gepost.

Alford vertelde VANDAAG dat toen Kenney een undercut kreeg, een kapsel waarbij de zijkanten en achterkant van het hoofd worden geschoren of heel kort worden gesneden, de school reageerde door haar te instrueren geen paardenstaarten te dragen en toen gaven ze haar een boek van een christelijke activist auteur, Jackie Hill-Perry, die schrijft over hoe het vinden van God haar heeft doen stoppen homoseksueel te zijn.

De Washington Post gemeld dat Kenney de kans werd geweigerd om haar academisch jaar af te ronden dat ze is overgeplaatst naar een openbare school. Whitefield Academy ontkende onmiddellijk het verzoek van de familie om in beroep te gaan, maar de school stemde er wel mee in de academische transcripties van Kenney te wijzigen om een ​​"vrijwillige" intrekking te tonen in plaats van uitwijzing.

Meer informatie In de nieuwsverhalen:

Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.