Easy Foil Pack Dinners – A Little Craft in Your Day

Easy Foil Pack Dinners – A Little Craft in Your Day


Heb je gehoord van diners met folieverpakkingen? Dit was iets dat we altijd met kamperen associëren, maar het is nu op een grote manier in de keuken gekomen. Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom iemand thuis een foliepakketrecept zou maken. Het is logisch als je kampeert, maar waarom doe je het in je eigen keuken? Nou, er zijn verschillende voordelen aan deze recepten.

Allereerst helpt koken van voedsel in folie het om de smaken echt beter te absorberen dan andere kookmethoden. De smaak zit gevangen in de folie en gaat direct terug in het voedsel. Yum! Het is een geweldige manier om een ​​hele maaltijd in één keer te bereiden. Vergeet dat u meerdere gerechten moet maken – u kunt het hoofd- en bijgerecht in één folieverpakking gooien. Door het verzegeld te houden in de folie, kan je voedsel ook gelijkmatiger en vaak, sneller koken! Er is nog een laatste bonus bij het koken in folie – super eenvoudig opruimen!

Easy Foil Pack-diners

Bekijk deze geweldige diners in foliepakketten die we hebben verzameld van enkele van onze favoriete bloggers. Je gaat een aantal geweldige recepten vinden die perfect zijn om thuis, op de BBQ of ja, tijdens het kamperen te koken.

1. Gegrilde honing barbecue kipfolie pakketten van The Recipe Critic


2. Pesto Caprese Kip In Folie van Damn Delicious

3. Tinfoliepakket Gekruide Italiaanse Kip en Groenten van Chelseas Messy Apron

4. Zuidwestelijk kip- en rijstfoliepakket van Gimme Delicious

5. Gegrilde ananas kipfolie pakketten van Le Creme de la Crumb

6. Gegrilde Hawaiiaanse Barbecue Kip in Folie van The Recipe Critic

7. Garnalen- en aspergefoliepakken met knoflook-citroenbottersaus van My Cooking Advisor

8. Kip Fajita-foliepakketten van Life Made Sweeter


9. Parmezaanse kip foliepakketten van uitgeven met centen

10. Bacon Ranch Chicken Foil from Dinner at the Zoo

11. Foliepakket Aardappelen uit The Bewitchin Kitchen (gebruik als bijgerecht, hoofdgerecht op basis van planten, of gooi wat stukjes worst erin!)Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.