Vreemdeling vertelt Toddler 'Nee', moeder klapt uit en reddit gebruikers wegen erin

Vreemdeling vertelt Toddler 'Nee', moeder klapt uit en reddit gebruikers wegen erin


Ze zeggen dat er een dorp nodig is om een ​​kind op te voeden, maar wanneer mag het dorp nee zeggen tegen een kind? Dat is de vraag die de kern vormt van een huidige Reddit-thread die op het populaire bord 'Am I The A ** hole?' Wordt opgeblazen. In een bericht dat snel honderden reacties en duizenden stemmen heeft getrokken, vertelt een vrouw een verhaal over Ze vertelde een peuter nee en de moeder slaat weg.

"In mijn lobby is er een gebied waar je voor het eerst binnenkomt, vervolgens 4 trappen en oprit, tot waar de liften zijn. Er is echt nergens om vanaf de voorkant van de lift te gaan, het is een klein ingesloten gebied, ”begint het bericht geschreven door Reddit-gebruiker @crochetfairy. "Ik zat in mijn gebouwlobby te wachten op een lift met mijn 70-pond Shepherd-Rotti-mix, die niet bijzonder kindvriendelijk is en ongeveer face-to-face-lengte is met een peuter."

Volgens de post had de moeder haar rug naar de vrouw en de hond gekeerd terwijl ze bezig was naar haar telefoon te kijken. De peuter, een jongen rond de leeftijd van twee of drie jaar werd plotseling erg enthousiast over de hond en begon te schreeuwen, "puppy!" Terwijl hij ernaartoe rende. En toen werden de dingen heel intens.

"De hackles van mijn hond gingen omhoog, ze is niet aan kleine kinderen gewend en vindt ze niet zo leuk. Hoewel, ze heeft nog nooit zo negatief gereageerd. Ik wierp een blik op de moeder, nog steeds verzonken in haar telefoon. Bezorgd over de veiligheid van het kind, legde ik mijn hand plat op en zei streng "nee" met wat volume, om te horen over zijn krijsen. "

Dit trok de aandacht van het kind, maar het trok ook de aandacht van de moeder.

"Hij stopte in zijn sporen, ik liet mijn hond op de‘ plaats ’achter mijn benen gaan," gaat de post verder. "Op dat moment kwam zijn moeder de trap op en schreeuwde tegen me" b ****! Vertel mijn zoon niets! "En nog een vloek en geschreeuw, totdat de lift arriveerde en ik gewoon doorging en haar negeerde."

Als moeder van een peuter en ook een hondeneigenaar, sta ik voor 100 procent aan de kant van de hondeneigenaar. Natuurlijk, de moeder was 'in beslag genomen' in haar telefoon, maar voor zover we weten, wachtte ze op iemand, zocht ze aanwijzingen op, of had ze anders te maken met iets dat ze serieus vond. Ze heeft de hond misschien niet opgemerkt of ze heeft niet gedacht dat de hond er gevaarlijk uitzag. En eerlijk gezegd, na mijn kinderen nieuwsgierig te hebben gemaakt en rond te willen rennen, kon ik haar helemaal zien denken dat een afgesloten deuropening in een flatgebouw waarschijnlijk een veilige plek was om zichzelf en haar kind een minuut te laten afleiden terwijl ze met alles omging gebeurde op haar telefoon.

Echter.

Om tegen de hondeneigenaar te schreeuwen dat hij haar kind nee heeft gezegd? En niet alleen schreeuwde deze vrouw tegen de hondeneigenaar, ze zou naar verluidt ook expletieven naar haar hebben geslingerd. De commentatoren op de Reddit-thread lijken hetzelfde kamp te zijn als ik en hebben overweldigend besloten dat deze hondeneigenaar niet zo'n gat in deze situatie is.

Als we willen dat dat dorp ons helpt bij het moederschap, dan moeten we allemaal in orde zijn als een vreemdeling het lef heeft om zoiets aanstootgevend te zeggen als * hijgen * 'nee'.

Meer over peuters:

Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.