Goede voornemens voor het nieuwe jaar dat elke moeder breekt (en wanneer)

Goede voornemens voor het nieuwe jaar dat elke moeder breekt (en wanneer)


We zien de glinsterende bal na een jaar in het donker vallen en voelen ons optimistisch over wat we kunnen zijn en hoe we het volgende jaar ten goede kunnen veranderen. Met champagne of pure uitputting die een enigszins waanbeeld veroorzaakt terwijl het door onze aderen pompt, maken we een mentale lijst van doelen en besluiten we deze keer in onszelf te geloven. We zouden ze misschien zelfs aan vrienden en familie kunnen aankondigen tijdens een toast met verhoogd glas of tijdens het poepen, in een poging om een ​​Facebook-statusupdate met “Vind ik leuk” te vinden.

We hebben het allemaal weleens meegemaakt. We zijn er ook allemaal geweest wanneer we al die resoluties verbreken. Voor degenen onder ons die kinderen hebben, is het een beetje gemakkelijker om dit sneller te doen. Op die manier zijn we echt efficiënt. Hier is een algemene tijdlijn van wanneer we al die resoluties die we maken zullen verbreken:

1. Ik ga niet zoveel vloeken.
Gebroken door: 17:23 uur, op nieuwjaarsdag, wanneer je kinderen je wakker maken door op je gevoelige ellebogen te springen – eerst omdat ze niet zo gek zijn over dingen als je meer dan vier uur slaap per nacht laten krijgen.

2. Ik ga gezondere voedselkeuzes maken.
Gebroken door: 12.30 uur, op nieuwjaarsdag, besluit je bij de brunch naar toe te gaan omdat je te moe bent om te koken. Ja, er zal een saladeoptie zijn, maar er zullen ook veel dingen zijn die absoluut NIET SALADE zijn. Ook? Kaas wint altijd. Cake ook.

3. Ik zal meer tijd met mijn gezin doorbrengen.
Gebroken door:
Op 3 januari, wanneer je roept: "ZULLEN JULLIE ME ALLEEN ALLEEN ALLEEN TWEE MINUTEN VOOR MOTHUHTRUCKIN VERLATEN?" Rechtsaf naast je hele gezin gedurende de afgelopen drie weken achter elkaar, en je hoeft niet nog 20 uur te wachten tot ze terug naar school gaan en werken.

4. Ik lees meer tijdschriften en boeken, zowel om te genieten als om meer te leren over mijn wereld.
Gebroken door:
9 februari, wanneer je de met stof bedekte roman ziet die je de afgelopen maand probeerde te lezen, maar elke keer dat je hem ophaalt, moet je een van de kinderen helpen met hun huiswerk, gestoord worden door een kotsende kat, of in slaap vallen als je probeert in bed te lezen. Probeer in plaats daarvan te genieten van het lezen van Twitter. U kunt misschien leespauzes van 140 tekens in uw dag passen. Kan zijn?

5. Ik zal minder alcohol drinken.
Gebroken door:
Op 15 januari zit je naast die ene vriend in de boekenclub die een indrukwekkend stealth wijnschenker is. Daarom zijn uw vergaderingen natuurlijk altijd op loopafstand van huis. Je had deze echt moeten zien aankomen. (Hoe dan ook, heb het boek nooit afgemaakt, zooo … met de grond gelijk!)

6. Ik ga een nieuwe hobby oppakken om mijn brein uit te dagen.
Gebroken door:
1 februari, na allerlei online onderzoek te hebben gedaan en je te realiseren tussen de school van je kinderen en sportschema's, je werk, je maandelijkse boekenclub en het beheren van je huis, heb je precies nul minuten waarin je iets nieuws kunt ophalen dat vereist op elk moment. Trouwens, de enige nieuwe hobby waarin je echt geïnteresseerd bent, is slapen, wat niet telt (helaas).

7. Ik verlies de laatste vijf kilo die ik al jaren van plan ben te verliezen.
Gebroken door:
15 februari, omdat je naar de drogisterij gaat om een ​​recept op te halen en alle chocolade tot 80 procent korting ziet en je ongesteld bent en dus zal het allemaal in je mandje vallen dan in je mond en blijven vallen daar totdat je zegt dat je zo klaar bent, echtgenoot.

8. Ik zal minder geld uitgeven aan dingen die ik niet nodig heb.
Gebroken door:
half maart, wanneer je ontdekt dat de winkels suuuuuuch cuuuuuuute spring stuff uitzetten en je bent op dat moment in het jaar waarin alles nog koud en somber is, dus een paar Benjaminieten laten vallen op alles wat gelukkig bloemrijk is, voelt als het mentaal gezonde ding om te doen —OMG, HEBT U OOK DE PASSENDE BLOCNOTES GEZIEN? #NeedItAll

9. Ik wil er meer op ontspannen en de stress in mijn leven verminderen.
Gebroken door:
15 april, wanneer uw belastingen verschuldigd zijn, maar uw man belt om u te vertellen dat hij vergat ze te mailen, dus kunt u het alsjeblieft doen? Terwijl je online op zoek bent naar het dichtstbijzijnde postkantoor, zal je e-mail pingelen met zes nieuwe oefen- / spelschema's voor de sporten van je kinderen, herinneringen dat je moet beginnen met het plannen van beide verjaardagsfeestjes, en verzoeken van de moeders in de klas voor u als vrijwilliger om te helpen met de eindejaarsactiviteiten waarvan u zich niet kunt herinneren dat u zich heeft aangemeld. OooohhhhhG DIT ZUIGT.

10. Ik zal meer georganiseerd zijn, van mijn kasten tot mijn kalender.
Gebroken door:
LOL, je bent grappig. Dat vind ik leuk. Probeert "meer georganiseerd te zijn …" * Snorts *

Meer leuke dingen:

Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.