12 Recepten voor een gezonde luchtfriteuse om uw verlangens naar gefrituurd voedsel te bevredigen

12 Recepten voor een gezonde luchtfriteuse om uw verlangens naar gefrituurd voedsel te bevredigen


Dus je hebt gehoord van je vrienden die over luchtfriteuses praten en je Facebook-vrienden zijn enthousiast over hen. Waarom zijn ze zo geweldig? Hier is de primeur: een luchtfriteuse is een gezonde manier om dingen te "braden". In plaats van een bak hete olie te gebruiken om uw voedsel te frituren, circuleert dit apparaat met hoge snelheid hete lucht en maakt uw voedsel ultra knapperig. Het versnelt ook de kooktijd. Wanneer je je meest begeerde voedsel tot een gouden chips kunt brengen met weinig tot geen olie, lijkt alles goed in de wereld.

Hier zijn 12 luchtfriteuse recepten voor alles, van courgettestokken tot buffelkip om je te helpen verliefd te worden op dit fantastische fornuis en je favoriete comfortvoedsel opnieuw te ontdekken – in minder tijd en met minder calorieën.

Meer gezonde recepten:

Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.