Verkoop mijn persoonlijke gegevens niet

Verkoop mijn persoonlijke gegevens niet


Houd er rekening mee dat dit alleen geldt voor inwoners van Californië en van kracht is vanaf 1 januari 2020

Hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken

Onze Services werken met derde partijen, waaronder reclamebedrijven en website-analysebedrijven, die cookies gebruiken om informatie te verzamelen wanneer u onze websites bezoekt en sites van derden bezoekt over uw browse-activiteiten, zoals IP-adres en gebruikerszoekgeschiedenis. Deze informatie, verzameld via cookies, wordt meestal door deze advertentienetwerken van derden gebruikt om u advertenties te bieden die zijn afgestemd op uw voorkeuren en waarschijnlijke interesses. Sommige van onze externe leveranciers, waaronder advertentie- en website-analysebedrijven, kunnen ook mobiele ID's gebruiken om informatie te verzamelen en gedragsadvertenties te bieden via uw mobiele apparaten en het gebruik van onze mobiele apps. Meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken, vindt u in onze
Privacybeleid.

Uw recht om uw persoonlijke gegevens niet meer te verkopen

Volgens de California Consumer Privacy Act van 2018 (CCPA) hebben inwoners van Californië het recht om af te zien van de verkoop van persoonlijke informatie over hen of hun huishouden. U hoeft niet fysiek aanwezig te zijn in Californië om dit recht uit te oefenen, op voorwaarde dat u een huidige woonplaats in Californië hebt. Er zijn geen kosten verbonden aan het doen van dit opt-outverzoek.

Dit recht is onderworpen aan bepaalde uitzonderingen. De wet is bijvoorbeeld niet van toepassing op informatie die zodanig is verzameld en / of gedeïdentificeerd dat deze redelijkerwijs niet kan worden gebruikt om u te identificeren. Het is ook niet van toepassing op informatie die we delen met externe serviceproviders zodat zij bepaalde zakelijke functies voor ons kunnen uitvoeren.

Hoe u uw opt-outrechten kunt uitoefenen

Hoe u uw opt-outrechten uitoefent, is afhankelijk van of u een websitebezoeker of een gebruiker van een mobiele app bent. De opt-out-besturingselementen voor onze websites en apps zijn gescheiden. Als u zowel een website als een app gebruikt en uw opt-outrecht op beide platforms wilt uitoefenen, moet u twee afzonderlijke opt-outverzoeken indienen door de onderstaande instructies voor websitebezoekers en gebruikers van mobiele apps te volgen.

We kunnen uw IP-adres gebruiken om uw geografische locatie te bepalen en daarmee automatisch te bepalen welke privacyrechten voor u beschikbaar zijn. Als u problemen ondervindt bij het uitoefenen van uw privacyrechten, neem dan contact met ons op via
DPO@brit.co.

U kunt zich afmelden voor de verkoop van uw persoonlijke gegevens die zijn verzameld op onze Fandom- en Wikia-websites door op de knop 'Afmelden voor verkoop van mijn informatie' te klikken:

Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.