Easy Slow Cooker Chocoladefondue Je zou niet zonder moeten leven

Easy Slow Cooker Chocoladefondue Je zou niet zonder moeten leven


Gewoon dip, dip! Je vakantie-entertainment gaat gewoon veel gemakkelijker met deze eenvoudige manier om slow cooker chocoladefondue te maken. Naast schoenmakers, fudge of cheesecake is chocoladefondue het ultieme slowcooker-dessert. Of je nu kinderen, volwassenen of beide serveert, het is de perfecte manier om ieders zoetekauw te bevredigen. Zorg voor een verscheidenheid aan snacks om in de chocolade te dippen, zoals vers fruit, gedroogd fruit, koekjes, rijstkrispie-lekkernijen, marshmallows, crackers en meer. Het duurt slechts een paar minuten om een ​​opvallende dessertschotel te maken voor uw volgende feest.

In dit recept gebruik ik halfzoete chocolade in combinatie met lichte glucosestroop en zware room. Je kunt andere soorten chocolade gebruiken, maar mijn doel was om de algehele zoetheid te verminderen. De glucosestroop zorgt voor een prachtig glanzende afdronk en de crème helpt de chocolade in een zijdezachte, ganache-achtige consistentie te veranderen.

Hier is hoe je je eigen slow cooker chocoladefondue maakt met slechts een paar ingrediënten!

Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.