Meisje gooit per ongeluk publiek weg In kerststal spelen, kraakt publiek

Meisje gooit per ongeluk publiek weg In kerststal spelen, kraakt publiek


Het is die tijd van het jaar waarin ouders overal record opnemen om de schattigheid vast te leggen van hun kinderen die gedichten voordragen en liedjes zingen in vakantieproducties. Al die schattige kostuums, verkeerd uitgesproken woorden, en vals zingen is precies het soort ding dat het hart van een moeder doet smelten. Maar voor één moeder was het een ongelukkige ontmoeting met een nijnagel die iedereen tot tranen toe bracht … van het lachen. Een klein meisje maakte haar publiek kapot door het publiek per ongeluk weg te klappen en nu kan Instagram niet meer stoppen met lachen dankzij de post van haar moeder.

Carla Bovingdon keek gelukkig toe hoe haar dochter, de vijfjarige Ella, een engel speelde in het kerststalspel van haar school in Essex, Zuidoost-Engeland. Maar toen Ella rond haar vinger begon te zwaaien om haar moeder te laten zien dat ze het pijn deed, ging het kerstspel plotseling van zoete naar pure komedie.

“Ze houdt ervan me te laten weten of ze überhaupt gewond is, dus ze probeerde me in feite te laten zien wat ze vanuit de andere kant van de kamer had gedaan … Toen stak ze haar beide vingers op omdat ze probeerde te vergelijken of beide vingers pijn deden , 'Zei Bovington tegen Vader.

Bovington deed haar best om naar Ella te komen om haar vinger neer te leggen, maar het werkte niet. De vogel-flippende hoek gaf het publiek één heck van een show voor 20 van de 30 minuten van het spel.

Net als de meeste vijfjarigen was Ella zich niet bewust van waar al het gelach over ging. Ze wist zelfs niet zeker of ze de aandacht begreep die haar foto op Instagram kreeg.

"Ze wilde iedereen bedanken voor het waarderen van haar foto, maar toen zei ze:" Ik weet echter niet wat grappig is, "zei Bovington aan Fatherly. "Ze snapt niet wat de grap is. Ze denkt gewoon dat ze er schattig uitziet, maar weet niet waarom we allemaal lachen, wat best grappig is. "

Fijne vakantie! Moge je de leuke en soms hilarische afleveringen van de recitals van je kind vastleggen en dit jaar ook spelen.

Meer Holiday Laughs:

Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.