Elke keer dat ik nu PMSing, denk ik dat ik zwanger ben

Elke keer dat ik nu PMSing, denk ik dat ik zwanger ben


Ik ben geen religieus persoon, maar ik heb wel enkele vragen voor degene die daar de leiding heeft. God, moeder natuur, waar Oprah ook in gelooft … Wiens idee was het, toen je het reproductieve systeem van een vrouw bedacht, om PMS-symptomen de symptomen van vroege zwangerschap na te bootsen? Probeerde je me letterlijk alleen maar op scherp te zetten? Onnodig!

Als je net als ik bent, heb je nog steeds kinderloze vrienden die elke keer dat ze bang worden dat ze zwanger zijn, bellen om jou, het moederorakel, te vragen wat je getipt heeft voor je potentiële zwangerschap. Maar hier is het ding: niets, niets heeft me getipt. Ik had net PMS-symptomen, wat in het verleden altijd betekende dat ik op het punt stond om ongesteld te worden.

Ik had de hele tijd honger en was in een supergoed humeur. Oh ja, en ik vergat bijna acne, een leuke kleine uitbarsting van volwassen acne die graag komt opdagen en me eraan herinnert dat de middelbare school misschien voorbij is, maar de schaamte eindigt nooit. Pas toen ik over die dingen klaagde bij twee verschillende mensen en die twee verschillende mensen die elkaar niet kenden, zeiden tegen mij: "Misschien ben je zwanger", dacht ik zelfs aan een zwangerschapstest.

Dit is een probleem. Letterlijk elke keer als ik zin heb in een burrito of geïrriteerd ben door een idiote tiener die mijn bestelling ophaalt, is mijn eerste gedachte: "Oh mijn God, ben ik zwanger ?!" Weet je waarom? Omdat ik ooit WAS!

Je denkt misschien: "Kerel, kalmeer, gebruik gewoon anticonceptie." Dat doen we. Mijn vriend en ik zijn heel degelijk bedekt op dat gebied. Geen van ons wil meer kinderen. Hij heeft 3. Ik ben te oud en neurotisch om er nog een te hebben. Houdt dat me tegen om in paniek te raken? Nee. Ik ben een vrouw. Ik heb veel te veel onverwachte zwangerschapsverhalen gehoord die beginnen met: "We gebruikten een condoom" of "Ik zat aan de pil" of "We hadden al jaren geleden gestopt met proberen" of "Hij had een vasectomie" om echt vertrouwen in alles.

Ik heb trouwens het gevoel dat ik me moet verontschuldigen. Heb ik gezegd dat ik die vrouw met PMS ben die ervoor zorgt dat andere vrouwen er slecht uitzien? Elke keer als ik ongesteld word, zet ik het feminisme een paar jaar terug. Ken je het hele irrationele stereotype van een uit de hand gelopen vrouw tijdens haar menstruatie? Ik ben het. Het spijt me. Ik stemde voor Hillary Clinton, ik zweer het bij God, maar ik heb nog steeds het gevoel dat mijn menstruatiecyclus ten minste gedeeltelijk verantwoordelijk is voor Donald Trump. Hier is mijn vrouwenkaart. Ik lever het in. De andere drie weken van de maand beloof ik dat ik harder zal vechten om dit goed te maken.

Niets aan PMS is echter cool! Elke toegevoegde stress voelt voor mij veel te veel om mee om te gaan. Zoals hoe, om wat voor reden dan ook, mijn 2-jarige de verstoring in de kracht kan voelen en weet dat het precies het juiste moment is voor haar om een ​​hele hoop defcon vijf driftbuien te gooien die ik niet kan verwerken in een volwassen manier. Ze is momenteel op de kleuterschool en draagt ​​haar chicste jurk, die ze 15 minuten laat in de mode liet zien, omdat ze een volledige en totale ineenstorting had voordat ik koffie dronk, en ik kon haar niet overtuigen om iets anders te dragen. Ik haalde ook alle gemene mama-bewegingen eruit. Ik probeerde te vertrekken zonder haar. Ik probeerde rustige tijd. Ik heb zelfs (tot mijn schande) gedreigd de jurk weg te gooien. Ik weet niet wat ik dacht.

Hoe dan ook, ze won het gevecht natuurlijk, en terwijl we naar school rijden, wordt ze schattig met me en zegt ze: "Bedankt mama voor mijn jurk. Ik hou van jou. Het spijt me dat ik mama heb geschreeuwd. "Kijk jochie, ik weet dat je maar 2 bent, en dit hele gevecht is belachelijk, en ik moet kalmeren, maar het is niet eerlijk dat je schattig bent. Ik wil nog steeds boos op je zijn! Stop met dit in mijn gezicht te wrijven, jij lieve frustrerende prachtige donzige irritante kleine muffinbroek. Geweldig, nu huil ik.

Er is maar één voordeel. De onvergelijkbare Roseanne Barr zei ooit: "Vrouwen klagen over het premenstrueel syndroom, maar ik beschouw het als de enige tijd van de maand dat ik mezelf kan zijn." Ik hou van dit citaat omdat er een ontegensprekelijk grote opluchting is in alleen maar zeggen wat er op je staat geest, vooral als je meestal te beleefd bent. Dus laat me dit eindigen met enkele PMS-geïnspireerde slotgedachten.

Lieve God, laat me niet zwanger zijn. Mijn kind is het grootste dat me ooit is overkomen, maar zwangerschap was het moeilijkste wat ik ooit heb meegemaakt en deze kosmische grap die je hebt bedacht die me drie dagen per maand in paniek brengt, om te eindigen als ik letterlijk bloed zie, is dat helemaal niet grappig. Hoe zit het met het opnieuw bezoeken van zwangerschapssymptomen? In plaats van willekeurige hormonale pieken die gewoon deel uitmaken van mijn normale cyclus, kun je me een keer per maand een e-mail sturen met de tekst: 'Nee, al je eieren zitten nog in de mand, zelfs niet bevrucht, veilig en gezond, absoluut niets. Bedankt dat je ooit met mij het leven hebt gecreëerd, dat je momenteel een kandidaat bent voor de vroege menopauze en we nemen binnenkort contact met je op. "

Foto: Getty

Proberen zwanger te worden?

Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.