Macy's Ad Parody van SNL is zo echt (& hilarisch) dat het pijn doet

Macy's Ad Parody van SNL is zo echt (& hilarisch) dat het pijn doet


Ouders overal huilen van het lachen om de advertentie van parodie Macy op een recente aflevering van SNL waarin 'je wiggly kleine monster in dikke winterkleren worstelt'. De advertentie laat de onuitgesproken pijn zien van wat er echt gebeurt als we allemaal die vakantie-outfits kopen voor onze kinderen, van jeukende truien tot laarzen die onmogelijk te bereiken zijn tot gespannen huwelijken en vaders die f-bommen laten vallen. De SNL "Kinderkledingadvertentie" is deze week het grappigste op internet.

De advertentie volgt ouders terwijl ze proberen kinderen in de uitverkoop te krijgen gekleed. "We nemen 25% korting op merinowoltruien voor jongens die niet over zijn hoofd passen." Cue de vader wordt gek en schreeuwt: "als je stopt met kronkelen zou het al aan zijn!" De ouders worden afgebeeld om eruit te zien als de soort die hun spreekwoordelijke sh * t samen hebben in deze tijd van het jaar, dus als we ze uit elkaar zien vallen over te veel snaps en jeukende wol, voelt het cathartisch om te lachen. Als het gebeurt in het huis van Susan, is het prima om diep adem te halen en erom te lachen dat het ook in jouw huis gebeurt, wat de magie is van deze parodie-advertentie.

De parodie-advertentie eindigt met wat zout in de vakantie ouderschap wonden met de woorden: "We weten dat het vreselijk is voor hen en voor jou, maar op een dag zullen ze te oud zijn om schattige kleine kleding zoals deze te dragen en je zult het missen." Dus zuig het op en ga naar Macy's. De kleren waar ze een hekel aan hebben, creëren de herinneringen die je leuk zult vinden.

Als SNL nu alsjeblieft een soortgelijke advertentie zou kunnen weergeven met de hel die op zoek is naar mijn man. Ik denk aan veel komische interacties met waardeloze T-shirts, scheersets en hulpmiddelen die mijn man niet nodig heeft of gebruikt.

Meer opvoedingshumor:

Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.