Papa schrijft hilarisch boek dat de hel van de kleutertijd vastlegt

Papa schrijft hilarisch boek dat de hel van de kleutertijd vastlegt


De markt voor ouderschapboeken is verzadigd van moeders die grappige en aangrijpende getuigenissen geven van hoe moeilijk het is om een ​​moeder te zijn in de moderne wereld. Maar hoe zit het met vaders, waar zijn ze?

Dat is waar auteur, blogger en vader van drie, Clint Edwards komt met zijn geweldig relatable gevoel voor humor en het vermogen om de mythen te verscheuren over vaders die de onhandige, back-up babysitters zijn wanneer moeders bezig zijn, terwijl ze ook lezers het gevoel geven gezien te worden en gehoord. Edwards bewijst dat vaders ook de strijd krijgen en we kunnen lachen met zijn ups en downs in de ouderschap.

10 Awesome (Ja, Awesome!) Dingen over peuters

Edwards vertelt verhaal na verhaal in zijn nieuwe verzameling essays genaamd Silence is Scary and Other Stories on Living with the Terrible Twos and Threes waarin hij vakkundig de unieke helse fase van het leven met een peuter vastlegt. Van driftbuien tot meer driftbuien en alle tussenliggende momenten waarop ouders het gevoel krijgen dat ze controle hebben over alles, maar dan … nou ja, je weet hoe dit gaat. Het explodeert in je gezicht.

"Dit boek is echt geen zelfhulp of vol tips voor ouderschap. Het gaat meer om groepstherapie, 'vertelt Edwards aan Momtastic. “Het uitgangspunt van het boek is dat als je een peuter hebt, je faalt. Dat zijn alleen de feiten. Zij zijn de grote equalizers. Ongeacht je ras, religie, sociale status, inkomen, opleiding … als je een peuter hebt, zit je elleboog diep in kak. "

Hij is niet verkeerd. Peuters zijn als schattigste kleine dictators ooit en ouders overal (waaronder ikzelf) houden enorm van hen en zijn ook bang voor hen.

"Het maakt me niet uit hoe goed je je kleedt om te winkelen bij Target, als je een peuter hebt, moest je het autostoeltje op het gazon trekken en er met de tuinslang op slaan", grapt Edwards. "Dus, voel je er niet slecht over. Het leven met een peuter zou zo moeten zijn, dus probeer te lachen. '

Als moeder van drie merkte ik dat ik lachte tot ik door het boek van Edward huilde. Mijn grote take-away? Mijn kinderen zijn niet gek. Ik ben niet gek. Ok, misschien zijn we allemaal maar de driftbuien en rotzooi, de chaos en de rustige momenten zijn normaal en perfect. Als ik niet om dit ouderschap kan lachen, zal het me consumeren, wat een punt is dat Edwards naar huis probeert te rijden.

5 tips voor het stimuleren van onafhankelijkheid bij peuters

“Ik hoop boeken te schrijven tot ik sterf. De vraag was: waar gaat het over, en de peuterjaren waren zo'n gemakkelijk doelwit, ”vertelt Edwards aan Momtastic. “Er is zoveel gekte daar. Het is grappig en vreselijk en toch op de een of andere manier volledig onschuldig. "

Dus, van alle essays in het boek, welke is de favoriet van Edwards? Simpel, vertelt hij ons, het is het kakverhaal.

"Mijn persoonlijke favoriet is" Ik ben klaar. " Veeg mijn achterste af. ’Het maakt het leven echt leuk met een peuter in slechts enkele pagina's. Het verkocht het boek ook aan mijn uitgever ', zegt Edwards. "Ik heb het een keer gelezen tijdens een lezing waar mijn moeder aanwezig was en ze raakte er echt door beledigd, dus je weet dat het goed is."

En geloof ons, het is echt goed. Je kunt je eigen exemplaar ophalen bij Amazon

Meer over peuters:

Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.