15 heerlijke kersttaartrecepten om te bakken

15 heerlijke kersttaartrecepten om te bakken


Nu Kerstmis snel op komst is, zijn we volop bezig met het bakken op vakantie! We bakken graag het hele jaar door allerlei dingen, maar als het op Kerstmis aankomt, zijn taarten de grote winnaar voor ons. Er zijn zo veel heerlijke seizoensgebonden taarten te maken deze tijd van het jaar dat we gewoon niet kunnen weerstaan! Dat is de reden waarom we altijd onze ogen open hebben voor vakantierecepten die we nog nooit eerder hebben geprobeerd.

Voel je je net zo enthousiast als wij, zo niet meer, over het idee om dit seizoen heerlijke kersttaarten te maken? Bekijk deze 15 fantastische ideeën, smaakcombinaties en recepten die we tot nu toe zijn tegengekomen in onze zoektocht!

1. Snoepgoedtaart

UITZICHT IN GALERIJCandy Cane pie 15 Heerlijke kersttaartrecepten om te bakken

Als je tijd en moeite gaat steken om zelf een zelfgemaakte kersttaart te maken, zou je het dan liever iets totaal nieuws en opvallends maken dat ook echt de kinderen aanspreekt? Nou, als je een liefhebber bent van zoete dingen en mint smaken, dan zijn we bereid te wedden dat je de manier zult waarderen waarop Taste of Home deze ontzettend romige snoepriettaart heeft gemaakt!

2. Pecan pompoentaart

UITZICHT IN GALERIJPecan pompoentaart 15 Heerlijke kersttaartrecepten om te bakken

Ben jij het soort pompoenliefhebber dat nog steeds niet van de smaak houdt, zelfs na het eten van alles in de herfst? Nou, gewoon omdat het nu winter is niet werkelijk betekent dat je je pompoenvulling nog steeds niet kunt krijgen. Voeg in plaats daarvan een beetje seizoensgebonden winterse smaak toe om het een beetje aan te passen en dingen te veranderen! We houden van de manier waarop Blessed Beyond Crazy een winterse crunch in de vorm van noten heeft toegevoegd om deze geurige pecantaart te maken.

3. Rozijnenpastei met bruine suiker

UITZICHT IN GALERIJ

Als je nog nooit eerder een soort op bruine suiker gebaseerde taart hebt geprobeerd, dan zijn we dat heel het spijt me dat ik je iets heel ergs heb mislopen! We stellen voor om dat nu op te lossen, maar een geweldige vakantiespin te maken door het recept op She Wears Many Hats te volgen om de heerlijke rozijnencake met bruine suiker te maken die net zo ruikt als de vakantie als hij smaakt.

4. Kersroostertaart

UITZICHT IN GALERIJ

Waar we vandaan komen, kersen groeien misschien niet en komen alleen in de winter in het seizoen, maar dat zijn ze zeker een seizoensaroma die een echte bloeitijd heeft rond Kerstmis. Kersenchocolade is eigenlijk een kerstochtendfamilietraditie in ons huis! Dat is waarschijnlijk de reden waarom we zo dol waren op dit kersentaartidee van Good to Know.

5. Witte kersttaart

UITZICHT IN GALERIJ

Is jouw favoriete taartvorm eigenlijk altijd slagroomtaart geweest, maar heb je het gevoel dat je niet vaak slagroomtaarten ziet die op smaak zijn gebracht voor Kerstmis en de feestdagen? In dat geval denken we dat je dat zult zijn liever inderdaad blij deze witte kersttaart stap voor stap op Ann's Entitled Life tegen te komen! Bekijk hun recept en tutorial beter om te leren hoe de witte chocoladevulling wordt gemaakt, evenals hoe je het subtiel maar perfect kunt kruiden zodat het ruikt en smaakt naar de kerstsfeer.

6. Appel cranberry streusel taart

UITZICHT IN GALERIJ

Appeltaart is een andere eenvoudige vakantietraditie waar we vandaan komen, omdat bepaalde soorten appels die geweldig zijn om te bakken rond deze tijd van het jaar in het seizoen komen. Dat we met Kerstmis zijn opgegroeid met eenvoudige, klassieke appeltaarten, betekent echter niet dat we niet open staan ​​voor nieuwe dingen! We doen het bijvoorbeeld gewoon wist we moeten deze appel cranberry streusel vakantie taart van Barbara Bakes maken op het moment dat we hem zagen.

7. Duitse chocoladetaart

UITZICHT IN GALERIJ

Zoals we al zeiden toen we het hadden over bruine suikertaart, mis je een heerlijke klassieker als je nog nooit eerder een chocoladetaart hebt gehad! Chocolade lijkt misschien geen typische vakantieklassieker, maar de kerstvakantie wel zeker de belangrijkste tijd van het jaar waarin we absoluut de meeste chocolade eten, dus we denken nog steeds dat het past! Bekijk het recept en de tutorial over Creations by Kara eens om te zien hoe deze Duitse chocoladetaart is gemaakt.

8. Pompoenroomkaastaart

UITZICHT IN GALERIJ

Hebben we echt je aandacht getrokken toen we begonnen te praten over het idee om een ​​pompoentaart te maken, ook al is het nu winter en niet herfst, maar heb je ook het idee overwogen om dit jaar een cheesecake als dessert te maken? Wat als we je zouden vertellen dat je de twee op één plek kunt combineren, zodat je helemaal niet hoeft te kiezen? We waren heel inderdaad opgewonden om te leren over deze heerlijk zachte pompoenroomkaastaart die stap voor stap wordt beschreven door eenvoudige, romige stap op Ashlee Marie.

9. Snoepgoed Oreo-taart

UITZICHT IN GALERIJ

Hebben we je eigenlijk nog steeds aan het denken over het allereerste idee dat we je bovenaan onze lijst hebben laten zien, maar als je iets van een nieuwigheid proeft en onconventioneel gaat maken, denk je dat je misschien meer smaak wilt toevoegen dan net zuurstok? In dat geval hebben we het gevoel dat je in plaats daarvan een beetje beter kunt opschieten met zoiets als deze Oreo-taart van suikerriet! Zie hoe het met allerlei soorten smaak wordt gedaan op Kleinworth & Co.

10. Traditionele pasteitjes

UITZICHT IN GALERIJ

Natuurlijk, de meeste traditionele recepten voor familietaarten voor gezinnen zijn, in feite voor zoete en desserttaarten, maar dat is eigenlijk niet het enige dat je kunt maken voor de vakantie! Veel mensen maken liever hartige taarten in plaats van of als dessert. We hebben al vaker klassieke gehakttaarten gemaakt, maar dit jaar voelen we ons erg geïntrigeerd door het recept van Bigger Bolder Baking dat je laat zien hoe je een miniatuurversie kunt maken!

11. Heerlijke banoffee taart

UITZICHT IN GALERIJ

Banoffee-taart is het soort taart met zoveel decadente lagen dat je nauwelijks kunt geloven dat zoiets echt is tegen de tijd dat je het maakt. In plaats van overweldigend te proeven, is deze praktisch gourmet gearomatiseerde taart eigenlijk vrij licht en aangenaam van smaak, waardoor het in wezen het perfecte dessert is. Bananen lijken misschien niet het gebruikelijke vakantie-ingrediënt, maar de perfecte mix van room en kruiden die dit alles bevat, geeft het die hint van smaak die precies rond de vakantie toeslaat. Krijg de volledige details voor het maken van je eigen banoffee vanaf nul op e-Recept!

12. Chocolade-karamelappeltaart met streusel topping

UITZICHT IN GALERIJ

Heb je je behoorlijk geïntrigeerd gevoeld door een behoorlijk aantal gerechten die je tot nu toe hebt gezien en heb je nu moeite om te beslissen welke je het eerst wilt maken? Nou, wat als we dat zouden zeggen in plaats van kiezen tussen de elementen waar je door verleid wordt, kun je iets maken dat er al een behoorlijk aantal op één plek heeft? Deze heerlijke chocolade-karamel appeltaart met streusel topping, mooi en duidelijk op A Bountiful Kitchen neergelegd, is het perfecte voorbeeld van wat we bedoelen.

13. Zoete aardappeltaart met roomkaaswerveling

UITZICHT IN GALERIJ

Hebben we echt je aandacht getrokken met dit hele idee om een ​​licht vallende taart te maken, maar met een romige kerstdraai erop, maar kun je het niet helpen dat je al genoeg pompoen hebt gegeten voor een seizoen? In dat geval zouden we definitief stel voor om eens te kijken hoe Eating Well in plaats daarvan deze fantastische zoete aardappeltaart met roomkaaswerveling heeft gemaakt!

14. Cranberry-ijstaart

UITZICHT IN GALERIJ

Als je de tijd en moeite gaat steken die nodig is om een ​​kersttaart van de een of andere soort te maken, zou je dan liever iets heel onconventioneels maken maar toch een kerstsmaak hebben die je familie waarschijnlijk nog nooit eerder heeft geprobeerd? Nou, als je ooit een fan bent geweest van koude traktaties, dan denken we dat je het eenvoudig vindt moet bekijk hoe Brown Eyed Baker deze ongelooflijk decadente maar verrassend eenvoudige cranberry-ijstaart heeft gemaakt!

15. Eierpunch

UITZICHT IN GALERIJ

Heb je echt door onze lijst gescrold en bedacht hoe je je niet echt volledig voelde aan een van deze taarten die echt proefden? specifiek zoals kerst? Nou, geduld loont mooi, want hier is een recept dat geen klassiekere kerstsmaak zou kunnen bevatten! Bekijk het recept op Taste of Home beter om te zien hoe het in meer detail is gemaakt.

Heb je nog een favoriet recept voor kersttaart dat altijd een grote hit is in je huishouden, maar dat je hier niet op onze lijst ziet? Vertel ons er alles over of deel het recept met ons in het commentaargedeelte, zodat we het ook kunnen proberen!Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.