Easy Peppermint Bark Fudge {in de magnetron!}

Easy Peppermint Bark Fudge {in de magnetron!}


In het bericht van vandaag: deze heerlijke fudge van chocoladepepermunt is zo gemakkelijk dat je het in de magnetron kunt maken!

Fudge is het typische kerstsnoepje, toch? Het is rijk en soepel en chocoladeachtig en echt, er is niets aan om niet van te houden!

Het enige probleem is dat ik er niet van hou. Raar, ik weet het, gezien het feit dat ik dol ben op zowat elk ander chocoladegeest. Maar om de een of andere reden leek klassieke fudge altijd een beetje … saai. Ik heb altijd het gevoel gehad dat fudge een mix van smaken nodig heeft om echt heerlijk te zijn.

Je kunt deze heerlijke pepermuntschors fudge maken in de magnetron! Het is gemakkelijk en lekker.

Voer Peppermint Bark Fudge in. Het heeft de klassieke smaak van pepermuntschors (snoepriet + chocolade) maar in zachte vorm! Het is lekker, zeg ik je. En belachelijk eenvoudig te maken. Geen snoepthermometer of een timer nodig. Of een steelpan of een fornuis!

Dit is een magnetron en roergebak die mooi en lekker blijkt te zijn. En als het eenmaal is ingesteld, is de textuur perfect! Glad en romig en perfect zacht – maar ook snijdbaar en stevig genoeg om zijn vorm te behouden.

Makkelijk Recept Magnetron Fudge

Pepermunt Schors Fudge

De smaak van heerlijke pepermuntschors in fudge-vorm – en het is zo eenvoudig dat je het in de magnetron kunt maken!

Voorbereidingstijd20 mins

Chill Time3 hrs

Cursus: Nagerecht

Keuken: Snoep

trefwoord: Kerstmis-

porties: 36 pleinen

ingrediënten

 • 1 14 oz blikje Gezoete gecondenseerde melk verdeeld
 • 2 cups Mini Marshmallows verdeeld
 • 2 eetlepel boter verdeeld
 • 1.5 cups Semi-zoete chips 9 oz
 • 1.5 cups Witte chips 9 oz
 • 1/2 tot 1 theelepel Pepermunt Extract
 • 2 Zuurstokken verpletterd

Instructions

 • Bekleed een 8×8 vierkante pan met vetvrij papier. OPMERKING: Als u de pan licht besproeit met anti-aanbakspray voordat u het vetvrij papier bekleed, beweegt het niet wanneer u de fudge erin probeert te verspreiden.

 • Meet de helft van de gezoete gecondenseerde melk in een magnetronbestendige kom (dat is 1/2 kopje plus 1 eetlepel.) Voeg 1 kopje mini-marshmallows, 1 eetlepel boter en de semi-zoete chocolade toe.

 • Magnetron gedurende 30 seconden en roer grondig. Magnetron nog 30 seconden en roer opnieuw grondig. Het mengsel moet glad en gecombineerd zijn (zo niet, nog een magnetron). Dit is de chocoladelaag.

 • Giet de chocoladelaag in de voorbereide pan en smeer deze plat. Plaats in de vriezer terwijl je de pepermuntlaag maakt.

 • Plaats de andere helft van de gezoete gecondenseerde melk in een magnetronbestendige kom samen met 1 kopje mini-marshmallows en resterende eetlepel boter. Voeg de witte chocoladeschilfers toe.

 • Magnetron gedurende 30 seconden en roer grondig. Magnetron nog 30 seconden en roer opnieuw grondig. Het mengsel moet glad en gecombineerd zijn (zo niet nog een keer in de magnetron).

 • Roer het pepermuntextract erdoor. Gebruik 1/2 theelepel voor een milde pepermuntsmaak of 1 theelepel voor een sterkere pepermuntsmaak.

 • Giet het grootste deel van de pepermuntlaag over de chocoladelaag en bewaar een paar eetlepels pepermuntlaag om rood te kleuren (indien gewenst). Strijk de pepermuntlaag glad. Het is iets zachter dan de chocoladelaag.

 • Als je een paar eetlepels van de pepermuntlaag hebt gereserveerd, kleur je deze rood met kleurstof en giet je deze in een plastic sandwichzakje. Knip een hoek van de zak af en "spuit" de rode pepermunt-fudge in rijen over de witte fudge. Gebruik een tandenstoker om de rode en witte fudge samen te wervelen. Bestrooi met gemalen snoepgoed.

 • Dek af met plasticfolie en plaats in de koelkast gedurende ongeveer 3 uur om in te stellen. Het zou op dit moment in plakjes gesneden moeten kunnen worden, maar het zal de komende 12 uur of zo verder hard worden. Bewaar afgedekt op het aanrecht voor zachtere fudge of in de koelkast voor stevigere fudge.

Peppermint Bark Fudge Stap voor stap foto's

Het is belangrijk om je 8 × 8 pan uit te lijnen, zodat het gemakkelijk is om de fudge te verwijderen nadat deze is uitgehard. Ik gebruik graag twee stuk vetvrij papier, overlappend zoals je hieronder ziet. Als je de pan licht bespuit met anti-aanbakspray voordat je het waxpapier erin doet, helpt het het waxpapier om aan de pan te "plakken" en niet te bewegen wanneer je de fudge uitspreidt.

Zo ziet de chocoladelaag eruit tijdens het magnetronproces. De foto rechtsboven laat het zien nadat het 30 seconden in de magnetron is opgeslagen. Linksonder toont het nadat het twee keer in de magnetron is gezet. De laatste foto toont het verspreid in de pan.

Fudge van pepermuntschors maken: chocoladelaag

Hier zijn stepshots met de pepermuntlaag:

Fudge van pepermuntschors maken: witte chocoladelaag

En de laatste stap is om het met het geplette snoepgoed te besprenkelen! Dek af en zet 3 uur in de koelkast om in te stellen.

Genieten!

Je kunt deze heerlijke pepermuntschors fudge maken in de magnetron! Het is gemakkelijk en lekker.

Je kunt deze heerlijke pepermuntschors fudge maken in de magnetron! Het is gemakkelijk en lekker.

Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.