Wisconsin Town Trolls Media na berichten dat het sneeuwbalgevechten verbood

Wisconsin Town Trolls Media na berichten dat het sneeuwbalgevechten verbood


In 1962 besloot de stad Wausau, Wisconsin, een verordening te maken om het gooien van voorwerpen naar mensen in het openbaar te verbieden. De verordening heeft de afgelopen weken veel aandacht getrokken, omdat er bepaalde misverstanden zijn geweest door bepaalde media dat de verordening nieuw is en dat het gedeelte over sneeuwbalgevechten wordt gehandhaafd. Nou, sorry, internet, het blijkt dat de mensen in Wausau echt van sneeuwballengevechten houden. En ook hilarische video's maken die door de media slepen.

In de video voeren plaatsvervangend chef Matt Barnes en burgemeester Mielke een sneeuwballengevecht met de lokale politie terwijl ze de eigenlijke verordening lezen, die luidt: "Het gooien of schieten van pijlen, stenen en andere raketten is verboden. Niemand mag voorwerpen, pijlen, stenen gooien of schieten, sneeuwbal of andere raketten of projectielen, met de hand of op een andere manier, bij een andere persoon of in, in of in een gebouw, straat, trottoir, steeg, snelweg, park, speeltuin of andere openbare plaats in de stad. "

Halverwege de video gooit de plaatsvervangend chef een sneeuwbal naar de burgemeester en spijkert hij hem recht in het achterhoofd. Niemand ging naar de gevangenis of kreeg een boete voor het sneeuwballengevecht, hoewel het erop leek dat er veel gelachen was.

Dit zette ons aan het denken over goofy verordeningen die in het hele land bestaan. Hier zijn een paar dooies die we tijdens een snelle zoekopdracht hebben opgemerkt:

  • Als je in Alabama woont, is het illegaal om geblinddoekt te rijden. Ik bedoel … hadden ze hier echt een wet voor nodig?
  • In Colorado is het niet legaal om een ​​bank op je veranda te houden. Je kunt universiteitskinderen bedanken voor deze wet, omdat ze blijkbaar een voorliefde hadden voor bankvuren.
  • In Connecticut kun je geen augurk verkopen tenzij deze stuitert. In de jaren 1880 verkocht iemand per ongeluk een komkommer met het label augurk en mensen hadden er wat gevoelens over. Als je smaakpapillen en reukvermogen niet werken, kun je een cuke testen om te zien of deze stuitert. Alleen een augurk zal.
  • In Iowa kun je ernstig in de problemen komen als je een steen op een snelweg gooit. Wacht … is dit niet illegaal op andere plaatsen?
  • Um … Kentucky heeft een huwelijksprobleem. Als je een vrouw bent, kun je niet meer dan drie keer trouwen. Mannen kunnen kennelijk wel zo vaak trouwen als ze willen.

En daar heb je het, in 2019 hebben we nog wat dwaze wetten over de boeken. Maar om samen te vatten, als je toevallig in Wausau, Wisconsin bent, maak je geen zorgen over het gooien van een sneeuwbal, dan krijg je geen boete.

Meer winteractiviteiten voor kinderen:





Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.