15 heerlijke kerst Cupcake-ideeën en recepten

15 heerlijke kerst Cupcake-ideeën en recepten


In onze familie en in verschillende families van onze vrienden is het een traditie op kerstochtend om samen cupcakes te maken. We maken ze in allerlei kerst- en vakantieontwerpen, glazuur en verfraaien ze in de middag en eten ze lekker fris in de avond na het diner. We doen echter al zo lang hetzelfde, dat we dit jaar het gevoel kregen dat we elk kerstontwerp in het boek hadden geprobeerd! Daarom zijn we begonnen met het kammen van internet voor inspiratie. We hadden echter niet verwacht dat er nog zoveel geweldige ideeën over zouden zijn die we wilden proberen! Uiteindelijk kwamen we tot een beslissing, maar we deden niet alsof het niet moeilijk was om te kiezen.

Voor het geval je ook op zoek bent naar cupcakes met winter-, kerst- en vakantiethema om te bepalen wat er nog over is in de vakantie voor school en het werk opnieuw opstarten, zijn hier 15 geweldige kerstcupcakeontwerpen die je zullen helpen vieren breng op een lieve, leuke manier op smaak!

1. Pom pom en bestrooi cupcakes met kerstornament

UITZICHT IN GALERIJPom pom en strooi kerstversiering cupcakes 15 Heerlijke kerst Cupcake ideeën en recepten

Ben je behoorlijk ervaren in cupcake versieren en bakken en heb je zin in een uitdaging deze kerst omdat je iets wilt maken werkelijk mooi? Dan zijn deze verbluffende metallic ijs kerst cupcakes van Pop Sugar dat net het ding voor jou! Ze zijn afgerond als een grote cakepop en ze zijn gemaakt met speciale kers en eetbare glitter, dus ze zijn in feite een feest op een gebakken goed.

2. Kerstkrans cupcakes

UITZICHT IN GALERIJKerstkrans cupcakes 15 Delicious Christmas Cupcake Ideas and Recipes

Ben je op zoek naar een idee dat schattig, kitscherig en kerstachtig is, maar wil je het toch wat simpel houden? Dan moet je misschien blijven werken met alleen glazuur en snoepjes die gemakkelijk te vinden zijn. We houden van de manier waarop Your Cup of Cake een eenvoudige krans bovenop de cupcake heeft gemaakt met behulp van groene ijsvorming, miniatuur M & M's gebruikte om op bobbels te lijken en stukjes fruit bij de voet gesneden om een ​​"strik" te binden.

3. Marshmallow sneeuwpop cupcakes

UITZICHT IN GALERIJ

Als je cupcakes gaat maken voor je kinderen, dan wel werkelijk wil je ze een traktatie geven? Dan is het bouwen van een kerstkarakter bovenop met een aantal van hun favoriete snoepjes een geweldige manier om de zoetheid van je heerlijke gebakken producten te versterken! We houden van de manier waarop Catch My Party hun vanilleglazuur bedekt met geraspte kokosnoot om eruit te zien als sneeuw en vervolgens sneeuwmannen maakte van marshmallows, pretzels, eros en fruitleer.

4. Winter Wonderland cupcakes

UITZICHT IN GALERIJ

Misschien bent u gewoon op zoek naar een klassiek mooi ontwerp dat iedereen eraan herinnert hoe heerlijk de winter kan zijn, zelfs als het buiten erg koud is, zolang u allemaal samen bent voor de vakantie? Kijk dan hoe Mommy Moment gebruik maakte van mooie blauwe ijsvorming, fondant gesneden in de vorm van delicate sneeuwvlokken en metallic zilveren bal hagelslag om een ​​mooi winters tafereel te maken.

5. Fruit by The Foot buigt voor cupcake decoreren

UITZICHT IN GALERIJ

Tot nu toe in je scrollen, was datgene dat je opviel de meest delicate verfraaiingen die je hebt gezien op de cupcakes, ongeacht de scène bovenaan of het ontwerp van de cupcake? We waren ook behoorlijk ingenomen met die details, maar de dingen die we het leukst vonden, waren de kleine strikken gemaakt van taai fruitsuikergoed! Voor het geval je het met ons eens bent, is hier een tutorial over hoe je ze kunt maken van stukjes Fruit By the Foot op Your Cup of Cake.

6. Sneeuwbank-cupcakes met kerstmannen

UITZICHT IN GALERIJ

Wil je liever dat de cupcakes die je met je familie maakt, je kinderen laten giechelen als ze ze opeten? Dan hebben we het gevoel dat deze grappige kleine besneeuwde kerstsnacks bij jou in de buurt zijn! Bekijk hoe Sugar Siren Cakes Mackay je laat zien hoe je met jujubes een paar benen en schoenen uit de icing steekt. We houden van de manier waarop ze fijne, heldere hagelslag aan het witte glazuur hebben toegevoegd om het een sprankeling te geven, net als sneeuw!

7. Fancy kerststrikjes cupcakes

UITZICHT IN GALERIJ

Als je een strik op je cupcake gaat zetten, zou je liever een werkelijk spannend uitziende strik recht bovenop waardoor je cupcake eruit ziet als een chique kerstcadeau dat op kerstochtend onder de boom zit? Dan gaan we definitief vind dat je moet kijken hoe My House en Home in een paar eenvoudige stappen enkele kerstlinten in cupcake toppers hebben veranderd.

8. Kerst bobbel cupcakes met mini Rolos en Smarties

UITZICHT IN GALERIJ

We weten dat we je al een manier hebben laten zien om een ​​partij cupcakes om te zetten in ronde kerst-bobbelachtige ornamenten, maar op die manier is zeker wat toewijding en geduld nodig. Daarom dachten we dat we je ook dit eenvoudiger snoepalternatief zouden geven! Your Cup of Cake begeleidt u door het proces van het gebruik van miniatuur M & M's en miniatuur Rolos strategisch neergelegd bovenop eenvoudige vanille-ijsvorming.

9. Mini marshmallow Santa baard cupcakes

UITZICHT IN GALERIJ

In plaats van een kerstman in een sneeuwbank bovenop je cupcake te maken, maak je liever de geheel lijkt cupcake eigenlijk op de kerstman zelf? Hier is een eenvoudig idee dat perfect is voor het decoreren met kinderen omdat het eenvoudig maar ook heel leuk is! Kijk hoe Frugal Coupon Living hagelslag, mini-marshmallows, chocoladeschilfers en M & M's gebruikte om een ​​vriendelijk gezicht en een besneeuwde baard te creëren.

10. Elegante fondant gesneden kerst cupcakes

UITZICHT IN GALERIJ

Denk je nog steeds na over hoe mooi de cupcakes uit de winterscène waren die we je eerder lieten zien en hoeveel je het idee leuk vond om een ​​hemels ijsbed te leggen en er gewoon een paar mooie gesuikerde sneeuwvlokken op te leggen? Dan is hier nog een idee dat je misschien wat inspiratie kan geven voor het maken van je eigen cupcakes voor winterwonderland! We zijn dol op de manier waarop Home en Heavens hun cupcakes in een mooie, ingewikkelde laser gesneden voering wikkelden. Je kunt je eigen ontwerp maken als je een Cricut of een silhouet hebt!

11. Snoepgoed cupcakes

UITZICHT IN GALERIJ

Ben je eigenlijk een beetje druk voor de tijd, maar ben je nog steeds van plan om heerlijke cupcakes te maken met je familie om de traditie bij te houden? Dan hoef je misschien alleen maar een eenvoudige miniatuur snoepstok bovenop je glazuur te leggen, net zoals Wedding Dinner hier deed! We denken persoonlijk dat deze combinatie van chocolade-cupcake en vanille-ijs het beste zou smaken, maar je kunt echt elke vorm van cake en glazuur smaken die je het lekkerst vindt!

12. Kerstboom cupcakes

UITZICHT IN GALERIJ

Misschien zijn de benodigdheden waarmee je moet werken als het gaat om versieren dit jaar een beetje beperkt omdat je niet veel tijd hebt om te winkelen, maar je nog steeds vastbesloten bent om je cupcakes eruit te laten zien als wonderlijke wintersnacks? Grijp in dat geval naar de dichtstbijzijnde tube groen glazuur (of maak het zelf en voeg een beetje kleurstof toe) en gebruik mini M & M's om te fungeren als kerstklokken overal, net zoals Your Cup of Cake hier deed.

13. Mason jar cupcake kerstcadeau

UITZICHT IN GALERIJ

Misschien komen er een aantal gasten die een paar uur reizen om bij u thuis te komen eten, maar weet u, omdat het elk jaar gebeurt, dat iedereen waarschijnlijk zoveel zal eten dat ze het dessert niet eens halen voordat ze moeten Gaan? In plaats van cupcakes te proberen in te pakken zonder dat ze omkantelen of het glazuur aan de zijkant van de doos waar je ze in stopt, hebben, probeer in plaats daarvan een mason jar cupcake voor elke gast te maken, zoals deze van Emmaline Bride! Ze zijn sneller te maken dan je denkt.

14. Rode fluwelen maretak cupcakes

UITZICHT IN GALERIJ

Tot nu toe hebben we u laten zien hoe u dat moet doen versieren je cupcakes voor Kerstmis op veel verschillende manieren, maar we hebben je eigenlijk niet zoveel kerstspecifieke recepten voor cupcakes laten zien die een bepaalde manier voor de vakantie smaken, in plaats van alleen op zoek als een vakantie traktatie. We wilden ervoor zorgen dat we ten minste één optie bevatten die een beetje anders was! We hebben deze prachtige, door hulst geïnspireerde roodfluwelen cupcakes van Chef Tia nu meerdere keren gemaakt en ze zijn altijd een grote hit.

15. Cupcakes met rendier- en minikoekjes

UITZICHT IN GALERIJ

Zijn je familieleden altijd grote fans geweest van lekkernijen die zowel een snoepje omvatten en een zoute smaak voor hen zodat u het beste van beide werelden krijgt? Dan hebben we het gevoel dat je ook grote fans zult zijn van deze grappige kleine rendiercupcakes! Bekijk hoe Your Cup of Cake ze heeft gemaakt van M & M's, hagelslag, minikoekjes en pretzels voor het gewei.

Heb je eerder andere ontzettend heerlijke kerstcupcake-ontwerpen gemaakt die een grote hit waren met je familie maar die je niet op onze lijst ziet? Vertel ons alles over hoe je ze hebt gedecoreerd of link ons ​​naar foto's van je afgewerkte cupcakes in het commentaargedeelte!Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.