Ik heb meer dan 50 pond gewonnen bij elke zwangerschap en ik heb geen spijt

Ik heb meer dan 50 pond gewonnen bij elke zwangerschap en ik heb geen spijt


Vanaf mijn tienerjaren heb ik getraind en geprobeerd om meestal gezond te eten. Ik ben nooit bereid geweest om alles volledig op te geven, omdat brownies, ijs en nacho's mijn favoriete voedsel zijn – een leven zonder hen zou een leven zonder lucht zijn.

Toen ik zwanger werd van mijn eerste kind, had ik visioenen om mijn pre-zwangerschapsjeans dicht te ritsen toen we het ziekenhuis verlieten, omdat dat leek te zijn wat alle dames in Hollywood deden. Ik was de eerste van mijn vrienden en familie die een kind kreeg en had echt niets te doen. Ik had duidelijk beter moeten weten dan te denken dat ik genen, een trainer en een persoonlijke chef-kok had zoals deze toonaangevende dames.

Ik probeerde mijn gewicht binnen de 30-35 pond aanbeveling te houden en deed het vrij goed het eerste trimester; Ik heb slechts twee pond gewonnen en ik herinner me dat ik van de weegschaal stapte en dacht: dit wordt een fluitje van een cent en ik wed dat ik niet eens de volle dertig pond krijg! Ik heb dit helemaal.

Maar al snel nam de misselijkheid af en het kind dat in mijn maag kookte leek een reactie te hebben elke keer als ik fruit at, een groente of iets anders gezonds zoals yoghurt of God verbood een soort gepofte rijstsnack. Dat kind wilde iets meer vulling – zoals een cheeseburger, een grote bak en een doos gebakken kip – of ik zou het gevoel hebben dat mijn maag zichzelf opeet.

Ik was een nieuwe sensatie voor me en ik probeerde precies twee dagen sterk te blijven door salades te eten met gekookte kip ter grootte van een vogelbad, zakken van 2 pond wortels en genoeg appels en bands om een ​​olifant te voeden.

Maar helaas, het werkte niet.

Ik wilde overal vet, zout, koolhydraten, suiker en spek gedrapeerd. Ik had fantasieën over het eten van een hele container glazuur met een kant van Doritos. Ik wilde altijd containers Easy Cheese en een hoesje Ritz-crackers in mijn tas bewaren. Ik wilde roekeloos zijn met mijn voedselkeuzes ondanks alle waarschuwingen om niet te zwaar te worden en het belang van proberen gezond te blijven in deze delicate tijd.

Maar ik gaf het op een dag op toen ik in de supermarkt was en voor het eerst een zwangerschapsbroek droeg die langs mijn heupen gleed. Ik pakte een zak met melkchocoladechips en brak ze open in het midden van het bakpad. De tijd stond stil toen ik ze in mijn mond duwde, ik denk niet dat ik vijf minuten heb bewogen. Ik probeerde gewoon het te laten lijken alsof ik het recept voor koekjes aan de achterkant van de zak las, terwijl ik in werkelijkheid een reis door het gangpad aan het plannen was.

Ik ben nooit meer teruggegaan na die dag. Voor de rest van mijn zwangerschap gaf ik toe aan elk verlangen. Mijn man haalde me elke nacht een sneeuwstorm van Dairy Queen. Ik at een heel blok roomkaas over 4 bagels in één keer, en zou mijn zin hebben in het Chinese buffet.

Die spijkerbroek die langs mijn heupen gleed, paste pas 6 maanden nadat mijn baby was geboren. Ik had meer dan 50 kilo gewonnen en het kon me echt niet schelen, het was elke calorie waard, elke binge, elke late nacht die chocolademelk uit de container slokte.

Mijn eetlust ging terug naar normaal nadat ik mijn baby had gekregen, ondanks het feit dat hij de hele tijd borstvoeding gaf, en uiteindelijk viel het gewicht op tijd af voor mij om een ​​tweede keer zwanger te worden (en mijn enorme eetlust terug te krijgen met een wraak) .

Alleen deze keer verspilde ik mijn tijd niet om het te bestrijden. 55 pond en een mooie dochter later, besefte ik dat mijn lichaam gewoon andere dingen nodig had toen ik zwanger was dan wanneer ik dat niet ben. Het had geen zin om iets te zijn dat ik niet was. Als ik zwanger ben, ben ik een voedsel- hoer, oké?

Ik herhaalde de cyclus opnieuw toen ik zwanger werd van nummer drie, maar deze keer werd ik niet verwend met dat misselijke eerste trimester dat een paar (of twintig) pond bespaarde.

Deze man wilde meteen eten en tegen de tijd dat hij aan het bekronen was, had ik 75 pond aan mijn lijst toegevoegd en ik hield van elke seconde.

Het punt dat ik probeer te maken is zwangerschap is een tijd om te genieten – als je het wilt, eet het. Houdt u niet in (tenzij opgedragen door uw arts natuurlijk). Ik was in orde, mijn kinderen waren in orde en uiteindelijk, jaren later, verloor ik het babygewicht.

De waarheid wordt verteld dat ik de dagen mis van het opgroeien van een kind en het eten van overvloedige hoeveelheden pindakaasbekers, maar ik had mijn gloriedagen – drie keer voorbij – en verdomd, ze waren leuk.

Meer over zwangerschap:

Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.