Geweldige kerstcadeaus die u kunt maken met een beperkt budget

Geweldige kerstcadeaus die u kunt maken met een beperkt budget


Laat een krap budget u niet weerhouden iets moois te maken voor uw dierbaren! Deze geweldige kerstcadeaus die u met een budget kunt maken, bevatten ideeën voor vrijwel iedereen op uw lijst. We hebben ideeën van enkele van onze favoriete bloggers verzameld die perfect zijn, zelfs voor het laatste moment om deze feestdagen te maken.

Deze kerstcadeau-ideeën zijn gemakkelijk te maken en voordelig. Je hebt misschien zelfs een deel van de benodigdheden die je nodig hebt om deze ambachten te maken al in je voorraad. Sommigen van hen zijn een geweldige manier om restjes te gebruiken die je hebt overgebleven van andere ambachtelijke projecten. Je vindt hier voor bijna iedereen iets. Zorg ervoor dat een gebrek aan geld u er niet van weerhoudt om iets speciaals te geven aan uw dierbaren deze feestdagen.

Geweldige kerstcadeaus die u kunt maken met een beperkt budget

1. Cacaokits van Hoosier Homemade

2. Wintermuts of hoofdband van A Little Craft in Your Day

3. Mok cadeau-idee van i Heart Naptime

4. Pepermunt Browniemix voor pot van i Heart Naptime

5. Fotolamp van A Little Craft in Your Day

6. DIY-fotoklok van Rosy Red Buttons

7. Candy Cane Sugar Scrub uit The Idea Room

8. Kerst M&M gedicht cadeau van Lil Luna

9. Gestreept tapijt van A Little Craft in Your Day

10. DIY iPad-hoes van Oh So Lovely Vintage

11. Houtgeschilderde oorbellen van de vervaardigde mus

12. Eenvoudige en leuke knopbladwijzers van i Heart Naptime

13. DIY-circuit van A Little Craft in Your Day

14. DIY kwastje oorbellen van A Little Craft in Your Day

15. Vilten en lederen telefoonhoes van A Little Craft in Your Day

Welke van deze leuke cadeau-ideeën is jouw favoriet? We zijn er zeker van dat iedereen op uw cadeaulijst deze handgemaakte goodies graag zou ontvangen. Veel plezier en word sluw! Zoals altijd horen we graag van je creatieve projecten in de reacties hieronder.Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.