Handige producten Waar elke moeder dankbaar voor zal zijn

Handige producten Waar elke moeder dankbaar voor zal zijn


Mama is niet gemakkelijk. Of je hier nieuw in bent of dit trouw bent, het moederschap is gevuld met overgangen en kan soms ronduit chaotisch zijn. Van late nacht- en vroege ochtendvoedingen tot driftbuien en luieruitbarstingen, de dagen van de moeder zijn op zijn best onvoorspelbaar, vooral voor werkende moeders. Gelukkig is er een overvloed aan nuttige producten die #MomLife een beetje gemakkelijker kunnen maken, waarvan je sommige nooit wist dat je het nodig had. We weten dat je je huis niet wilt verpesten met een heleboel nieuwe gadgets, vooral als je zo hard worstelt om het semi-schoon te houden terwijl je kleintjes rondrennen. Deze producten zijn niet alleen cool, ze zijn praktisch en lossen dagelijkse problemen op, waardoor ze geweldige toevoegingen aan uw huishouden zijn. U zult gegarandeerd ten minste een van deze producten toevoegen aan de benodigdheden van uw moeder.

De Wanderer Poncho ($ 59): Deze poncho is niet alleen gezellig maar "ongeacht wat voor soort", gebouwd met een technologie die alle soorten morsen afstoot waardoor het een nette must-have is voor borstvoeding en borstvoeding in het algemeen.

Circle Home Plus ($ 129): Deze kleine gadget helpt u om de schermtijd te beheren door de toegang tot internet te beheren en inhoud te filteren.

Doei! Kinderstoel ($ 60): Deze draagbare babystoel kan worden opgevouwen als een tuinstoel en past in een kleine draagtas. Het is perfect om in de kofferbak te houden voor picknicks, uitstapjes naar oma's huis en andere reizen.

Vlek en geur wasmiddel Pods ($ 20): Nadat je eindelijk de was hebt gedaan, is het laatste waar je je zorgen over wilt maken wasmiddel dat te sterk is voor de babyhuid. Dropps heeft een verscheidenheid aan natuurlijke wasmiddeldoppen die het wassen veel gemakkelijker maken.

WiZ 60 Watt Smart WiFi LED-lampen ($ 38): Bedien de lichten door het hele huis zonder je stoel te verlaten. Plan de perfecte instellingen voor het slapengaan en ochtenden met een druk op de knop.

Compressiesokken ($ 38): Geleidelijke compressie kan helpen kleine zwellingen te verminderen nadat je de dag hebt doorgebracht met het najagen van je jonge.

HD Wifi-babyfoon ($ 200): Je kunt de baby thuis of onderweg volgen met deze HD wifi-monitor die wordt geleverd met een hoge beeldkwaliteit en beveiligingsfuncties.

Golden Milk ($ 28): Golden Milk is een natuurlijk koffie-alternatief voor nieuwe en doorgewinterde moeders die hoge curcumine tumeric, ashwagandha en gember gebruiken die angst kunnen verminderen en je tegelijkertijd van energie kunnen voorzien.

Car Cache handtas houder ($ 20): Houd uw portemonnee binnen handbereik met deze autocache die uw tas gemakkelijk maakt beschikbaar.

BuddyPhones WAVE ($ 80): Deze hoofdtelefoon biedt veilige audio zodat uw kind van zijn favoriete tekenfilms kan genieten en u zich geen zorgen hoeft te maken over schade aan zijn oren. Ze zijn ook hypoallergeen en gifvrij.

The Rowledge ($ 375): Deze alles-in-één nylon rugzak is een geweldige dagelijkse tas voor werkende moeders. U kunt uw laptop, flessen, aankleedkussen en meer passen zonder in te boeten aan stijl.

Peanut (gratis): vind je mama-stam met de Peanut-app. Deze app is een geweldige plek om verhalen te delen en gemeenschap te vinden in je moederschap.

Storq Kit Bag ($ 48): deze luiertaskit maakt veranderingen onderweg gemakkelijk.

Rockit draagbare kinderwagen rocker ($ 50): Wordt je kleintje elke keer wakker als de kinderwagen stopt met bewegen? Rockit kan daarbij helpen. Deze gadget in luiertas zorgt ervoor dat je kinderwagen blijft schommelen, zodat je baby blijft slapen.

A + D originele luieruitslagzalf ($ 11): Laten we rea zijnl, A + D zalf is niet alleen geweldig voor baby, het is ook geweldig voor mama die mogelijk postpartum constipatie ervaart.

Drink in the Box (8 oz: $ 13; 12 oz: $ 16): Minder afval met deze herbruikbare sapdozen.

LaVie Lactation Massager ($ 40): Zachte druk en trillingen kunnen uw moedermelkstroom verbeteren, waardoor deze kleine stimulator een must-have is voor moeders die borstvoeding geven.

Multi-Task Eye Gel Cream ($ 65): Pak zakken, wallen, donkere kringen en vijllijnen onder je ogen aan met dit oogserum.

UV-ontsmettingsmiddel en droger ($ 169): Baby's zijn kiemkrachtig. Ontsmet alles, van make-upborstels en mobiele telefoons tot speelgoed en flessen met dit ontsmettingsmiddel.

Nutrient Vitamin Coffee ($ 30 voor 30pk): Cafeïne en vitamines? Ja graag. Deze oploskoffie wordt geleverd met 13 dagelijkse essentiële vitamines om de crash te voorkomen en het maximale uit uw energie te halen.

Brit + Co kan soms affiliatielinks gebruiken om producten die door anderen worden verkocht te promoten, maar biedt altijd echte redactionele aanbevelingen.

Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.