DIY Easy Christmas Tree Card

DIY Easy Christmas Tree Card


Nu weet ik dat er veel schattige en kerstkaarten met een kerstthema en een vakantiethema in de winkel te koop zijn, maar er is gewoon iets dat ik zo bevredigend vind over het maken en verzenden van mijn eigen kaarten. Daarom heb ik dit jaar zoveel verschillende soorten gemaakt! Ik heb zelfs zo veel plezier gehad met het maken van mijn eigen kerstkaarten dat ik besloot te schetsen hoe ik een van mijn favoriete ontwerpen deed die anderen ook konden zien.

Diy kerstboom kaart

Bekijk deze stapsgewijze instructies compleet met foto's! Als je liever een video-tutorial volgt in plaats van geschreven woorden, scrol dan naar de onderkant van dit bericht om precies te vinden wat je zoekt.

Voor dit project heb je nodig:

  • Wit karton
  • Drie soorten decorpapier (goud, brons en patronen)
  • Schaar
  • Lijmstift
  • Kerst stickers
  • Rhinestones

Stap 1:

Verzamel je materialen!

Diy kerstboom kaart materialen

Stap 2:

Draai je witte cardstocklandschap en vouw het uiteinde horizontaal horizontaal zodat de zijkanten op één lijn liggen. Vouw het gevouwen uiteinde en vouw het vervolgens open en snijd recht langs de vouw om twee gelijke helften te maken. Leg de ene helft opzij.

Diy kerstboom kaart vouw

Diy kerstboom kaart gesneden papier

Stap 3:

Maak met je andere helft van wit karton de basis van je kerstkaart. Oriënteer het stuk landschap opnieuw en vouw het opnieuw heen en weer, gelijkmatig passend bij de rand en vouwend. Deze keer wel niet knip de kaart; dit is gewoon waar uw kaart wordt geopend en gesloten.

Diy kerstboom kaart voorbereiden

Diy kerstboom kaart half papier

Diy kerstboom kaart hoeken

Diy kerstboom kaart gevouwen

Stap 4:

Neem je stuk bronzen papier en herhaal het vouw- en snijproces om jezelf de helft van het velformaat te geven. Knip vervolgens met het stuk weer landschapsgezicht ongeveer een centimeter van het uiteinde af om het stuk een iets kleinere stok te maken. Meet dit aan de voorkant van uw witte kaart om te zien of het formaat goed is of dat u het meer moet bijsnijden. U wilt een kleinere rechthoek die comfortabel aan de voorkant past, maar nog steeds voldoende witte ruimte aan de onderkant overlaat voor een bericht met seizoensgroeten. Leg het bronzen stuk voorlopig opzij.

Diy kerstboom kaart strt

Diy kerstboom kaart goud papier

Diy kerstboom kaart half gesneden

Diy kerstboom kaart klein stukje

Diy kerstboom kaart lijm

Stap 5:

Teken de vorm van een kleine kerstboom op je witte karton en knip het uit. Gebruik deze boom als sjabloon door er omheen te traceren op je goud- en patroonpapier en knip ook die bomen uit. Zet alle drie de bomen even apart.

Diy kerstboom kaart tekenen boom

Stap 6:

Herhaal het draai-, vouw- en snijproces dat u eerder deed met uw witte en bronzen stukken, maar deze keer in goud. Knip de randen van het stuk totdat het comfortabel zit in de bovenste drie kwartalen aan de voorkant van je witte kaart, zoals we eerder al zeiden (met nog ruimte voor een bericht onderaan). Als je tevreden bent met de maat, breng je lijm aan op de achterkant van het goudstuk en lijm je het vast.

Diy kerstboom kaart meer

Diy kerstboom kaart wraper

Diy kerstboom kaart glidder

Diy kerstboom kaart stempel

Diy kerstboom kaart hechten rechthoekig

Stap 7:

Als de achterkant van de kerstgroetsticker die je gebruikt nog niet zelfklevend is, breng je daar lijm aan en plak je de groet op de voorkant van je kaart recht onder het gouden vierkant dat je zojuist hebt geplaatst, nabij de onderkant van de kaartafdekking.

Diy kerstboom kaart lijm toevoegen

Diy kerstboom kaart boom

Stap 8:

Meet je bronzen stuk bovenop je gouden exemplaar en zorg ervoor dat je tevreden bent met de maat; je wilt dat een rand van goud ons rond het brons plakt, zoals de witte kap met het goud doet. Trim indien nodig en wanneer het goed is, breng lijm aan op de achterkant van je bronzen stuk en plak het in het midden van het goud.

Diy kerstboom kaart meer sti

Diy kerstboom kaartpers

Stap 9:

Breng lijm aan op de achterkant van je drie kerstbomen en leg ze op de bronzen plaat zoals je wilt! Ik koos ervoor om twee naast elkaar te plaatsen, maar enigszins gespreid en mijn patroonboom in het midden bovenop te leggen, alsof hij op de voorgrond van een klein bosje staat.

Diy kerstboom kaart lijm bomen

Diy kerstboom kaart hangen

Diy kerstboom kaart streep

Diy kerstboom kaart hechten alle bomen

Diy kerstboomkaart als laatste

Diy kerstboom kaart tip top

Diy kerstboom kaart kristallen

Stap 10:

Voeg een strass toe aan de punt van elke boom voor mooi detail! Als je stenen niet zelfklevend zijn aan de achterkant, breng dan lijm aan. Deze geven de bomen een kleine sprankeling waar normaal een ster of engel zou kunnen zijn.

Diy kerstboom kaart voor vakantie

Je kaart is helemaal klaar en klaar om te worden ondertekend en verzonden! Voor het geval u dit project zelf wilt uitproberen, is hier een fantastische instructievideo om u te helpen!Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.