Alexa kan nu je kerstboom besturen (als je kinderen niet willen luisteren, zal je boom tenminste)

Alexa kan nu je kerstboom besturen (als je kinderen niet willen luisteren, zal je boom tenminste)


De meneer-kerstboom op Amazon

Alexa, verlicht mijn boom! Dat zijn enkele duizelingwekkende woorden die Amazon-klanten dit jaar zullen zeggen nu Amazon het Alexa-platform heeft bijgewerkt om een ​​kerstboom te kunnen besturen.

Voor een coole $ 299,00 kun je een zeven meter hoge Mr. Christmas-boom kopen die een 'realistisch ogende' kunstmatige Douglas-spar is. Het wordt geleverd met meer dan 400 laagspannings, energiebesparende RGB LED-verlichting die u kunt inschakelen om op aanvraag volgens een schema in te schakelen en zelfs van kleur te veranderen met zijn 13 verschillende lichtfuncties. De boom zelf is vrij eenvoudig te monteren en wordt geleverd met een middenpaal waaraan je takken bevestigt. De afgewerkte boom heeft 1.750 vlamvertragende tips en zal zeker indruk maken op je vrienden en familie.

Je moet natuurlijk Alexa hebben om de boom te laten werken. Als je de Echo Dot nog niet hebt, pak je er een met je boom op Amazon. De boom met de beroemde stip is $ 334,00.

Tot dusverre zijn de recensies op Amazon (26 op het moment van schrijven van dit artikel) een mengeling van vreugde over de whiz-bang tech-functies en woede over hoe "nep" de boom eruit ziet. Het is vermeldenswaard dat beoordelingen op Amazon moeten worden geverifieerd bij aankoop, wat betekent dat de mensen die de beoordelingen schrijven de boom daadwerkelijk hebben gekocht en er ervaring mee hebben. Maar ook zal niet iedereen die een product koopt en ervan houdt (of er een hekel aan heeft) zich genoodzaakt voelen om dat op te schrijven zodat de wereld het kan zien. Zorg ervoor dat je de verscheidenheid aan reacties op deze boom met een korreltje zout neemt.

Zo cool als een gadgetboom die op commando wordt verlicht, zal mijn familie vasthouden aan de ouderwetse cut-it-yourself Griswold-stijl Kerstmis als ons huis. De boom kan hier of daar gebrekkig zijn, maar het is echt, ruikt geweldig, en mijn kinderen zullen niet vechten om Alexa te besturen.

Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.