Waarom ik nooit het pelgrimsleven zou hebben overleefd

Waarom ik nooit het pelgrimsleven zou hebben overleefd


Ik word altijd peinzend tijdens de vakantie. Ik denk aan hoe gelukkig ik ben. Wat houd ik van mijn man, maar als hij niet begint met het beantwoorden van mijn teksten, kan ik hem doden. Hoe ik het ga verpletteren bij de volgende cookie-swap. En dit jaar heb ik veel nagedacht over pelgrims. Ernstig. Ik bewonder de pelgrims die het hebben overleefd Mayflower reis naar de Nieuwe Wereld, maar met het risico dramatisch te klinken, had ik liever verdwaald op zee dan dat ik hier echt moest uitzoeken hoe ik een nieuw leven kon opbouwen. Ik kan mijn voertuig nauwelijks vinden op de parkeerplaats van Costco; het zoeken naar niet-giftige bessen in een vreemd land zou me zeker doen.

Laten we, omwille van het amusement, doen alsof het 1621 is en ik een Engelse vrouw van 30 jaar ben die avontuurlijk genoeg is om de gevaarlijke reis over de oceaan te maken. Wonder boven wonder stierf ik onderweg niet aan cholera, maar ik zal het nooit, als een pelgrim, redden. Laten we eerlijk zijn: zonder moderne benodigdheden zoals het wonder van optometrie, zou ik genaaid zijn. Om die reden en nog veel meer zou ik het nooit als pelgrim maken.

1. Ik ben vrijwel blind, tenzij ik een bril of contacten draag. Zelfs als ik een bril had, ben ik er vrij zeker van dat ik ze tijdens de reis zou hebben verloren – en laten we eerlijk zijn – niemand heeft de tijd om me rond Cape Cod te leiden. Ze hebben het allemaal te druk met proberen niet te sterven. Ik zou in een hoek zitten en een of andere taak uitvoeren waarvoor geen gezichtsvermogen nodig is, zoals karnende boter. Je weet ook hoe ze zeggen dat als een persoon een van hun vijf zintuigen verliest, de resterende zullen versterken? Dat is een probleem, want …

2. Pelgrims stinken. Ik ruik alles en iedereen en het is verschrikkelijk. Mijn reukvermogen is mijn albatros. Ik moet letterlijk mijn adem inhouden als ik 's ochtends als eerste met mijn familie praat en mijn blindheid zou deze situatie alleen maar versterken. De pelgrims hadden niet de beste hygiëne, weet je. Wat gebruikten ze zelfs voor zeep? Huiveren. Wat me zou doden, als ik niet per ongeluk van een klif zou vallen (ik ben ook onhandig), probeert een bad te nemen in een wild water met een sterke onderstroom.

3. Ik ben lui aan de rand. Ik belde mijn man een paar minuten geleden letterlijk vanaf mijn mobiele telefoon om hem te vragen vanuit de woonkamer onze slaapkamer in te lopen en onze kinderen uit mijn persoonlijke ruimte te halen. Dat soort gebrekkig gedrag zou nooit op een nederzettingensite vliegen. Het ontbreekt me ook aan de kracht om brandhout te verzamelen, het te hakken, een vonk te starten zonder lucifers, een vuur aan te steken en water te koken zodat ik mezelf veilig kan HYDREREN.

4. Hangryness. Ik heb een bloedsuikerprobleem geërfd waardoor ik een absoluut monster wordt als ik honger heb. Honger en woede smelten samen in een woede die algemeen bekend staat als hangry. Ik kon niet pelgrimeren terwijl Hangry.

"John, heb je een konijn gevangen voor het avondeten?"

"Nou, ik -"

"STOP UW GAMMERING EN GA NAAR HET PUNT."

"Ik probeer je te vertellen -"

"MOET IK ALLES ZELF DOEN?"

"I -"

"ERUIT!!!!!!!"

Dat is zo ongeveer hoe het zou gaan, en uiteindelijk zouden de andere kolonisten waarschijnlijk allemaal overeenkomen me voor maïs te ruilen.

5. Bevalling in de wildernis is niet mijn ding. Als iemand toevallig verliefd op me werd – een luie, blinde, hangry vrouw die eigenlijk nutteloos was – en we onze vreselijke hygiëne combineerden en een baby maakten, zou dat betekenen dat ik in de wildernis zou moeten bevallen. Geen pijnstillers. Geen industriële maandverband. Geen mesh ondergoed. Nee, dank u.

6. Ik hou van inheemse Amerikaanse stijl beter. Ik heb echt het gevoel dat, als ik het zover had gehaald, ik, als ik de indianen eenmaal had gezien, vrede zou hebben uitgesproken tegen de blanken. Alles aan hen is veel interessanter en spannender. Hun muziek, eten en onderdak zijn veel beter. Misschien is het idee om me voor mais te ruilen best wel goed.

7. Paarden maken me bang. Voeg eraan toe dat ik het niet kan zien en je hebt een recept voor een ramp. Wat gebeurt er als een blinde dame op een paard rijdt? NIETS GOEDS. Nogmaals, ze zouden me gewoon in een hoek houden met ondergeschikte taken, als ze me nog niet hadden verkocht.

8. Ik ben vluchtig. Toen ik in de Nieuwe Wereld aankwam, kon ik niet zomaar omdraaien en teruggaan naar Engeland. Dat is een probleem voor iemand die van opties houdt. Het lijkt er ook op dat alle beslissingen die pelgrims dagelijks moesten nemen letterlijk keuzes van leven of dood waren. Over druk gesproken.

Gelukkig ben ik geboren in 1979 en heb ik een leven van echte ontbering vermeden – en terwijl ik deze week meerdere plakjes taart eet, zal ik een dankgebed zeggen voor de winterharde vrouwen die voor mij gingen.

Meer bekentenissen van moeders:

Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.