32 geweldige doe-het-zelf geschenken voor je vriendje

32 geweldige doe-het-zelf geschenken voor je vriendje


"Welk cadeau kan ik mijn vriend deze kerst geven?" "Wat is het meest mannelijke en coole cadeau waar hij zeker dol op zal zijn?" DIY-geschenken voor je vriendje zijn het beste wat we kunnen bedenken. Maak iets dat hij zeker zal koesteren en laat hem de hele tijd aan je denken.

Nou nou! Omdat het weer het vakantieseizoen is, besteden we natuurlijk aandacht aan al onze meisjes die we weten bezig te denken aan het meest coole, geweldige, attente en lieve cadeau voor hun vriendjes! Natuurlijk houden we genoeg van je dat we weten dat je giechelt met een lijst met cadeau-ideeën die je voor je man kunt maken!

Oké, dus laten we beginnen met brainstormen. Is je vriendje sportief? Is hij een muzikant? Of is hij een huisvrouw? Reist hij veel? Houdt hij van een collectie horloges? Of misschien andere mannelijke accessoires?

Als je op al die vragen hierboven JA hebt geantwoord, ben je hier aan het juiste adres om deze cadeau-ideeën te vinden!

1. DIY-hangmat

designertrapped

Coole doe-het-zelfgeschenken om te maken voor je vriendje - Doe-het-zelf hangmat - Gemakkelijke, goedkope en geweldige cadeau-ideeën om voor jongens te maken - Leuke ambachten en cadeautjes om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar-kits, doordachte handgemaakte kerstcadeaus - DIY Projecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

Een doe-het-zelf hangmat voor je vriendje? Hoe lief is dat? Super!

2. DIY eenvoudige lederen sleutelhanger

consumercrafts

Coole doe-het-zelfcadeaus om te maken voor je vriendje - DIY eenvoudige lederen sleutelhanger - Eenvoudige, goedkope en geweldige cadeau-ideeën om voor jongens te maken - Leuke ambachten en cadeautjes om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar Kits, doordachte handgemaakte kerstcadeaus - DIY-projecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

Nu zal je vriend zeker van een duurzame sleutelhanger houden!

3. DIY Watch Weave-armband

fabdiy

Coole doe-het-zelfgeschenken om te maken voor je vriendje - Doe-het-zelf-horloge wevenarmband - Gemakkelijke, goedkope en geweldige cadeau-ideeën om voor jongens te maken - Leuke ambachten en geschenken om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar Kits, doordachte handgemaakte kerstcadeaus - DIY-projecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

Als je vriendje dit niet leuk vindt, oh hij is een verdomde sukkel!

4. DIY Domino-klok

sadieseasongoods

Coole doe-het-zelfgeschenken om voor je vriend te maken - DIY Domino-klok - Eenvoudige, goedkope en geweldige cadeau-ideeën om voor jongens te maken - Leuke ambachten en cadeautjes om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar-kits, doordachte handgemaakte kerstcadeaus - Doe-het-zelfprojecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

Is hij een gameman? Hij zal zeker breed glimlachen met dit doordachte idee!

5. DIY Paracord Lanyard

stormdraneslanyard

Coole doe-het-zelfgeschenken om voor je vriend te maken - DIY Paracord Lanyard - Gemakkelijke, goedkope en geweldige cadeau-ideeën om voor jongens te maken - Leuke ambachten en geschenken om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar Kits, doordachte handgemaakte kerstcadeaus - Doe-het-zelfprojecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

Nog een sleutelhangeridee dat niet alleen mannelijk genoeg is, maar ook zijn leven zal redden.

6. DIY geïsoleerde drankhouders

positivelysplendid

Coole doe-het-zelfgeschenken om te maken voor je vriendje - doe-het-zelf geïsoleerde drankhouders - Gemakkelijke, goedkope en geweldige cadeau-ideeën om te maken voor jongens - Leuke ambachten en geschenken om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar Kits, doordachte handgemaakte kerstcadeaus - DIY-projecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

Een perfecte partner voor deze feestdagen vind je niet? Hij zal absoluut je attentheid koesteren!

7. Doe-het-zelf cadeaumandje

meganshipton

Coole doe-het-zelfcadeaus om te maken voor je vriendje - Doe-het-zelf-cadeaumandje - Gemakkelijke, goedkope en geweldige cadeau-ideeën om voor jongens te maken - Leuke ambachten en cadeautjes om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar Kits, doordachte handgemaakte kerstcadeaus - DIY-projecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

Plan je een date thuis? Bekijk deze popcornmand voor een metgezel!

8. DIY zijn + haar Sharpie-mok

een prachtige rommel

Coole doe-het-zelfgeschenken om te maken voor je vriendje - doe het zelf met zijn Sharpie-mok - Gemakkelijke, goedkope en geweldige cadeau-ideeën om voor jongens te maken - Leuke ambachten en cadeautjes om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar Kits, doordachte handgemaakte Kerstcadeaus - DIY-projecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

Nu is deze gepersonaliseerde sharpie-mok een perfect matchy-matchy ding voor een jong stel zoals jij!

9. DIY Waxed Messenger-tas voor heren

radianthomestudio

Coole doe-het-zelfgeschenken om te maken voor je vriendje - Gewassen boodschappentas voor mannen - Gemakkelijke, goedkope en geweldige cadeau-ideeën om te maken voor jongens - Leuke ambachten en cadeautjes om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar Kits, doordachte handgemaakte kerst Geschenken - DIY-projecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

Denk maar aan wanneer hij dit gebruikt op school of op het werk. Iets dat hij zeker kan opscheppen tegen zijn vrienden! Awww ~~~

10. DIY 12 maanden van datumavonden

thinkingcloset

Coole doe-het-zelfgeschenken om te maken voor je vriendje - Doe-het-zelf 12 maanden van date-avonden - Gemakkelijke, goedkope en geweldige cadeau-ideeën om voor jongens te maken - Leuke ambachten en cadeautjes om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar Kits, doordachte handgemaakte Kerstcadeaus - DIY-projecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

2017 nadert snel. Dus wat dacht je van hem zoiets te geven als een vooraf geplande datumavonden van 2017?

11. DIY-kussens gemaakt van papa's shirts

ducklingsinarow

Coole doe-het-zelfgeschenken om voor je vriend te maken - DIY-kussens gemaakt van papa's shirts - Gemakkelijke, goedkope en geweldige cadeau-ideeën om voor jongens te maken - Leuke ambachten en geschenken om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar Kits, doordachte handgemaakte Kerstcadeaus - DIY-projecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

12. DIY schoolbord mok

oogst

Coole doe-het-zelfgeschenken om voor je vriend te maken - DIY-schoolbordmok - Gemakkelijke, goedkope en geweldige cadeau-ideeën om voor jongens te maken - Leuke ambachten en cadeautjes om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar-kits, doordachte handgemaakte kerstcadeaus - Doe-het-zelfprojecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

13. DIY aangepaste gitaarkeuzes met pick-punch

pluckingdaisies

Coole doe-het-zelfgeschenken om te maken voor je vriendje - DIY aangepaste gitaarkeuze met pick-punch - Gemakkelijke, goedkope en geweldige cadeau-ideeën om voor jongens te maken - Leuke ambachten en cadeautjes om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar Kits, doordacht Handgemaakte kerstcadeaus - doe-het-zelfprojecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

14. DIY-sjaal

knitsburgh

Coole doe-het-zelfgeschenken om voor je vriend te maken - DIY-sjaal - Gemakkelijke, goedkope en geweldige cadeau-ideeën om voor jongens te maken - Leuke ambachten en geschenken om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar-kits, doordachte handgemaakte kerstcadeaus - DIY Projecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

15. DIY laptophoes

sweet-Verben

Coole doe-het-zelfgeschenken om te maken voor je vriendje - Doe-het-zelf laptophoes - Eenvoudige, goedkope en geweldige cadeau-ideeën om voor jongens te maken - Leuke ambachten en cadeautjes om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar-kits, doordachte handgemaakte kerstcadeaus - Doe-het-zelfprojecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

16. DIY fietsframe lunchtas

evilmadscientist

Coole doe-het-zelfgeschenken om voor je vriend te maken - DIY-fietsframe-lunchtas - Eenvoudig, goedkoop en geweldige cadeau-ideeën om voor jongens te maken - Leuke ambachten en cadeautjes om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar-kits, doordachte handgemaakte kerst Geschenken - DIY-projecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

17. DIY Date Night Jar voor 100 geweldige datums

bigdiyideas

Coole doe-het-zelfgeschenken om te maken voor je vriendje - Doe-het-zelf-date-avondnachtpotje voor 100 geweldige datums - Gemakkelijke, goedkope en geweldige cadeau-ideeën voor jongens - Leuke ambachten en cadeautjes om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar Kits, Doordachte handgemaakte kerstcadeaus - doe-het-zelfprojecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

18. Doe-het-zelf-cadeau-emmer met sportthema

hoosierhomemade

Coole doe-het-zelfcadeaus om te maken voor je vriendje - Doe-het-zelf-thema Geschenkemmer - Gemakkelijk, goedkoop en geweldige cadeau-ideeën om te maken voor jongens - Leuke ambachten en cadeautjes om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar Kits, doordachte handgemaakte kerst Geschenken - DIY-projecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

19. DIY Rosemary Mint scheerschuim

foodformyfamily

Coole doe-het-zelfgeschenken om te maken voor je vriendje - Doe-het-zelfrozemarijn Mint-scheerschuim - Gemakkelijke, goedkope en geweldige cadeau-ideeën om voor jongens te maken - Leuke ambachten en cadeautjes om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar Kits, doordachte handgemaakte kerst Geschenken - DIY-projecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

20. DIY hangmat

kinfolk

Coole doe-het-zelfgeschenken om te maken voor je vriendje - Doe-het-zelf hangmat - Gemakkelijke, goedkope en geweldige cadeau-ideeën om voor jongens te maken - Leuke ambachten en cadeautjes om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar-kits, doordachte handgemaakte kerstcadeaus - DIY Projecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

21. DIY-hand gestempelde zakdoek

papernstitchblog

Coole doe-het-zelfcadeaus om te maken voor je vriendje - Doe-het-zelf gestempelde zakdoek - Gemakkelijke, goedkope en geweldige cadeau-ideeën om voor jongens te maken - Leuke ambachten en cadeautjes om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar Kits, doordachte handgemaakte kerstcadeaus - DIY-projecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

22. DIY lederen bagagelabel

almostmakesperfect

Coole doe-het-zelfgeschenken om voor je vriend te maken - DIY lederen bagagelabel - Eenvoudige, goedkope en geweldige cadeau-ideeën om voor jongens te maken - Leuke ambachten en cadeautjes om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar-kits, doordachte handgemaakte kerstcadeaus - DIY-projecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

23. DIY Star Wars-kussensloop

allfortheboys

Coole doe-het-zelfgeschenken om voor je vriend te maken - DIY Star Wars-kussensloop - Eenvoudige, goedkope en geweldige cadeau-ideeën om voor jongens te maken - Leuke ambachten en cadeautjes om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar-kits, doordachte handgemaakte kerstcadeaus - DIY-projecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

24. DIY reisframe

fotodoos

Coole doe-het-zelfgeschenken om voor je vriend te maken - DIY-reisframe - Eenvoudige, goedkope en geweldige cadeau-ideeën om voor jongens te maken - Leuke ambachten en cadeautjes om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar-sets, doordachte handgemaakte kerstcadeaus - Doe-het-zelfprojecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

25. DIY Song Lyrcis-kader

silv3rglee

Coole doe-het-zelfgeschenken om te maken voor je vriendje - Doe-het-zelf liedjes Lyrcis-lijst - Gemakkelijke, goedkope en geweldige cadeau-ideeën om te maken voor jongens - Leuke ambachten en cadeautjes om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar Kits, doordachte handgemaakte kerstcadeaus - DIY-projecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

26. DIY Zen Garden met een beperkt budget

curbly

Coole doe-het-zelfgeschenken om te maken voor je vriendje - doe-het-zelf Zen Garden met een beperkt budget - Gemakkelijke, goedkope en geweldige cadeau-ideeën om te maken voor jongens - Leuke ambachten en cadeautjes om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar Kits, doordachte handgemaakte Kerstcadeaus - DIY-projecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

27. DIY lederen portemonnee

themerrythought

Coole doe-het-zelfgeschenken om voor je vriend te maken - DIY lederen portemonnee - Eenvoudige, goedkope en geweldige cadeau-ideeën om voor jongens te maken - Leuke ambachten en cadeautjes om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar-kits, doordachte handgemaakte kerstcadeaus - Doe-het-zelfprojecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

28. DIY Decoupage fotolijsten met strips

Instructables

Coole doe-het-zelfgeschenken om te maken voor je vriendje - Doe-het-zelf decoupage Fotolijsten met strips - Eenvoudige, goedkope en geweldige cadeau-ideeën om voor jongens te maken - Leuke ambachten en cadeautjes om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar Kits, doordachte handgemaakte Kerstcadeaus - DIY-projecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

29. DIY Colorblock Tie

ispydiy

Coole doe-het-zelfcadeaus om te maken voor je vriendje - Doe-het-zelfblokkering - Gemakkelijk, goedkoop en geweldige cadeau-ideeën om te maken voor jongens - Leuke ambachten en cadeautjes om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar Kits, doordachte handgemaakte kerstcadeaus - Doe-het-zelfprojecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

30. DIY-kentekenplaatentabel

thediyadventures

Coole doe-het-zelfgeschenken om te maken voor je vriendje - Doe-het-zelfnummerplaat - Eenvoudige, goedkope en geweldige cadeau-ideeën om voor jongens te maken - Leuke ambachten en cadeautjes om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar-sets, doordachte handgemaakte kerstcadeaus - DIY-projecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

31. Einde honkbalboek

modpodgerocksblog

Coole doe-het-zelfcadeaus om te maken voor je vriendje - Doe-het-zelf honkbalboek einde - Eenvoudige, goedkope en geweldige cadeau-ideeën voor jongens - Leuke ambachten en cadeautjes om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar-sets, doordachte handgemaakte kerstcadeaus - DIY-projecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

32. DIY-laptophoes van lederen jas

chic-steelt

Coole doe-het-zelfgeschenken om te maken voor je vriend - doe-het-zelf laptophoes van lederen jas - Eenvoudige, goedkope en geweldige cadeau-ideeën om te maken voor jongens - Leuke ambachten en cadeautjes om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar Kits, doordachte handgemaakte Kerstcadeaus - DIY-projecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

Coole doe-het-zelfgeschenken om voor je vriend te maken - Gemakkelijke, goedkope en geweldige cadeau-ideeën om voor jongens te maken - Leuke ambachten en cadeautjes om aan vriendjes te geven - Mannen zijn dol op deze cadeaukaarthouders, Mason Jar-kits, doordachte handgemaakte kerstcadeaus - DIY-projecten voor tieners #diygifts #diyideas #teencrafts

Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.