Hoe de DREAMBOX mijn knutselruimte transformeerde

Hoe de DREAMBOX mijn knutselruimte transformeerde


Hallo jongens, ik ben zo opgewonden om vandaag mijn nieuwe knutselruimte te delen, compleet met de geweldige DreamBox van The Original Scrapbox. Dit is een gesponsorde post; Ik kreeg een DreamBox in ruil voor mijn eerlijke beoordeling en de links in dit bericht zijn gelieerde links. Bovendien heb ik een speciale kortingscode waarmee u geld kunt besparen! Gebruik de code AUTUMNDREAMS voor $ 100 korting op uw eigen DreamBox.

Het DreamBox-ambachtsorganisatie-systeem kan uw ambachtelijke kamer volledig transformeren! Leer wat ik er leuk aan vind en wat ik niet leuk vind.

ik ga je vertellen helemaal over mijn gloednieuwe DreamBox en ik heb vandaag veel foto's en een videotour met je te delen. Maar eerst wil ik je de details geven over de Black Friday uitverkoop volgende week!

Black Friday-uitverkoop

De Black Friday uitverkoop 2019 begint op maandag 25 november. Dit is het grootste uitverkoopevenement van het jaar en dit jaar bieden ze aan betere besparingen dan ooit tevoren:

  • Als u $ 550 of meer uitgeeft, bespaart u $ 100.
  • Als u $ 2800 of meer uitgeeft, bespaart u $ 300.
  • En als u $ 3400 of meer uitgeeft je bespaart $ 500, wat bijna 15% is.

Bovendien is de eerste 500 mensen die een DreamBox kopen, ontvangen een geheel nieuw Power-pakket volledig gratis. Het krachtpakket is behoorlijk cool. Het voegt bluetooth-luidsprekers toe, een geïntegreerde iPad / smartphone-houder (hallo films kijken terwijl je knutselt!), En een gemonteerde stekkerdoos zodat je eenvoudig al je machines kunt aansluiten. Het is te koop voor $ 189, dus dat kan bespaar tot $ 689 in deze uitverkoop.

De verkoop begint officieel om 17:00 uur, maar als je door mijn links klikt, kun je beginnen met winkelen bij 15:00 uur MST, waarmee u een van de eerste 500 kopers bent die de Power Package-bonus ontvangen.

Klik hier om te beginnen met het bouwen van uw DreamBox! Wacht niet tot maandag; je kunt nu klikken en de preview van Black Friday bekijken en beginnen met het bouwen van je box. Je hebt geen speciale codes nodig om de Black Friday-prijs te krijgen (mijn persoonlijke code geeft geen extra geld af tijdens de Black Friday-uitverkoop).

Als u dit bericht echter leest nadat de verkoop is afgelopen, kunt u nog steeds mijn code AUTUMNDREAMS gebruiken om $ 100 op uw DreamBox te krijgen.

Ok, terug naar de DreamBox-review!

DreamBox Review

Toen we vier jaar geleden een nieuw huis bouwden, was ik heel blij om een ​​speciale knutselruimte te krijgen. Ik was al jaren aan mijn keukentafel aan het naaien en knutselen in een hoek van onze familiekamer en ik kon niet wachten om een ​​eigen kamer te hebben. Een van de dingen waar ik het meest naar uitkeek was om halverwege een project te kunnen stoppen en niet alles op te hoeven ruimen. Alleen maar de deur uit kunnen lopen en de deur dichthouden klonk geweldig.

Nou, de dingen werkten niet helemaal zoals ik had gepland. Ik had geen meubels voor mijn knutselruimte en ik wist niet wat ik moest krijgen, dus eindigde ik met een paar Ikea-tafels en een kast. Ik had geen goed organisatiesysteem, dus de kamer was altijd een puinhoop. Ik ben meestal geen rommelig persoon, maar het is moeilijk om netjes te zijn als je geen specifieke plek hebt om te gaan. Zelfs toen de kamer redelijk schoon was, was het niet de plek waar ik enthousiast was om te zijn. Ik kwam uiteindelijk weer aan het werk op de keukentafel, gewoon omdat het een mooiere ruimte was om in te zijn.

Ik wilde echt van mijn knutselruimte een leuke plek maken waar ik graag tijd doorbracht, maar ik wist niet goed waar ik moest beginnen. Ik dacht erover om aangepaste rekken ingebouwd te krijgen, maar het idee om een ​​timmerman te vinden en iets te ontwerpen dat zou werken, was intimiderend. Bovendien maakte ik me zorgen dat het een grote investering voor planken zou zijn en dan zou ik nog steeds allerlei bakken of emmers moeten kopen om te proberen dingen georganiseerd te krijgen.

De DreamBox

Dat is wanneer de mensen van de Original Scrapbox contact met me opnemen om te zien of ik een DreamBox wilde uitproberen. Het klonk als het antwoord op al mijn crafting en organisatie ellende!

Blijkt dat het zo was. Het heeft mijn ambachtelijke ruimte volledig getransformeerd in een mooie, functionele plek voor mij om te werken.

Het DreamBox-ambachtsorganisatie-systeem kan uw ambachtelijke kamer volledig transformeren! Leer wat ik er leuk aan vind en wat ik niet leuk vind.

Ik heb een videotour van mijn DreamBox samengesteld met VEEL informatie over de doos. Na de video zal ik veel foto's en nog meer informatie over de DreamBox bevatten, inclusief voor- en nadelen.

DreamBox-videotour

Als je misschien interesse hebt in een DreamBox, bekijk dan deze videotour. Het is 11 minuten lang en ik geef veel informatie over de doos, inclusief details over levering, montage, hoe ik mijn doos heb ingesteld, en meer.

DreamBox-foto's en meer informatie

Dus weet je nog hoe mijn kamer er vroeger uitzag? Zo ziet het er nu uit:

Wanneer de doos is opgevouwen, ziet het eruit als een mooie kast en houdt het al mijn benodigdheden netjes (ik heb mijn stof in de kast opgeslagen, maar mijn andere knutselspullen en naaibenodigdheden zitten allemaal in de doos). OPMERKING: De kleinere kast die u onder het raam ziet, is het gloednieuwe Sew Station, ook van The Original Scrapbox. Ik vertel je er morgen alles over!

Dit is hoe de DreamBox eruit zag toen ik alles uitgepakt en ingesteld had:

Mijn doos bevat de buitenkant van de White Shaker, de kroon (het stuk bovenop dat een lampje bevat) en het pakket van 80 bakken. Er bestaat veel ruimte benodigdheden op te slaan. Dit is hoe het eruit ziet nu ik mijn spullen heb verplaatst naar:

Het DreamBox ambachtelijke organisatiesysteem

Zoals ik in de video al zei, wilde ik echt dat mijn kamer er netjes en mooi uitzag, dus besloot ik de meeste doorzichtige bakken te vullen met gekleurd karton. De meeste van mijn ambachtelijke benodigdheden zijn niet qua kleur gecoördineerd en ik wilde niet dat iets er rommelig uitzag, dus ik offerde het op om door de fronten van de bakken te kunnen kijken. Ik was van plan labels aan de opslaglocaties toe te voegen, maar ik heb gemerkt dat ik al heb onthouden waar alles is en dat ik nog steeds door de zijkanten van de opslaglocaties kan kijken of ik ergens naar moet zoeken.

Voor- en nadelen van DreamBox: waar ik van hou

Dit zijn de dingen die de DreamBox echt speciaal maken:

De opvouw / open-functie is echt vrij verbluffend. Vroeger had ik mijn knutselruimte nooit voor een ander doel kunnen gebruiken, zoals gasten daar laten slapen, maar nu kan ik dat. Met de doos opgevouwen heb ik ruimte om een ​​luchtbed op de vloer te leggen en, nog beter, ik schaam me er niet voor om mensen naar binnen te laten gaan! Het openen en sluiten van de doos is vrij eenvoudig; het ontwerp is echt behoorlijk glad.

De doos werkt in elke gewenste grootte. Ik heb het geluk om een ​​speciale knutselruimte te hebben, maar als je niet werkt, kan de DreamBox in vrijwel elke ruimte werken. De deuren hoeven niet helemaal geopend te worden; je kunt ze in een U-vorm rond de tafel houden en het hele ding in een veel kleinere ruimte passen.

De plastic bakken zijn geweldig! Het moeilijke van het opslaan van ambachtelijke benodigdheden op traditionele planken is dat ambachtelijke benodigdheden in verschillende vormen en maten zijn, en veel van hen zijn klein. Klein voorwerp verdwaal gewoon in grotere bakken, wat gebeurde toen ik al mijn benodigdheden in IKEA-kubussen had. De DreamBox-bakken zijn er in 3 verschillende formaten, van groot genoeg om 12 × 12 scrapbookpapier te bevatten tot klein genoeg om kleine items bij te houden.

De planken zijn aanpasbaar, wat betekent dat u ze kunt plaatsen waar u uw benodigdheden het best wilt plaatsen. En onder de tafel is er meer rekken en ruimte voor grotere items.

Geordend betekent dat u geen benodigdheden blijft kopen dat heb je al gedaan maar kon het niet vinden! Toen ik al mijn benodigdheden doornam om ze te verplaatsen, was ik verrast door hoeveel dingen ik veelvouden had. Ik hou ervan dat ik nu precies weet wat ik heb en precies waar het is – wanneer mijn kinderen op zoek zijn naar googly-ogen of viltballen of gluesticks, weet ik precies waar ik ze moet vertellen om het te vinden. Het hebben van een aangewezen plek voor alles maakt het ook veel gemakkelijker om dingen op te bergen.

De DreamBox is MOOI. Het is zwaar en goed gemaakt en ziet er gewoon prachtig uit in mijn kamer. Ik haat decoreren, dus ik vind het geweldig dat de doos echt alles is wat ik nodig had om mijn kamer er geweldig uit te laten zien. De buitenkant van de doos is hier vooral leuk voor – het is waar je dingen zoals verf, linten, touw, enz. In regenboog kunt houden om het er echt mooi uit te laten zien.

Ten slotte zijn er enkele echt slimme add-ons en extra meubelstukken die u kunt gebruiken om uw ruimte volledig aan te passen. Ik heb de linkerzijtafel, waardoor ik meer werkruimte heb, EN ook het gloednieuwe Sew Station. Mijn complete set-up is behoorlijk zoet:

Ik zal je volgende week nog meer vertellen over het Sew Station!

Voor- en nadelen van DreamBox: waar ik niet van hou

Als je overweegt om in een DreamBox te investeren, wil ik dat je ook weet waar ik niet van hield!

Het instellen duurt even. Ik had de vooraf gebouwde service, die een aanvulling is op de basisprijs. Met de voorgebouwde service zijn de drie hoofdonderdelen van de doos al geconstrueerd, wat geweldig is. Het duurt echter nog een paar uur om de kist uit te pakken, de drie hoofdstukken in te voeren, aan elkaar te bevestigen en vervolgens de kist af te breken. En ja, het komt in een echt grote krat.

Het heeft waarschijnlijk nog 2 uur geduurd om alle planken en bakken toe te voegen. Zonder de vooraf gebouwde service zou het waarschijnlijk 3 of 4 uur meer duren, wat de totale montagetijd op 7 of 8 uur brengt. Ik vond het geweldig om de ingebouwde service te hebben om het gemakkelijker te maken, maar als je het niet erg vindt om meubels en iemand samen te stellen die kan helpen, is overslaan een goede manier om op de totale kosten te besparen.

Totale prijs is iets anders dat ik in dit gedeelte wil vermelden. Dit is een groot organisatiesysteem en als zodanig een investering. Het kan moeilijk zijn om een ​​dergelijke grote aankoop te rechtvaardigen. Ik vond dat in vergelijking met de kosten van het bouwen in rekken het heel redelijk is. Bovendien is het ontworpen om te anticiperen op de opslagoplossingen die een crafter nodig heeft, wat betekent dat wanneer u de doos koopt, u ​​geen extra dozen of bakken hoeft te kopen (zoals u zou doen met ingebouwde planken).

De DreamBox werkt niet geweldig met een vloerkleed. Het is vrij moeilijk om de doos te openen en te sluiten als de wielen over een kleed in je kamer moeten gaan. Als de doos eenmaal is geopend, kun je zeker een kleed neerleggen, maar als je de doos regelmatig wilt openen en sluiten, blijven de wielen aan de rand hangen en dat kan lastig zijn.

De bijzettafels zijn geweldig, maar er zijn enkele dingen om te overwegen. Ik heb een linkerzijtafel en het is een geweldige manier om mijn werkruimte te maximaliseren, dus ik vind het echt leuk. Als het eenmaal is geïnstalleerd, is het echter niet superhandig om toegang te krijgen tot de benodigdheden in de bakken die nu onder de tafel liggen. Ik denk niet dat je daar dingen die je vaak nodig hebt daaronder wilt plaatsen. Als je klein bent (zoals ik), is het ook een beetje moeilijk om de bakken erboven te bereiken, tenzij je opstaat en naar de andere kant van de tafel loopt. Dat is geen dealbreaker, maar iets om te overwegen. Ten slotte moet de tafel eruit komen voordat je de doos kunt opvouwen en ik vind het moeilijk om zelf te verwijderen. Dus als je van plan bent om de doos altijd te sluiten als je klaar bent met werken, kan dat een probleem zijn. Ik laat mijn doos open, dus het is geen probleem voor mij.

Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze rondleiding door mijn nieuwe knutselruimte. Vergeet niet dat je hier de Black Friday-specials kunt bekijken, of dat als de Black Friday-verkoop voorbij is, je nog steeds mijn code AUTUMNDREAMS kunt gebruiken voor $ 100 korting op je DreamBox.

Source link

Schreibe einen Kommentar