Moeder laat de wereld zien dat twee niet verschrikkelijk is in emotionele post

Moeder laat de wereld zien dat twee niet verschrikkelijk is in emotionele post


Als je alle memes en oude uitspraken over ouderschap gelooft, dan heb je misschien ooit gedacht dat het stadium van de peuter of ‘verschrikkelijke tweeën’ hel is. Laten we echt zijn, er is een wereld van geduld voor nodig om er doorheen te komen, maar een moeder herinnert de wereld eraan om even naar het perspectief van een peuter te kijken. En man, oh, man, het heeft overal ouders die een groot gevoel van hart en ziel voelen.

Op 11 novemberth, Mary Katherine Backstrom, een Fort Myers-moeder van Nederland op 3-jarige leeftijd en Ben op 6-jarige leeftijd, heeft een krachtige en virale post van 2017 geplaatst van Dejah Roman samen met een nu-virale afbeelding van haar eigen dochter, Holland, nu 3. In de woorden van Roman geef een eerlijke beoordeling van waarom kleine kinderen wegvallen, en na het lezen, verandert dit echt de manier waarop veel ouders denken en reageren op hun peuters.

“Ik ben 2. Ik ben niet verschrikkelijk… Ik ben gefrustreerd. Ik ben nerveus, gestrest, overweldigd en verward. Ik heb een knuffel nodig. ”Van …

Gepost door Mary Katherine Backstrom op maandag 11 november 2019

“Ik ben 2. Ik ben niet verschrikkelijk… Ik ben gefrustreerd. Ik ben nerveus, gestrest, overweldigd en verward. Ik heb een knuffel nodig, 'schreef Roman. Haar woorden gaan door een dag van een twee-jarige en laten precies zien hoe beperkend het kan voelen om verteld te worden wat te doen, waar te zijn, en constant opgepakt en fysiek verplaatst te worden. Kleine kinderen hebben grote gevoelens, net als volwassenen, legt Roman uit, maar ze begrijpen niet hoe ze die gevoelens kunnen verwoorden, en dat is waar het ouderschap binnenkomt. Maar wanneer we de meltdowns beschouwen als tekenen van slecht gedrag en een boos kind straffen in plaats van leunen in om te helpen kalmeren en kalmeren, wat leren we onze kinderen?

Dat is de grote les in dit krachtige bericht.

"Holland was toen twee en verloor haar verstand over elk klein dingetje dat die dag gebeurde", vertelt Backstrom aan Momtastic. “Eerst vertelde ik haar dat ze haar schoenen uit moest doen in de binnenspeeltuin. Ze hield niet van de manier waarop de lucht aan haar voeten voelde. Toen zag ze wat ze dacht dat een chocoladeschilfer was, maar het was een insect en ik zou haar het niet laten eten omdat ik een gemene, vreselijke moeder ben. "

Backstrom zegt dat de dag alleen maar erger werd voor haar dochter en tegen de tijd dat ze aan het smelten was, keken mensen toe.

"Ouders staarden en Holland schreeuwde en ik besloot dat het de moeite waard was om dat moment vast te leggen, omdat het zo'n klassieke twee jaar oude momentopname was," zegt Backstrom.

Later die week stuurde haar vriend Deejah Roman haar die oorspronkelijke post uit 2017 als een zachte en liefdevolle herinnering. "Samen met de post zelf zei de moeder die het naar mij stuurde:" Vergeet niet dat kinderen het je niet moeilijk maken. Ze hebben het moeilijk. ’Deelt ze met Momtastic.

De woorden van haar vrienden resoneerden en hielpen Backstrom bij het herformuleren van haar ervaring met de zeer openbare freak van haar dochter.

"Het was niet persoonlijk dat mijn kind zich zo gedroeg dat het me niet in verlegenheid probeerde te brengen of koppig was", legt Backstrom uit. "Ze heeft gewoon grote gevoelens en een onvermogen om ze mild uit te drukken, het hoort bij de menselijke ontwikkeling." Sommige volwassenen gaan zelfs met tweejarigen niet eens tegen. Dus, ik houd eerlijk gezegd gewoon in gedachten dat mijn kinderen zich niet ondeugend gedragen. Ze ervaren gewoon gevoelens waarvan ze niet weten hoe ze die moeten sturen en dat geeft me wat meer geduld om de situatie te beheersen. Door het element 'dit is persoonlijk' weg te nemen, kan ik kalmer en liefdevoller blijven. "

Op de vraag of Backstrom enig advies heeft voor andere ouders die door het peuterstadium worstelen, zei ze: “We hebben dit allemaal meegemaakt. Als ouders en als mensen.

Ze zijn niet alleen en ze hoeven niet te voelen dat deze uitdagende fase betekent dat ze thuis moeten blijven of minder moeten doen. Hun kinderen leren als mens over de wereld te navigeren, en ze zullen grote gevoelens hebben wanneer zich teleurstellingen en uitdagingen voordoen. Het is hun taak om rustig om te leiden. En eerlijk gezegd … overleef gewoon de storm. '

Met de feestdagen op ons en gedachten van dankbaarheid en dank in ons hart, lijkt dit een werkelijk prachtige les om over na te denken.

Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.