Hoe bouw je een keermuur voor een spoorwegbinder

Hoe bouw je een keermuur voor een spoorwegbinder


Als u een keermuur met rustieke charme wilt, overweeg dan om een ​​keermuur te bouwen. Een van deze muren bestaat uit rijen, of horizontale rijen, van behandeld hout. De banden worden aan de grond en elkaar vastgehouden met punten van betonstaal. Gebruik de volgende richtlijnen om je eigen muur te bouwen.

Stap 1 – metingen

Geschat aantal spoorwegbanden

Voordat u een bestelling voor benodigdheden plaatst, moet u weten hoeveel spoorwegbanden u nodig hebt. Schat het aantal lineaire voetjes in de lengte van je muur en het aantal rijen dat je nodig hebt. Als je muur meer dan twee rijen lang is, heb je om de 8 voet dodemans nodig. Vergeet niet de lineaire voeten toe te voegen die nodig zijn voor alle dodemans. Tel je totale aantal lineaire voetjes op en voeg dan een klein beetje meer toe om fouten, kromgetrokken banden en afgesneden uiteinden te verklaren.

Geschatte hoeveelheid wapening

Schat de hoeveelheid wapening die je nodig hebt. Zestien-inch stukken zullen de uiteinden van elke spoorwegbinder binden aan de onderstaande band, en 18-inch stukken zullen de uiteinden van de onderste rang van spoorwegbinders aan de grond binden. Voorkom dat de doodshoofden uit de grond glijden door 18-inch lengten wapening loodrecht door het andere uiteinde te plaatsen voordat je het begraaft.

Stap 2 – Voorbereiding

Begin met het verwijderen van de grond op de huidige helling. Je zult de grond verder terug moeten nemen dan waar je wilt dat de muur ruimte heeft om de keermuur te installeren. De grond zal later worden opgevuld om de muur te ontmoeten. Maak de grond waterpas waar je je muur wilt installeren. Verdicht de grond goed om een ​​stabiele basis te bieden.

Stap 3 – Bouw de eerste twee rijen

Waarschuwing: Gebruik altijd handschoenen bij het hanteren van met druk en chemisch behandeld hout. Hoewel dit hout langer meegaat dan niet-behandeld hout, zitten er chemicaliën in die gevaarlijk kunnen zijn voor je gezondheid, en het hout is vaak ruw en splinterend.

Gebruik een kettingzaag om de banden op lengte te knippen. Verschuif de uiteinden om te voorkomen dat de wapeningsstaven interfereren.

Leg vervolgens de eerste rang op de genivelleerde grond neer. Bind de uiteinden in de grond met 18-inch lengten van betonstaal. Leg de tweede rang neer en knoop dan de uiteinden in de eerste rang met een lengte van 16 inch wapening.

Stap 3 – Deadman's opnemen in hogere rangen

Op hogere rangen moeten deadmen om de 8 voet worden toegevoegd. Hamer een stuk wapening loodrecht door het uiteinde van elke dode man voordat het in de grond wordt geïnstalleerd. Zet het nabije einde op de onderstaande rang en spijker het in de band hieronder met een stuk wapening van 16 inch. Verschuif elke rang zodat noch de doden, noch de banden elkaar overlappen.

Stap 4 – Verspreid de aanvulling

Nieten een laag landschapsstof aan de achterkant van de muur om te voorkomen dat de aarde door de openingen tussen de banden filtert. Zorg voor een laag grind aan de achterkant van de muur om een ​​goede afwatering te bevorderen en de levensduur van uw muur te verbeteren. Vul vervolgens de rest van de ruimte erachter in met goede grond. Vermijd uitgestrekte klei die de muur op zijn plaats duwt.

Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.