Problemen met de oven oplossen: wat te controleren als er geen spanning op de drukschakelaar staat

Problemen met de oven oplossen: wat te controleren als er geen spanning op de drukschakelaar staat


Als je merkt dat er geen spanning op de drukschakelaar staat, wil je er een beetje van doen problemen met de oven oplossen om een ​​idee te krijgen van wat er mis is gegaan. Hoewel dit iets is dat iedereen thuis kan doen, wilt u misschien nog steeds contact opnemen met een professional om te controleren of er geen ernstige problemen zijn als u klaar bent. U moet ervoor zorgen dat u een ohmmeter hebt om te gebruiken voor de metingen terwijl u problemen met de oven oplost.

De ohmmeter kan online worden gevonden of bij een ijzerhandel. Als u bij een stap voelt dat er iets mis is, stop dan met wat u doet en neem contact op met een professional zodat u de oven niet meer schade toebrengt. Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden om u te helpen het probleem op te lossen.

Controleer op Openen of Sluiten

U wilt controleren of de drukschakelaar opent of sluit wanneer u kijkt met een ohmmeter. De schakelaar opent meestal wanneer het start en het zou moeten sluiten wanneer u de ohmmeter erop bevestigt. Zorg ervoor dat u elke aansluiting op de ohmmeter aansluit om de juiste waarde te krijgen. Als u helemaal geen waarde krijgt, kan dit komen omdat u de ohmmeter niet correct hebt ingesteld. Als dit het geval is, verwijdert u deze en sluit u vervolgens elke terminal opnieuw aan. Als u nog steeds problemen ondervindt, is er mogelijk een probleem met de meter.

Controleer het nummer

Het nummer op de ohmmeter is ook belangrijk om naar te kijken. U wilt ervoor zorgen dat het nummer lager en dichter bij nul ligt. Een twee zou een acceptabel aantal zijn voor een drukschakelaar met spanning. Als u merkt dat u problemen ondervindt bij het lezen of dat het aantal extreem hoog is, wilt u controleren of de drukbuis is gebarsten, de waaier defect is of de schakelaar zelf defect is. Het is moeilijk om alleen te lezen welke het is, maar je hebt een goede plek om te beginnen. Hoewel veel meters verschillen, zult u waarschijnlijk een vergelijkbare schaal hebben. Zorg er wel voor dat u de meetwaarden aan de onderkant van de meter houdt.

Als u klaar bent met controleren, wilt u deze van de ohmmeter verwijderen, één terminaluiteinde tegelijk. Als u problemen ondervindt, raadpleegt u de instructies bij de ohmmeter om u te helpen. Als u nog nooit eerder met een ohm-meter hebt gewerkt, kan het nuttig zijn om wat te oefenen en de handleiding door te nemen voordat u begint met het uitvoeren van metingen.

Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.