16 geweldige kerstdecoraties! – Top doe-het-zelf-projecten

16 geweldige kerstdecoraties! – Top doe-het-zelf-projecten


De straten zijn versierd met lichten, pijnbomen, sneeuw, geschenken, kalkoen, de kerstman … Kerstmis komt eraan!

De voorbereidingen beginnen meestal wanneer december met sneeuw komt. Zelfs er zijn veel verschillende soorten decoraties, afhankelijk van de cultuur en tradities, wit, rood en blauw worden vaak gebruikt voor de kerstdecoraties in veel landen. Gouden en zilveren worden ook gebruikt om de decoratie flitsende te maken.

Omdat dit de meest voorkomende feestdag is, willen we ons huis helemaal inrichten: van de voortuin tot het dak, van de veranda tot de achtertuin.

Om een ​​mystieke geest te creëren, zijn hulst, klimop en maretak nuttige materialen om het interieur van een huis te versieren. Het is ook mogelijk om enkele kaarsen te gebruiken. Je kunt een paar stukjes kaneeltakken rond kaarsen binden. Op deze manier zal geur van kaneel je huis omringen.

Als u niet verwacht het cadeau in cadeaupapier te ontvangen, is het beter om een ​​kerstsok te regelen. Het kan een lege of sokvormige sok zijn die in een winkel wordt gekocht of met de hand wordt gemaakt. Hieronder vind je enkele doe-het-zelf ideeën.

Wat nog meer? Je moet snoep en andere zoete dingen niet vergeten. Ze kunnen overal in uw huis zijn en tegelijkertijd als decoratie en voedsel fungeren. Als je kinderen hebt, zullen deze decoraties zeker de meest populaire onder hen zijn.

Kerstavond is een wondertijd. Laten we dromen en laat onze dromen uitkomen! En goede decoraties zullen u helpen om de juiste sfeer van de vakantie te krijgen.Source link

admin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.